За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 855
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
gundie, честити 2 чертички  Hug Пожелавам ти лека бременност и прекрасен финал  Hug

titkaa86, pilleto, Lyubi , честити бебчета  Heart Eyes Нека са живи и здрави! На вас бързо и леко възстановяване   bouquet

Doni M, браво на мъжа ти!  Peace

мадам тиква, радвам се, че всичко е наред с бебчо  Heart Eyes

Мартичка, стискам палци за предстоящия преглед  Praynig Hug

# 436
Момичета минавам да се похваля,преди време бях задала въпрос за стимулацията,и мислех да убивам сестра ми Embarassed е не се налага...Явно се е успокоила след като е разбрала че от този месец е на стимулация и вече е бременна.Та ще ставам леля през август,моля се всичко този път да е наред и да бременеем заедно Grinning

# 437
Рали, да бяхте го планирали нямаше така да стане Mr. Green

# 438
  • София

Хей Мацки  Hug

Честито на двете нови мами, да са възстановят бързо и малките сладури много да ги радват   bouquet
Честит доктор на Дорето.
Мадам тиква- хубави новини за"хълцащия", а защо хълцащия.. сигурно нещо съм изпуснала  newsm78

Аз едвам се удържам да не истичам до аптеката за тест... но 2 дни преди .. може здраво да се разочаровам, а и предвид на факта, че нямам симптоми... Tired

# 439
  • Пловдив
Добро утро!
Благодаря за милите думи! Нека всеки изпита такава гордост с половинката си   bouquet

pospalancho, радвам се, че с беб сте добре  Hug
r@li, честито на сестричката и дано да й е лука и безпроблемна бременността  Praynig

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 440
Ех Рали ... чудесни новини  Hug Честито  Hug Ще можете двете заедно да си бременеете, да си помагате и после да ходите на разходки  Heart Eyes

Рейни ... мила ... виждам, че вече те сърбят пръстите за едно тестче  Mr. Green

# 441
  • В градината...
Дони, честито на колегата!
Рали, ето една хубава новина след дискусиите, които тук беше предизвикала за сестра си. Успех и щастие и на двете!

# 442
  • София

Само без подстрекаване... че съм на ей толкова мъничко от аптеката  Crazy Mr. Green
А този път ще се опитам да издържа до петък.. за събота и закъснение неще и дума... но поне петък...

# 443
Ако си бях в БГ с тия евтини тестове, досега да съм си направила  Mr. Green

Рали, страхотна новина  Hug

# 444
Добър ден!

Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палци  Hug

Дони, честито на съпругът ти. Да ти е жив и здрав и много професионални успехи   bouquet

Рали, много хубава новина. Честито, лека и успешна бременност на сестра ти.

Меци, много хубаво така пред коледно да получиш коледен подарък. Мятай Киндъла и не му мисли, аз от 3 седмици го имам и не го махам от ръцете си   Laughing

Шехина, чакаме хубави новини от теб  Praynig

Rainy, аз не че съм подстрекателка... Embarassed, ама коледни чудеса да има в темата.

Честито на майчета, да са им живи и здрави госпожиците   bouquet

Ех, много момиченца, как искам и аз едно  Praynig

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 14:34 от Мартичка

# 445

Само без подстрекаване... че съм на ей толкова мъничко от аптеката  Crazy Mr. Green

Ако си бях в БГ с тия евтини тестове, досега да съм си направила  Mr. Green

Rainy, аз не че съм подстрекателка... Embarassed, ама коледни чудеса да има в темата.

Хехех ... няма изобщо подстрикателки сред нас  hahaha hahaha hahaha
За твое успокоение мога да ти кажа, че и аз съм си от мнооооого нетърпеливите ...  Mr. Green
Но наистина изчакай още два дена  Praynig Hug

# 446
  • В къщурката на хълма на феите
Мартичка сИга искаш удар да получа Mr. Green от толкова време ми текат лигите по него и сега един вид парите са ми в ръцете и нямам търпение да остане малко време да го поръчам и да седна на прага и да чакам куриера Mr. Green Mr. Green

# 447
Момичета, влизам да ви напрегръщам всички  и да ви пожелая Весели Коледни и Новогодишни празници, изпълнени с много любов, топлина, радост, незабравими моменти и най-желани подаръци!

Hug  Heart Eyes

# 448
Тиквее, честито , дано всичко продължава да е все така гладко и наред  Hug  Много сладка снимка, така полегнало бебоче  Crazy

# 449
Момичета ... тези магистралки няма да ги видим скоро ако го правим по този начин Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Явно нещо бъркаме  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт