За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 849
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • до едно тепе
Зузко стягай се и внимавай в картинката с тез запаси от прашец няма как да не стане Hug

# 481
Здравейте Мацки,

Напоселдък много бебета моми Simple Smile да са живи и здрави и слушкат и папкат!

Доста работа имам напоследък и немога да пиша, но си ви чета Simple Smile  Hug

Да ви се оплача след като имах раничка на устната от днес съм с ечемик в окото ... вече незнам на къде ще ми избие ...но всичко е на нервна почва ...

# 482
Зузанке, браво, радвам се  Hug

Кана, освен на чичо доктор, на училище ходила ли си?  Crazy

Шехина, где замлъкна?  Thinking

Рейни, към 7-8 евро са, не е непосилно, ама не и като Шехина да ги почвам 10-тина дни преди закъснението  Laughing

# 483
Шехии ... виждам те на балкона  Mr. Green, но ще чета новините като се прибера  Hug

Ето ме и мен - вярно бях на "балкона" тия дни, ама само за по минутка-две, колкото да се опитам да ви прочета Wink Благодаря ви много, милички, за стиснатите палци за мен, явно в комбинация с Утрогестана Mr. Green помагат, засега всичко е ОК, гледам да се пазя и си седя основно вкъщи, никакво натоварване, почивка и спокойствие Wink Моля се да не стане тези дни някоя беля... Така или иначе не ми остава друго освен да чакам търпеливо да мине малко време и да видя как се движат нещата. Мисля тия дни да взема още един тест да проверя дали се насища чертичката, пък на лекар, живот и здраве, ще ходя след Нова година. Сега гледам да мисля по-малко за евентуални проблеми и да си движа разни позабравени задачки - например днес си оправих осигурителната книжка в НОИ, че току-виж скоро придобила особена важност Heart Eyes

А сега по ред на номерата Laughing

Едно тихичко честито на Gundie! Стискам палци и на теб, Мартичка! Всичко ще бъде наред Hug По повод пътуванията - и на мен ми предстои едно, при това с влак, ама няма начин - няма как да го избегна. Дано не се отрази неблагоприятно Peace

Честити момиченца на Пилето и Люби! Нека бъди здрави и щастливи! pacifier
Поздравления за академичните успехи на мъжа на Дони! Hug
Рали, много се радвам за сестра ти! Хубаво съвпадение се е получило наистина Hug
Тикве, много умиляващ е хълцащият Wink Дори не мога да си представя колко е вълнуващо да виждаш толкова ясно малкото човече в теб Blush
Рейни, вземи го направи тоя тест, де! Mr. Green Мисля, че знам какъв ще е Hug
Уф, по никакъв начин не мога да ви проследя всичките ooooh! Така или иначе да се чувстват поздравени всички, които имат повод и да знаят, че силно палцестискам на нечакащите Hug Hug Hug Има още достатъчно време за коледни чудеса! santa2

# 484
Ееее ... браво Зузке това са чудесни новини, сага всички чакаме и магистралката  Hug
Шехи ... радвам се, че ни писа и си добре ...  Hug
Звездичка Хубава почивка да си направите и весело посрещане на празниците  Heart Eyes

# 485
Зузке, това е страхотна новина!  Hug
Блонди, в амазон има евтини тестове. Аз миналата седмица гледах 50 ову тест и 20 бременни  Mr. Green за 20 евро, т.е. на тест излиза по 30 цента.  Wink Е, на теб едва ли ще ти трябват толкова много, но и един бременен за 1 евро пак си е без пари.  Peace
Поспаланке, честит ти нет! Да ни навестяваш по-често! А я ме подсети какво чакате, че не помня?  Wink И име имате ли? (Няма нужда да го споделяш де!  Hug)

# 486
здравейте, сладурки! днес си пуснах хормони и си чакам резултата след около час, дано е добър...в петък съм на док, а по план-график в събота О luvbed
Дони - честит мъжодоктор!!!  bouquet
Честитка и на двете мами - бързо възстановяване и здрави бебета!!!
Зузка, супер резултат....нали не си забравилааа...игнажден...прашееец...такива ми ти работи  Mr. Green
На двучертичковите -  Praynig Hug
Рали - това е Коледно чудо Hug
Звездичка - Весело изкарване!
Тикве, не го отваря, но се радвам, че той е добре....незнам що реших, че е мъж Thinking
Александрия - айде следващотото дето ще ти излезе да е чаканото, на подходящото място Laughing
Рейни, Деситка-петък и събота мнооооу късмет и  Praynig
Поспаланчо , добре, че ти е пристигнала флашката - прашец е нужен тука Grinning
Меци,  мноу рано минал Дядо КолеВа при теб..то бива, бива послушание твойто, ама чак толкоз Mr. Green Hugза всички други, че стана дълго Crazy

# 487
Кана, освен на чичо доктор, на училище ходила ли си?  Crazy

Блонди, ти го каза и аз се издразних малко ама викам ще си премълча, че ... Whistling
Ама си и помислих, че момичето може да не може да намери някои букви на комп. Crazy

# 488
Шехи ... радвам се, че ни писа и си добре ...  Hug

Hug Hug Hug

Рейни, към 7-8 евро са, не е непосилно, ама не и като Шехина да ги почвам 10-тина дни преди закъснението  Laughing

Е, не, вие вече на подбив ме взехте Mr. Green А пък аз така хубаво се аргументирах откъде идваше това ми любопитство! Между другото, точно за този месец нямах особени, да не кажа никакви надежди, въпреки че не се спряхме с възлюбения... Та така Wink Аз и избягвам да се възприемам отсега като бременна, поне докато не видя сакчето...

# 489
 Блонди                извинявамсе за грешките трудно ми е да пиша на бългагски досега само на англиски сам писала няма да пиша повече само ще ви чета Sad

# 490
Кана, и аз това си помислих, че имаш проблем с писането на комп, така че спокойно Hug

# 491
  • В къщурката на хълма на феите
мали ма вие сте били много тихички бе, ако продължаваме така нИ мой пусна коледната тема овреме .. викам да почнете да вадите положителните тестове, че докато се начеститим и тя темата свършила Mr. Green

# 492
mecani, да те питам нещо, като веща в занаята да ме просветлиш...
На 15 дек. в 15 часа имах силно положителен тест за овулация. На 16 дек. в 15 часа теста вече беше отрицателен.
Секс правих на 16 дек. в 18 часа и после пак на 17 дек. в 10 часа.
Сега вече си имам ПМС и чинно си чакам лелката, знам, че бебе не е станало и този месец, но нищо, поне покрай празниците ще мога да си пийна винце и от януари с пълни сили съм пак в отбора.
Въпроса ми е - при така описаната ситуация с + тест за О., как трябва най-добре да се процедира с последващ секс и т.н. Дано се разбира питането ми.

# 493
Блонди                извинявамсе за грешките трудно ми е да пиша на бългагски досега само на англиски сам писала няма да пиша повече само ще ви чета Sad

Е, не така мила ... ще пишеш разбира се, за какво сме тук  Hug Горе в дясно има кирилизатор - маркираш си го на БГ и готово Peace, а преди да побликуваш отговора си също можеш да го провериш за правописни решки с Проверка на правопис Hug

Мецанке ... искаш ли спамче  Mr. Green ... за да завършим бързо темата де  Blush

# 494
Днес ви изпуснах, а тук много весело станало  Tada
r@li, как ги изчислихте, как ги нагласихте нещата  Mr. Green
зузанке, много се радвам за анти-то на антителата Hug
на въпроса на Фики май и аз мога да отговоря, но ще изчакам по-челите от мен Мецанки да се включат  Mr. Green
Йори, стискаме палци за чудо навръх Коледа  Praynig
Шехина, сега ти се е паднало да си почиваш, даже и лекарско нареждане имаш за това  Hug
rainy, на теория аз бих устискала, на практика - няма да ти казвам  Mr. Green
Моите тестове за ову от Амазон вече ме чакат в пощата, много бързо дойдоха, от следващия месец ги мятам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт