От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 700
  • 713
  •   1
Отговори
# 315
  • добрич
Ами още не се е появило за отказване квадрачето,ще пробвем като се появи.

# 316
Сега с кой поръчвате, франсето работят ли? Или с други фирми, кажете да знам с коя да си пусна поръчката? Мерси

# 317
  • София
Сега с кой поръчвате, франсето работят ли? Или с други фирми, кажете да знам с коя да си пусна поръчката? Мерси

Сега има само един превозвач и това е Смарта.

http://smartdelivery.org/bg/kak_da.html

Nom: Имената на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
Prenom:  Ivanka Valcheva
3 Rue D Aubure (улица,№)
67100 Strasbourg (пощенски код,град)
France (държава)
Телефон: 0633205918 (мобилен)

# 318
  • Пловдив
Момичета, поръчката ми към СД е със статус "чака номер на кашон". Какво означава това? Пратих им колис номера от акаунта още онзи ден. Благодаря!  bouquet

# 319
  • София
само СД знаят... и моята заявка за ИР до вчера беше със статус необработена/нова, сега чака номер на кашон, какъв номер, какви 5 лева, като това са номерата на първите ми поръчки от 17-ти ноември към Бонди, а мейл за повторно изпращане не съм получавала...

# 320
 Mr. Green Май доста ще сме така...за мен е чакане в кой кашон ще го сложат, за да може да се обработи после  Joy
бе знам ли, важното е накрая да получа нещо, пък да видя какво, че пак ще се разправям с тия франсета, не ЩЪТ вече да ми отговарят където и да им пиша с един и същ въпрос Защо поръчката ми е осакатена  Laughing

# 321
  • Sofia
Информация за курса на Смарт:

Статус курс 27.12.2011 - 31.12.2011 - пристигал

* има голям брой пратки, които пристигнаха във Франция в деня на курса и са качени без да бъдат описани
    * курсът ще остане със статус "товарене" в новата система до момента, в който не се опишат всички пакети пътуващи с въпросния курс.
    * екипът на Смарт Деливъри София ще бъде в почивка до 3.1.2012г и пратките ще се обработят на 4.1.2012г
    * всички пакети, които са добавени* в системата до дата 27.12.2011г пътуват с настоящия курс.
      * можете да проверите в системата датата на добавяне на пакета като отидете на история на поръчките, след което изберете виж повече за конкретна поръчка; датата на добавяне на пакета е описана в "пакети към поръчка"

# 322
Здравейте
момичета аз досега ползвах Франстубг за доставка, как са Смарт? Не съм поръчвала с тях, но тези дни смятам да ги ползвам. Няма проблем с адреса нали?

ПП: Благодаря ти Дзвер  bouquet

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 15:27 от RNR

# 323
  • София
проблем с адреса нямат, обаче са супер бавни - курсът се обявява за началото на следващата седмица, в средата вече е за края на седмицата, а към края вече е за началото на следващата седмица.... да се надяваме, че сега, като има повече поръчки към тях, няма да е така  Peace

# 324
  • Sofia
А ФТБ прекратиха ли дейност?

# 325
  • София
Франсето нямат адрес във Франция  Peace

# 326
Здравейте  Честита Нова Година  bouquet

Извинявам се ако вече е коментирано,но искам да питам дали някоя от фирмите прави поръчки от френски сайтове. Харесах нещо от Зара, а не мога да го поръчам до техен адрес, понеже няма как да го платя- не приема бг карти Peace

# 327
"Francetobg
Честита Нова Година! С пожелание за безброй весели моменти и истинско щастие! Нека всеки ден от тази година бъде истинско приключение за всеки един от Вас!
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че до няколко дни ще обявим адреса във Франция, до който ще можете да адресирате поръчките си. Не сме прекратили дейността си, напротив, подготвяме се за голямото зимно намаление в Ларедут, което стартира на 11.01.2011. Всеки един наш клиент ще получи персонален е- мейл с новия адрес и начина му на изписване. За всички бъдещи клиенти адресът ще бъде обявен тук и на страниците на нашия сайт.
Желаем Ви много успешни покупки и през новата година!
Francetobg"

Tia_e, поръчки правят и Смарт Деливъри, и Petit Soleil, пиши им и сравни условията.

# 328
  • Пловдив
Днес видях, че вече имам номер на пратката в системата на СД. Пише, че е пристигнала на френски адрес Peace Сега ще чакам следващия курс, за който още няма инфо кога ще е  Grinning

# 329
Tia_e, поръчки правят и Смарт Деливъри, и Petit Soleil, пиши им и сравни условията.

Благодаря Hug  Писах им, Petit Soleil не правят поръчки,надявам се поне Смарт Деливъри да ме зарадват Praynig

Общи условия

Активация на акаунт