За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 879
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Бързам, бързам, бързам да стана щъркел! При това двоен!!! newsm44

Мама pilleto в 8:50ч. днес е родила дъщеричката си с планово секцио, тежи 3кг., 48см. Името още не сме сигурни, в SMS-а е изпизано като Ivaya и предполагаме, че е Ивайла. Simple Smile

Мама Lyubi пък е родила днес момиченцето си Лилия - 3,500кг. нормално раждане.

Да са им живи и здрави госпожиците, големи да растат, много да ги радват! Hug
С това Декемврийките, дето започнахме от тук, се изчерпахме. Ред е на Януарки да започнат да споделят за щъркели. Grinning

# 391
  • В къщурката на хълма на феите
вий да се бяхте наговаряли така на куп нямаше да можете да родите Mr. Green Mr. Green

честито на всички мамчета! да са живи и здрави!!

# 392
  • Burgas, Bulgaria
Честито на обебилите се мами-живи и здрави бебоци и спокойни мами   bouquet

Късмет на бебеправещите  Heart Eyes
Понеже днес минах ранната ФМ и всичко е страхотно с моето хълцащо бебе ще направя такааа babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/38 … _1505430191_n.jpg

# 393
Тикве радвам се за вас с хълцащото бебе, скоро чакаме да ни се похвалиш и с цвета на гащите! Hug

малиии първи прашец Heart Eyes

# 394
Аааа, и аз съм под него изтипосана Mr. Green

Честито на щастливите мамчета! Да са живи и здрави сладурчетата им!   bouquet

# 395
ех, че много бебчета по коледа! Да са живи и здрави всичките и да радват семействата си! Браво и на мамите за героизма и бързо възстановяване!

# 396
  • Пловдив
Ето ме да дам отчет. Ендокринологът каза, че нещата са гранични при ТСХ и нито върви да се намаля дозата, понеже на старата не съм ок, а пък с новата доза вече 3 месеца тенденцията е хормонът да пада. Затова си оставам на същата доза и ако започне сърцебиене по спешност му звъня.

titkaa86, честит син! Да ти е жив и здрав и много да радва мама и тати! Бързо възстановяване   bouquet
pilleto, честита радост! Нека внесе много топлина и бебешки смях в дома ви! Бързо възстановяване bouquet
Lyubi, честита дъщеричка! Нека расте здраво, весело и умно детенце и да е опора на мама!Бързо възстановяване Heart Eyes  bouquet
jiorjita, честит рожден ден, мила! Бъди жива и здрава и една безкрайно щастлива мама и жена   bouquet
gundie, честити две чертички! Нека се превърнат в прекрасно бебче  Heart Eyes
Мартичка, стискам палчета всичко да е наред и преди НГ да получиш прекрасни новини от док  Praynig
benitabeni, стис  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig
баба Яжка, предписа ми някакви хапчета на билкова основа и пуснах стерилна урина, но не остана време днес да взема резултата. При всички случаи това било крайна мярка с тръбичките и вярвам някакси, че до там няма да стигна.
dianastml, отивай на док, че циститът, ако не е долекуван и лесно ства хроничен, а после е нещо ужасно. Не е личен опит, но много приятелки страдат от това и наистина не е приятно.
мадам тиква, прекрасни новини, а бебчо е разкош  Heart Eyes

И да ви почерпя, защото от днес моят съпруг е "доктор по право"! Безкрайно много се гордея с него и съм щастлива с неговите успехи!

# 397
  • Лондон/Пловдив
pilleto честита дъщеричка да е жива и здрава и много кротка .
Тикве супер  Hug хълцащо бебче  Joy
Меци хич не разбирам каза ми миомен възел много малък  newsm78 , предната стена . Лигавицата е 8.8 мм одеве писах по спомен , каза била добре . Само не знам да се надявам ли на този 15 мм да настъпи ову и кога горе долу . С колко нараства на ден , малко ми е шаш сега ,единственото хубаво нещо от целия преглед беше шийката била перфектна  Joy Малко ме притеснява как ще го следя този възел като си отивам след 20 дена , дали ще ми обърнат внимание в УК . Чак лятото пак ще се прибирам в БГ .
Дони честит ти доктор по право .

# 398
Честити бебета и доктори по право на печелившите!   bouquet

Меци, съгласна съм. Трябва да се види дали ще се махне и дано така стане.  Peace 

Охохох, много е сладък този малкия хълцащият!  Heart Eyes

# 399
  • София
Добро утро момичета..

Сервирам закуска и кафенце и бягам на работа.
Не пиша много защото както знаете няма какво...но мисля, че се справям психически и гледам да мисля за бъдещето.
 Hug Hug Прегръщам Ви всички...
 Praynig Praynig за всички в нужда..
  bouquet Честити бебе на всички мами Simple Smile

# 400
Добро утроооо!

Дарма мерси за закуската Hug

аз тази сутрин се събудих с мисълта, че има още 4 дни до коледа и само 1 ден до отпуската и реших, че това е доста добър повод да бъда вееери вери хепи Mr. Green пък и мама ми каза, че вече ми е купила подарък, но въпреки всички техники за мъчение, които приложих, тя отказва да ми каже какъв, а аз съм ужасно любопитно същество Blush Mr. Green та така .. сега е време за кафе и закуска, за едно добро начало на деня newsm76

# 401
  • Варна
Честито на мамчетата, срещнали се щастливо със своите съкровища, честито и на виделите две чертички  bouquet
Дони,
моята шефка имаше този проблем с бъбреците, който и ти - тя е много дребничка и нежна, а чакаше близнаци. Към 6-7 месец получи криза и я вкараха в болница, та се наложи да и сложат с операция някаква тръбичка вътре, която да разшири притиснатото място и да улесни преминаването на урината. Много профански се изказвам, но като грам не разбирам ooooh! Така или иначе до външен дренаж не се стигна. А тя се оправи и си изкара много лесно оставащите месеци. После са махнали тръбичката. Не се тревожи, за всичко си има оправия Hug
dharmaaa  Hug

# 402
Честити бебчета на titkaa86, pilleto, Lyubi, както и на Тедди*. Да са ви живи и здрави дечицата, другото се нарежда  Hug
jiorjita, ЧРД, да си жива и здрава, много семейно щастие и беборана да слушка  Heart Eyes
Дони  честито на мъжа ти, как няма да се гордееш с него  Hug
Честито на всички видели 2-те чертички, леки и безпроблемни оставащи месеци.
Стискам палци на всички ловуващи и ето малко прашец от нас
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Спорен ден на всички

# 403
Ех, че хубави новини рано сутринта ... Дарма  Hug

Честити дъщерички на мама Pilleto и Lyubi Да са ви живи и здрави  Hug

Дони ... каква гордост само "доктор по право"! Честито!  А на теб  Hug

Мадам тиква бебчо е страхотен и да ти кажа мисля, че ще е момиче  Mr. Green

Cherry Mam не разбирам много от тези неща, но сега се сещам, че с първата си бременност на 13-ти ден имах 17 мм фуликул и лиг. на матката 12 мм. така, че от твоите резултати си мисля, че наистина нещо не е в норма. Но пък искрено се надявам, проблема с възела да изчезне от само себе си и фуликулчето да се спука скоро време  Hug Преди години ми бяха казали, че имам нещо в цервикалния канал ... след повече от пет различни мнения се оказа някаква "овуланаботи", която изчезна от само себе си  Heart Eyes Стискам палци нещата да се развият с Хепи Енд  Hug
А винаги ли си била с толкова дълъг цикъл?
И на какво се дължи това бавно нарастване на фуликула?
Хайде хубав и слънчев ден /както се очертава/ на всички  Hug
Меци ... ми то не останало бе душа ... айде вече да запразняваш  Crazy

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 08:44 от F.a.t.e.

# 404
dharmaaa мерси за закуската  Hug
Честити рожби на Pilleto и Lyubi живи,здрави и много щастливи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт