От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 682
  • 713
  •   1
Отговори
# 330
На 19-ти Декември направих поръчка в ларедут със СД и днес получавам имейл, че пратката е върната. Не е имало кой да е приеме на адреса. Като гледам доставката пише, че ще бъде до 27-ми и нямам представа какво се е случило.
Имате ли пратки от тогава и с какъв статус са при вас  newsm78 В СД статуса е чака номер на кашон, каквото и да значи това ...

# 331
Какво значи когато на заявката в СД пише "чака номер на кашон"? Означава, че тази поръчка е при тях или само това, че заявката е приета и тепърва чакат да се обвърже с пратка /т.е. такава не е дошла все още/?  newsm78

# 332
На 19-ти Декември направих поръчка в ларедут със СД и днес получавам имейл, че пратката е върната. Не е имало кой да е приеме на адреса. Като гледам доставката пише, че ще бъде до 27-ми и нямам представа какво се е случило.
Имате ли пратки от тогава и с какъв статус са при вас  newsm78 В СД статуса е чака номер на кашон, каквото и да значи това ...
Аз имам поръчки от 12, 18 и 19.12.
Само тази от 19.12 е получена на адреса, а другите чакат номера на кашона  newsm78
Интересното е че отдавна са на 5 стъпка и пише че ще бъдат доставени на 26.12, а от СД ни вест ни нищо  Cry

# 333
  • София
Аз имам поръчки от 12, 18 и 19.12.
Само тази от 19.12 е получена на адреса, а другите чакат номера на кашона  newsm78
Интересното е че отдавна са на 5 стъпка и пише че ще бъдат доставени на 26.12, а от СД ни вест ни нищо  Cry

ronisum, споко - всичко ще пристигне ... аз имам поръчка с макси сета на Graco от 21.11.2011 г., от тези с къщичката, нямах никакво инфо за нея, говорих много пъти със СД - няма я при тях, писах 5 пъти на ЛР и отговор не получих ... честно казано бях отписала ... и без това мислех, че ще е подарък за Коледа, преди 2-3 дни влизам в системата на СД и радост голяма - имам пакет за мен, който тежи 4 кг - макси сета е, друго не чакам  Peace
Така, че стискам палци всичко да е наред  Hug

# 334
  • София
ninnann, къде го виждаш този пакет, че аз чакам една шапка ларедутска и до утре ми е срока да ескалирам диспута?

# 335
  • София
ninnann, къде го виждаш този пакет, че аз чакам една шапка ларедутска и до утре ми е срока да ескалирам диспута?

Логни се в системата им, отиди в история на поръчките - там е моята ...  Peace

# 336
  • София
благодаря, при мен няма нищо  Peace

# 337
Френския адрес го въвеждам на адрес за доставка, но не ми излиза адрес за фактуриране, където да въведа моя адрес.
Моля помогнете
Благодаря

# 338
  • София
Френския адрес го въвеждам на адрес за доставка, но не ми излиза адрес за фактуриране, където да въведа моя адрес.
Моля помогнете
Благодаря
в кой сайт?

# 339
Моля помогнете
Благодаря
в кой сайт?

За да се възползвам от услугите на Смарт/досега не съм ползвала превозвачи/, трбва да си направя регистрация на техния сайт, а после в ларедут на отбележа Колисимо/или къщата ако я няма първата опция/ и да посоча като адрес за доставка адреса на Смарт но с моите имена, а на адреса за фактуриране си остава моя адрес в БГ. Такава ли е процедурата или аз нещо бъркам. После със Смарт как процедирам..пращам им е-мейл ли? newsm78
Благодаря предварително

# 340
  • София
В ларедут за фактуриране оставаш твоя адрес в БГ - да, като правиш поръчката посочваш адреса на СД за доставка, но с твоите имена и имената на Иванка Вълчева. След това попълваш заявка онлайн от сайта на СД - като се регистрираш и логнеш и ти излиза  Peace

# 341
  • Sofia
Колко време след като пратите информация за номера на кашона в СД се сменя статуса?
Моят си стои "чака номер кашон", въпреки че съм го пратила преди няколко дни. Rolling Eyes
А в Ларедут поръчката ми е със статут доставена още преди нова година.

# 342
А аз така и не разбирам какъв е този номер кашон!? Какво изобщо значи този статус?

# 343
  • Sofia
Според мен е това:

Ще Ви помолим след, като получите потвърдителен имейл от интернет магазина с номера на пратката (N° colissimo) да ни го изпратите на адрес info@smartdelivery.org или като коментар към поръчката в нашия сайт. Този номер ще ни помогне да следим пратката ви, ако бъде разделена на 2 или повече пакета.

# 344
Благодаря! Значи нищо не значи.  Confused Аз мислех, че може би има нещо за мен, но след като не съм получила мейл за повторно изпращане на поръчката от ИР към СД, чакам от умрял писмо...

Общи условия

Активация на акаунт