За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 865
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Габрово
Честити дъщерички на Пилето и Люби    bouquet  bouquet  bouquet! Да са им много здрави  Grinning.

Мецани, много си слушала  Mr. Green. Браво, на момичето  Hug.

Тикве, браво за хубавите новини от ФМ.

Само толкоз запомних  ooooh!.

Прашоляк, хм ?   babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 421
# 422
сега хубавичко ще оспамя темата, но просто не мога да не ви споделя Mr. Green
......  електронен талон за пазаруване в амазон .. тия хора ме обичат!!! Mr. Green

Цъ,Цъ,Цъ ... верно много те обичат  Heart Eyes

Зузке ... айди Мъ душа ... кога да чакаме магистралка  Mr. Green ... не за друго, ами да оставиш вече прашулака за нас  tooth

П.П. То кът гледам и мен скоро ще ме гонят с метлата   Blush      Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 10:25 от F.a.t.e.

# 423
  • до едно тепе
Аз все така набързо и без да чета Embarassed Още нямам нет вкъщи и сега дойдох до офиса да си довърша някои неща.
С бебо сме добре.Вече сме в полагаемия болничен.Растем и хубавеем Laughing
Нямам време да ви чета и не знам кога ще имам нет вкъщи.
Затова искам да ви пожелая прекрасни и незабравими празници.
Да са живи и здрави бебчетата,родени тези 2 седмици откакто не мога да ви чета.
smile3525
И сега ръссс и да ме зарадвате с много хубави новини,когато успея да ви изчета
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 424
ай ай ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green   newsm03

Поспаланче погал по тумбачето  Hug

# 425
  • Габрово
Поспаланчо, радвам се, че се появи. Чудех се какво става с теб. Чудесно е, че всичко с вас е наред Grinning.

# 426
Поспаланчо, много те нагушквам, барабар с малкото, сладко Поспаланче! Весели празници и на вас! Не остана!  Hug Hug Hug

# 427
И какво ще си купиш, Мецанке  4470

# 428
  • В къщурката на хълма на феите
Блонди от доста време лелея за един буукрийдър като този Blush

# 429
Четеш си книжки от там, така ли?  Embarassed Ами айде, да ти е честит тогаз, заръчвай  Party Ама на немски ли?  Thinking

# 430
  • В къщурката на хълма на феите
ми .. както дойде .. немски, английски, български Flutter

# 431
Ай тайфата ... аз изчезвам, но само за малко  Mr. Green
Отивам да дам един афтограф в Бюрото по Труда ... да се разпиша и този месец и после да олекна малко със сметката за ток и вода  ooooh! #Silly

Шехии ... виждам те на балкона  Mr. Green, но ще чета новините като се прибера  Hug

# 432
Охоооо, тук едни новородени момиченца се размятат, та Киндъли, та бременни коремчета   bouquet Супер, все такова да е настроението. Аз този месец официално го отписвам  Mr. Green БТ ми е мега странна, явно повлияна от онзи, задържания, ще трябва да го гоним някак си, надявам се всичките партита и банкети, които се задават, да му разкажат играта  Mr. Green

# 433
Честити рожби на мама Пилето и на мама Люби! Живи и здрави да са принцесите им!

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

Мадам тиква, радвам се, че всичко с бебчо е наред Hug Hug
Дони, Честито на съпругът ти. Много професионални успехи  bouquet
Меци, обичат те, обичат те Hug

И ръс за всички, които не чакат, за всички ловуващи и за всички, които имат скоро посещение при док.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 434
Честито ново попълнение бебоци  bouquet
Поспаланчо, Весели празници и на теб Heart Eyes
Плодче , Меци, Фейт, Зузи и всички , които пропускам
 Hug Hug Hug
Имам надежда, да ръснеш малко и днес Blush Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт