Skin Blossom - наистина био! За марката и за био козметиката като цяло.

• 18 347
  • 140
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Skin Blossom се предлага вече и в магазин "Зелена земя", София, ул. Любен Каравелов 70.
Магазинът работи, а на 28.03 прави официално откриване в 18.00 часа.

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 22:58 от Skin Blossom

# 91
  • София
Промоцията на Skin Blossom продължава и през април - 8% отстъпка за единичните продукти и 15% за комплектите.

Skin Blossom се предлага вече и в магазини "Път към здравето" в Пловдив:

магазин ВИВЕНА ЕООД, ул. Опълченска №14

и

магазин ВИВЕНА ЕООД, ул. Никола Алваджиев №5

# 92
  • София

Ликвидация на старата колекция на Skin Blossom!!!

30% отстъпка до изчерпване на количествата.

Новата линия на Skin Blossom е вече факт!

•   Нови и подобрени формули на отделните продукти – всички продукти съдържат над 98.85% натурални съставки, от които био сертифицирани са между 74% и 92% в отделните продукти!

•   Нови опаковки с помпа – за отлична хигиена и максимално съхраняване на висококачествените свойства на продуктите!

•   Допълнителни нови 3 продукта – околоочен крем, измиващ гел за лице, крем за лице за нормална към суха кожа.

•   Нови, почти двойно по-големи, разфасовки на душ гел, лосион за тяло, шампоан и балсам, с леко повишени, но много по-изгодни крайни цени!

•   Кремът за ръце е с 15 мл. повече, без промяна в досегашната крайна цена!

•   Продуктите са подходящи за деца над 3 г. (без продуктите за лице), за мъже и жени!

•   Нов изчистен и свеж дизайн според актуалните тенденции!

Екипът на Skin Blossom вярва, че всеки заслужава красиви и здрави кожа и коса. Затова разработват ефективни натурални продукти, като използват едни от най-добрите био сертифицирани съставки, без висока цена. Всички продукти са био сертифицирани от Soil Association и са веган, като гаранцията за това е и регистрацията във Vegan Society.
Марката е с 98.85% натурални съставки и не съдържа никакви вредни съставки като SLS,SLES, ALS, Phylates, Parabens, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silicones, synthetic colour & fragrance, Petrochemicals, Urea, DEA, MEA, TEA, GLYCOLS and GM ingredients.

До няколко дни ще представим продуктите от новата колекция тук.

# 93
  • София

Новата колекция на био сертифицираната козметика Skin Blossom е налична в търговската мрежа от 1 юни 2012 г.

В описанието на всеки продукт можете да видите подробните съставки. Поставили сме до всяка съставка оценката на популярния сайт за проверка на безвредността на козметичните продукти -  www.cosmetic-check.com. С това целим да Ви улесним във Вашата преценка кой продукт е най-подходящ за Вас, както и да Ви покажем високото качество на продуктите с марка Skin Blossom.

# 94
Какво стана със спечелилите награда?  newsm78
Никакви ги няма за да се похвалят Laughing
а две от наградените дори са спрели да пишат във форума  Thinking
едната от които се е регистрирала само за да участва в "играта"  Laughing

Никой ли не е пробвал продуктите на Skin Blossom?

# 95

Никой ли не е пробвал продуктите на Skin Blossom?

аз също бих прочела отзиви на потребители, реално използващи марката

# 96
  • София
И аз  Simple Smile

# 97
Днес получих: шампоан, балсам, душ гел, лосион за тяло и крема за лице. Като ги изпробвам ще пиша. Simple Smile

# 98
И аз в момента си чакам кремчето и лосиона за тяло, дано наистина са хубави, ще ви кажа след някой друг ден...

# 99
И аз в момента си чакам кремчето и лосиона за тяло, дано наистина са хубави, ще ви кажа след някой друг ден...

E, та ти вчера си се регистрирала  Stop Rolling Eyes  Laughing

# 100

E, та ти вчера си се регистрирала  Stop Rolling Eyes  Laughing

Хехех, дам така е, поръчах си ги от shopthebest и туко-що пристигнаха, лосионът мирише много приятно Simple Smile)) Преди време имах разни кожни проблеми на лицето, дерматологът ми ме прати в някаква аптека, където ми забъркаха кремче, бях много доволна от него, обаче свърши... и реших да се разровя в нета, да видя какво има и какво не... общо взето попаднах на разни намамления на тази марка и така  Wink Дано си заслужава Simple Smile

# 101
  • София
B & C, поканих наши клиенти в страницата ни във Фейсбук да си споделят мнението, тъй като там са активни. Откакто старата колекция е с голяма отстъпка има много хора, които си закупиха. Не мисля, че има някакво значение кой кога се регистрира тук, за да сподели мнение.
И двете дами наистина са купили продуктите, но така или иначе точно Вас надали ще мога да убедя в това, тъй като участието Ви в тази тема единствено и само нападателно и необосновано, за което съжалявам  Peace

На първа страница също има коментари от хора, които са ползвали продуктите. След края на играта спечелилите благодариха тук. Защо са избрали после да не се похвалят - явно нямат желание, а и настроението в тази тема е доста враждебно, благодарение на Вас и на още 2-3 мои конкуренти. Т.е. да пишеш тук изисква да имаш време и нерви, а в крайна сметка това не е полезно и приятно поне за част от хората.

