За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 854
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Рали много хубаво се е получило.Ще си имаш компания за бременеенето.И то най-хубавата.Много се радвам за сестричката ти и се  Praynig този път всичко за завърши с пухкаво бебче!  Hug
Ние днес бяхме на контролен преглед с Алекс и да ви кажа моята лакомница от 06.12 като ни изписаха до сега е качила 800гр.  #Crazy Беше 2730 а към днешна дата е вече 3550.Ама пък и какво ядене ми прави само ако знаете.....голяма лакомийка ми е!
Меци този Дядо Коледа много рано те изненадал бе...ама и ти толкова послушно момиченце си.......  hahaha чудя се как не ти е донесъл подаръка още юли  Joy Joy Joy
Аз днес уж ще опаковам подаръците ,вчера пристигнаха ама да видим каката как ще излъжа да я пратя малко на някъде та на спокойствие да ги оправя!
ЕХ МОМИЧЕТА КАК Я ОБИЧАМ ТАЗИ КОЛЕДА САМО!
P.S.Зузо ти няма ли подарък да ни направиш за Коледа под формата на един  EFP ?
P.S 2 Само да не ти се падне ей този Дядо Коледа да чакаш-че елените му стачкували  Joy Joy Joy

# 451
Мартичка сИга искаш удар да получа Mr. Green от толкова време ми текат лигите по него и сега един вид парите са ми в ръцете и нямам търпение да остане малко време да го поръчам и да седна на прага и да чакам куриера Mr. Green Mr. Green

Колкото по-рано поръчаш, толкова по-бързо ще дойде куриера  Grinning Заслужава си всеки лев, по сполучлива покупка не съм имала. Ще чакам да се похвалиш  Hug

# 452
 hahaha Джорджи, дъртото копеленце си е намерило майстора  Mr. Green /Съжалявам но аз и мойта приятелка така му викаме/

# 453
Жоржино мъри, аз ако ще правя подарък, ще е към 2-3-ти януари...поради стачката на елените, не за друго  hahaha hahaha hahaha Пу-пу, все така сладко да папка малкото чудо Алекс  Heart Eyes

# 454
Ей, пилета, пак минахме на смешна вълна  Joy Жоржи, Фейт, разсмяхте ме  Joy
Рали, честито да ви е, много хубава новина  Hug
Лелел, аз да ви кажа, много ме боли кръста, все едно ей сега ще цъфне оная ми ти леля, ама я няма  #Cussing out

# 455
  • София

Мдам.. определено има доста подстрекателки  Mr. Green
Но аз съм решена теста да се прави в петък, макар че сега като излезнах в обедна и минах покрай аптеката едни такива мисли ми се завъртяха из главата.....  Joy

Блонди, аз знам, че в чужбина само Ову тестовете са скъпи.. и тези за бременност ли е така?  newsm78

Жоржи: Да папа малката сладурка и да расте все по-голяма и по-голяма  Flutter
Деси: Я стискай и не се давай ти.... какво става с теста? Whistling

# 456
  • В къщурката на хълма на феите
Жоржи така е то, щото аз много стриктно си крия ангелското ореолче, даже на моменти го наподобявам на дяволски рогца Mr. Green

# 457
Рали, честито на сестра ти Hug Hug Ех, че хубаво... ще си бременеете заедно, ще ви вълнуват едни и същи неща, ще се допитвате една до друга, ще си давате съвети, ще си споделяте, ще бутате заедно количките и дечицата ви ще израстнат като братче и сестриче (или като 2 братчета/2 сестричета) Simple Smile

# 458
А, Рейни, няма още тест  Laughing
Искаш ли с тебе да се договорим- аз без тест до петък и ти също, пък ако ни е писано дано не идват лелките и двете да извадим по един двучертичков  Mr. Green

# 459
Някой да ръсне Каролчето  Rolling Eyes

# 460
  • София

Деси, има сделка...че както казах аз съм малко лабилна на тестовете...и не знам какво може да ми щукне.  Mr. Green

# 461
Значи, до петък без тестове, да минаваш през аптеката със затворени очи  Laughing
Дано само дано сделката да ни излезе успешна  Praynig  Hug

# 462
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Честити бебчета на pilleto и Lyubi Simple Smile
Doni M честито на мъжа ти  Hug
r@li честито на сестра ти Simple Smile
мадам тиква браво и на вашето бебе Simple Smile
Благодаря много за вълшебните стиснати палци Simple Smile  Hug всичко е наред с бебето, отговаря си на седмиците, скача напред-назад  Laughing Малко ми се скараха, че не съм качила кг., но аз си ям нормално  Rolling Eyes казаха да си лежа и да си пия лекарствата и така Simple Smile
Лек ден на всички Simple Smile

# 463
Браво Бенита   Hug ... да пускаме ли вече палчетата  Mr. Green
Жоржи ... ами да си хапва малката, каква и е друга работата ... освен да яде, спи и пълни памперсите  Mr. Green

Зузке ... в очакване сме на резултата от понеделник  Praynig вИднага да докладваш  smile3513 Mr. Green

# 464
Бенита, бебо е послушен значи, все така докрая  Hug
Днес никой не ни ръси, що такаааа newsm78
Имам надежда, в теб ми беше надеждата, но май не си се появявала, дано всичко е ОК Praynig

Общи условия

Активация на акаунт