За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 852
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
момичета даите савет моля ви се нещо става с мен два месеца подрет цикала мисе одалжи от 27-28 дни на 31-32дни на какво може да се далжи  Sad а и преди 7 дни ми зацапа еднократно на салфетката а сутяинта лелями нахлу наи нахално  Cry

# 466
Дони, честит доктор, скоро - щастлив татко!
Рали, браво за лелинството, много е ценно да си имаш компания в бременеенето. Аз бях така със снаха ми и накрая родихме в един ден Simple Smile
На мамите - честито! Много здраве и радост   bouquet
Рейни - ти май си стоикът на групата. Аз почвам тестовете 2-3 дни преди закъснение...  Embarassed
Жоржи, браво на момичето, добре напредва Simple Smile
И аз се оглеждам някой да ръсне, че имам нужда тия дни. Поздрави на всички  Hug

# 467
Cana87 , а на чичо доктор ходила ли си? Някакъв преглед?

# 468
  • София

Cana87 , може да е от всичко, климата, психическо състояние, отслабване/напълняване.... ако е редовен и на 30/31 дни. Като бях по-малка и на мен ми беше на 27/8 дни, сега е на 30/31.

Рони, ако аз съм стоикът на групата, дето искам ако може за вчера да съм знаела  ooooh! Просто не искам да се разочаровам. А и Деси хитро ме подмами  да сключим сделка Crazy

Сега мисля, че вече всички се сещат за самовнушенията, как и гърдите внезапно започнаха да ме понаболяват, леки придърпвания... разбира се просто самовнушение, на какво ли не сме способни  Mr. Green

# 469
момичета даите савет моля ви се нещо става с мен два месеца подрет цикала мисе одалжи от 27-28 дни на 31-32дни на какво може да се далжи  Sad а и преди 7 дни ми зацапа еднократно на салфетката а сутяинта лелями нахлу наи нахално  Cry

Аз мисля, че няма защо да се притесняваш. При първото ни бебеправене с мъжа ми и моя цикъл се удължи. От прочетеното в сайтове пишеше, че се дължи точно на бебеправенето и  стреса около него и е нормално  Peace Но ако някой мисли друго ... да сподели. А и все пак не е фрапираща разликата ти.  това са само 2-3 дена, спокойно  Hug

# 470
  • Пловдив
jiorjita, добре наддава малката принцеска! Нека да си хапва колкото й е сладко  Hug
benitabeni, чудесни новини  Hug

Прашец, на който му трябва  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 471
Рейни, много добре те разбирам. И аз съм склонна лееекинко да се самонавивам, може би затова гледам по-скоро да се ориентирам с тестовете, да се приземявам малко Simple Smile (Последният път при двудневно закъснение вече мислех имена... Ама всеки луд - с номера си Simple Smile)
Стискам палци  fingerscrossed

# 472
Да се промъкна и аз с една добра за мен новина: няма антитела към резуса на мъжо  newsm44 Чак доктора се изуми! Явно и на мен понякога ми се случват чудеса...тепърва обаче си чакам най-голямото!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 473
  • Sydney
zuzi_79 браво Simple Smile и другото ще стане  Praynig Hug

# 474
  • София

Рони, даааа на мен ако някой ми каже спомене, че познава някой в Америка има въшки и аз не спирам 3 дни да се чеша ожесточено, а камо ли сега като искам толкова много и едно мъничко коледно чудо  Mr. Green Ако си взема тест и е отрицателен много ще се сдухам и за това гледам да удължа агонията  Mr. Green

Зузи: Браво на теб, хайде сега завършваш годината с Коледно чудо, започни и новата с едно новогодишно  Whistling

# 475
Мацки много благодаря за отговорете ще изчакам да се изчистя и бегом на доктор ама така изкам вече веве  Cry

# 476
здравейте момичета до цикъла ми остават още 2 дни но съм много нетърпелива ако си направя тест утре дали ще покаже нещо посъветвайте ме  Hug честито на всички родили и на всички видели  EFP

# 477
  • до едно тепе
Йо хо хоооо.
Бях отписала интернета вкъщи за след празниците,а току що ми пристигна флашката newsm68
Връщам се да чета назад.
 Hug и ръс:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 478
Зузи, браво!
Рейни, Деситка-петък да е вашият ден!
Рали, много хубави новини за сестра ти!
Аз заминавам за една седмица, затова  ви пожелавам хубаво посрещане на Рождество Христово!

# 479
Хванат цял тон Поспалански заразен прашец!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт