За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 872
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
gundie, честити 2 чертички  Hug Пожелавам ти лека бременност и прекрасен финал  Hug

titkaa86, pilleto, Lyubi , честити бебчета  Heart Eyes Нека са живи и здрави ! На вас бързо и леко възстановяване   bouquet

Doni M, браво на мъжа ти  Peace

мадам тиква, радвам се, че всичко е наред с бебчо  Heart Eyes

Мартичка, стискам палци за предстоящия преглед  Praynig Hug

jiorjita , честит рожден ден (на малка патерица  newsm56Hug Ти най-големия подарък вече си получила. Пожелавам ти здраве и щастливи мигове със семейството   bouquet

# 406
  • Сливен
Добро утро(добър ден), гледам много хубави новини - бебенца, доктор по право, две чертички - честито на всички   bouquet Hug  bouquet, дано така да продължи предколедната ни тема.ичка  Laughing

# 407
  • Северозапада
Добро утро!
Последната седмица видях доста поводи за честитки!
Честит Мартин на мама Mimci! Честит Калоян и на мама titkaa86! Честита дъщеричка на мама pilleto! И честито момиченце на мама Lyubi! Да са живи и здрави бебоците, а родителите много щастливи и горди!
Видях няколко + теста, Мартичка, Шехина и gundiePraynig всичко да е наред
jiorjita, ЧРД на патерици! Много здраве и радост ти желая!
benitabeni,  fingerscrossed да си прекараш страхотна Коледа у дома
Niya_Petrova, как си? Как върви бременността? Казахте ли на Марти и, ако да, как реагира?
V_K, скоро да оздравяваш и януари-февруари те чакаме с  EFP
linko5, много готин батко ще си имам бебето  smile3521
Doni M, честит ти Доктор! Много професионални успехи! А ти да се разминеш с по-сериозни интервенции  Hug
На всички непосочени лично  Hug
Мецани, надявам се, че мен не си ме отмела с голямата метла, въпреки че не пиша много редовно  Embarassed
Хубав ден на всички! И весели празници, че сигурно няма да пиша пак скоро!  Embarassed

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 10:14 от ant G

# 408
Тикве, не ми се отваря снимката и не видях хълцащия  Crossing Arms

Дони, честито на мъжа ти   bouquet

Чери, изкарай си сега спокойно празниците, а аз мисля, че все пак можеш да отидеш в БГ на един преглед, хем второ мнение,хем и за твое спокойствие, нищо не ти пречи  Hug

# 409
Ей Блонди ... тъй и тъй пишеш, малко прашуляк няма да е излишен  Mr. Green Hug

Шехи ... къде изчезна, какво става с теста  Praynig

И Рали нещо ми се губи  Hug

# 410
 Някой май ми спомена името  Mr. Green Добро утро момичета  Hug
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 411
 Mr. Green дааааааааа  Hug

# 412
Нещо ме няма по това ръсене  Crazy Пък и е раничко още при мен  Blush

# 413
Блонди, аз пък безсрамно ще се отъркам в тумбака ти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 414
 Hug Прекрасни новини днес, още две сладурки, напоследък момически валеж настава. Нека да са здрави и щастливи малките принцеси и да радват своите майки   bouquet   bouquet
Дони,  Hug, нека да ти е честит доктора   bouquet
Тикве, прекрасни новини, мила  Hug
Да ви кажа за мен, днес БТ падна нещо, уфф, не знам, оставам да си чакам  Sad
Хубав ден на всички  Hug

# 415
Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания, много сте мили. Ще ви пиша след като отида на лекар.

# 416
Нещо ме няма по това ръсене  Crazy Пък и е раничко още при мен  Blush

Щом е рано ОК  ... но ние сме търпеливи и ще си чакаме първия прашУляк  Hug

# 417
Здравейте слаурки,
Честото на мама Пилето и на мама Люби ,да са има живи и здрави бебчетата Hug Hug Hug
Дони честит ти "доктор по право" Peace и дано всичко и при теб е наред  Praynig Praynig Praynig
Тикве Hug Hug
Аз след малко изчезвам да видщ свеки и да лупувам подаръци  Peace Peace

# 418
  • В къщурката на хълма на феите
сега хубавичко ще оспамя темата, но просто не мога да не ви споделя Mr. Green

вАх вАх вАх! момичета аз съм в щастлив ступор Mr. Green Mr. Green като колегите от HP ми казаха, че шефа ще се прави на Дядо Коледа и ще прави подаръци по случай Коледа, в главата ми изгря стандартната идея за нещо напълно безполезно като щолен Mr. Green обаче каква беше изненадата ми, когато преди 4 минути открих в е-мейла си електронен талон за пазаруване в амазон .. тия хора ме обичат!!! Mr. Green

# 419
Щастлива Меца  Mr. Green  Hug

Общи условия

Активация на акаунт