За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 884
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Хахаха!  Laughing Момичета, разсмяхте меее!!!  Joy
 hahaha Ами Снежанка нали идва по Коледа и реших, че е по-подходящо като име...  newsm53

Меци, то ако минаваха разни ми ти доводи, темата да беше празна!  Hug

Нищо де! Кой е казал, че бебеправенето е лесно?! Аз като невежа начинаеща ще му скачам на мъжо пак след празниците. smile3508  А и тъкмо няма да съм трезве, докато другите са под масата!  newsm48

# 376
Здравейте сега се завърнах от болницата ,че свеки е на 2 ри курс химиотерапия и седях при нея Hug Hug
Иначе съм добре ловуваме с мъжо  Embarassed Embarassed
И май съм хванала цистит ,защото като ходя до тоалетната ме боли отдолу и незнам трябва да се ходи на лекар май Peace Peace

# 377
Честита голяма радост на titkaa86! Жив и здрав да е бебчо  bouquet
Жоржи,   bouquet ЧРД! Много здраве и щастие за теб и цялото ти семейство!
Честита празник на всички именници  bouquet  bouquet  bouquet
gundie, честити две чертички Hug
Мартичка, всичко ще бъде наред. Пий каквото ти е изписала лекарката и си почивай. А дните до 30-ти ще изминат неусетно покрай празниците Hug
Бени, за ЖК Praynig Praynig утре.
Линко, много сладък коментар е направил Волен за бебока Heart Eyes
Диана, бързо да минава циститът, че е много неприятно Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 378
 цопппппп Mr. Green

# 379
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 тия дни ще ми трябва Simple Smile

# 380
Моме ако и коремни преси не помагат, тоя твоя доктор кво са прай на чукнат (да не се изказвам по натуралистично Mr. Green ) .. склонността ти да не пукаш фоликули не е никак очарователна Whistling
Меци, душа, изобщо нямам претенции за склонност да пукам фоликули   Crazy Случва ми се подобно нещо за първи, надявам се и за последен път newsm17
Извинявам се, че днес така заех ефирното пространство със скромната си особа, но не се очертава скоро да имам други новини, така че да наваксам  tongue

# 381
минавамм да ви пожелая лека вечер  luvbed
newsm28 и за мен малко прашец,че ще ми трябва Grinning

# 382
  • Варна
Зузеее,ха дано,ще стискам,палци,малци и всичко дет може да се стиска да те гепи smile3535 fingerscrossed fingerscrossed Hug
Яже,има време,имам шанс за тая година Praynig Praynig Praynig
И да не забравя да честитя  на виделите две чертички,много ме радвате и сте ми голям стимул,макар понякога да се чудя  Thinkingщо не хващам плувците,след като чарковете са ми наред #2gunfire #Cussing out #2gunfire,ама Оня отгоре трябва да рече Praynig

# 383
Поспалан и Блонди ми се губят Thinking

Тук съм, Зузанке, всеки ден редовно си чета всичко, стискам палци за вас, следя ви  Heart Eyes

Ето, сутринта и лично съм ти писала  Hug

Зузано, стягай се, Меци е вкарала тежката, летяща артилерия  Party

# 384
  • Лондон/Пловдив
Добър вечер ако на някой съм липсвала завърнах се  Mr. Green
Не съм ви чела малко  ме до мързя , само видях Блодни си има сакче да е всичко наред .
Аз днес бях на доктор който разбира да дава съвет меци разчитам на теб душа . Ляв яйчник дребна поликистоза (имам си я от както се помня ) десен 15 мил фоликул , лигавицата 8 мм  този месец нямам до тук покачване на БТ  според докора много късна ову ще имам , тепърва предстой  последния цикъл ми беше на 18 ноември . И най новото имам миома 8мм до колкото запомних . Каза ми ,че ще го следим и че е малък възел .
И другото изписа ми инофолик мета да пия   с какво го заменяхте нещо от ибей купувахте .Сега ще си взема прахчета да пия докато съм в БГ .

# 385
И най новото имам миома 8мм до колкото запомних . Каза ми ,че ще го следим и че е малък възел .
И другото изписа ми инофолик мета да пия   с какво го заменяхте нещо от ибей купувахте .Сега ще си взема прахчета да пия докато съм в БГ .

За възела не се шашкай.  Peace Този месец го има, другия може и да го няма. На мен поне това ми се случи веднъж.  Laughing Пиеш ли противозачатъчни? По принцип естрогенът прави тези бели.  Rolling Eyes
Инофоликът съдържа 2 гр. инозитол и 200мг фолиева. Аз лично си купувах инозитола от амазон, защото ми излизаше най-евтино. Можеш да погледнеш и в ихерб.  Peace

# 386
  • Лондон/Пловдив
Не пия потивозачатъчни никога не съм пила ,шашнала съм се малко ама се държа де .

# 387
  • В къщурката на хълма на феите
Чери тоз фоликул трябва да го следите отблизо и освен тва лигавица 8мм на този етап от цикъла - ма много тънка беее .. нещо не ти ли изписа за нея.. ако не се получи с този късен фоликул по-добре обърнете внимание на миомата - къде се намира, расте ли и т.н., защото това не е шега работа и може да е голяма пречка при една евентуална бременност

# 388
Меци, тя има възел бре, не миома.  Peace Поне аз така разбрах...

# 389
  • В къщурката на хълма на феите
Жани аз разбрах, че е възел, но за всеки случай тряя се погледне, защото както казваш ти от много естроген може да е временно явление възела, но може и да не е и  е по-добре да не се рискува с тез' неща

Общи условия

Активация на акаунт