А кой и кога се е регистрирал или спрял да пише - не смятам, че има връзка с играта. Всеки има право да влезе тук, да направи нещо и да изчезне. Аз не разполагам с толкова свободно време, за да проверявам историята на всеки участник тук - кога се е регистрирал, колко е писал и кога е спрял да пише. Ако постингите са по правилата на форума - значи всичко е наред. Модераторите са доста стриктни и не толерират "фалшиви" постинги или мултиакаунтинг - мнения от различни профили, които са реално от един човек. На мен ми изтриха първата тема на Скин Блосъм, защото видяха, че имам 2 профила - този и личния. После поисках разрешение и се обосновах, платих и ето я темата.
Това, че някой се е регистрирал сега и пише мнение с нищо не доказва, че мнението е фалшиво спрямо други мнения на хора регистрирани отдавна и с множество коментари, нали?
Ако имам нужда от хвалебствени постинги от хора, които изобщо не познават продуктите, мога да осигуря поне 50 такива тук и те ще бъдат от жени, които са се регистрирали преди 4-5-6-7 години и са писали доста, но това няма да даде обективна оценка на марката и лично аз не виждам причина да го правя.

Ще се радвам, наистина, ако Вие изкажете някакво конкретно мнение за марката - например за видовете продукти - достатъчни ли са за най-необходимата грижа за кожата; цените - ниски, средни или високи са спрямо количеството и качеството на продуктите; опаковките - хубави или грозни, удобни или неудобни ...; съставките - добри или лоши и защо.
Полезно би било да изкажете мнение и за био сертификатите като цяло - какво мислите за тях, какво ни гарантират, каква е тяхната роля, добре или зле е да ги има, ползвате ли био продукти, ако "да" - какви и с какъв сертификат и т.н. ... защото поне в тази тема, която е именно за това, не сте го направила до момента   bouquet

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 00:18 от Skin Blossom

# 102
  • Бургас
Здравейте!
Чета темата от самото и начало.  Simple Smile
Интересувам се от продуктите, най-силно от:
- био нежен измиващ гел за лице с Кокос и Зелен чай, 150 мл., за всички типове кожа
- био подхранващ крем за лице с Жожоба, Алое вера и Ший, 50 мл., за нормална към мазна кожа
- био възстановяващ околоочен крем с Ший, Зелен чай и Елда, 15 мл.
Аз съм на 26г. През летните месеци кожата ми е с омазняваща се Т-зона. Имам и мимически бръчици около очите.
Продуктите, които съм показала по-горе, подходящи ли са за мен?
Възможно ли е някъде в Бургас да открия тестери на тези продукти?
Благодаря!   bouquet

П.П. Новите опаковки ми допадат! Като дизайн, като визия са ОК, даже смея да твърдя, че доста ми харесват.

# 103
  • София
Здравейте, Мимита!

Благодаря Ви за интереса! Отговарям по ред:
И трите продукта, от които се интересувате са подходящи за Вас. Цялата серия е с прецизно подрани съставки с широкоспектърно действие и е подходяща за жени и мъже и деца над 3 години. Естествено, че на младежи до към 18-20 години не им трябват хидратиращи продукти за лице (не във всички случаи, но като цяло), така че под 20 годишна възраст няма причина да препоръчвам кремовете за лице и околоочния продукт.

В Бургас все още няма физически магазини, с които да работя.

Тестери няма - производителя не прави такива, затова аз си поръчвам бурканчета- малки пластмасови от по 3-5 мл., сипвам вътре и лепя стикерче. В момента очаквам бурканчетата, така че до 10-тина дни в онлайн магазина ни в раздел "Био козметика" - подкатегория "Тестери - безплатни" и във физическите магазини, с които работя към момента ще има тестерчета.

В момента има тестер на крема за лице от старата колекция, който е аналога на този новия, за който питате. Той наистина е много лек, стои свежо на кожата, попива бързо и матира леко.
Околоочния и крема за ръце са ми двата най-любими продукта и не защото аз ги внасям, но съм пробвала твърде много други био и претендирам, че тези "работят" наистина в дълбочина и ефекта им се запазва. Особено крема за ръце - дори и след ден - два кожата е супер нежна, а моята през зимата и пролетта много се напуква и радразва. Харесвам само още един крем за ръце с подобен ефект - Cattier с бяла глина и естествено - чистите масла - арган, шеа, кокос и какао, но те пък ми стоят мазни и ми лепнат... Разпилях се  Simple Smile

Новите опаковки на живо са още по-похубави. Предстои ми да снимаме професионално опаковките, защото снимките, които ни пратиха от Англия не представят дори и на 50% как наистина изглежда опаковката.
Но за мен най-важно си остават съставките - ако не сте ги разгледали поробно - моля вижте ги. Те ще Ви дадат най-добра представа.

# 104
Но за мен най-важно си остават съставките - ако не сте ги разгледали поробно - моля вижте ги. Те ще Ви дадат най-добра представа.
Вижте ги де, написали сте био, еди-колко си процента (много, над 90 ) био, а всъщност в един продукт наистина био-сертифицираните са си отбелязани със звездичка и са само алкохола, глицерина и бадемовото масло (според мен не повече от 7-8 %)! Не че не може и другите да са био в голям процент, но вероятно са само натурални. Нали знаете, за био/органик трябва да се сертифицира земята, семето и процеса на отглеждане на реколтата. При натуралната сертификация това не се изисква.
И не се нарича устна, а орална хигиена. Натриевият лаурил/коко- сулфат как може да се нарече дори натурален? Знам, че бензиловия алкохол, натриевия бензоат, дехидрооцетна киселина и сорбат са разрешени от някои сертифициращи органи, но е редно да се знае, че са синтетични 100%.

Общи условия

Активация на акаунт