За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 889
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!Приемате ли нови попълнения?  bouquet
От доста време чета темата и реших най-накрая и аз да се регистрирам и запиша.
Ние правим опити от около 1 година(не толкова сериозни) и 3 месец сериозно сме се захванали.
Честит син на Мimci да расте здрав и много щастлив
Пожелавам на всички които не чакат този месец да се похвалят с EFP

# 301
Кейт,  wavey Да те посрещна и бягам да спинкам!  Mr. Green Пожелавам ти бърз успех!

# 302
  • Пловдив
Аз днес изследвах ТСХ и ФТ4 - утре съм на ендокринолог да си каже мнението как са и дали ще се променя дозата.
Бях и на уролог, че ме боли единият бъбрек. задържал бил урина и ако станело по-зле някакви тръбички и дренажи щяли да ми слагали  ooooh! Дано да се оправи от само себе си, че не ми се мисли.

Шехина, много се радвам за добрата новина  Hug Стискам палчета  Praynig

zazu1, аз също втори път пих антибиотик след кюретажа. При мен се видя леко възпаление в единия яйчник и затова си го продължих още 7 дни. Верно сигурно органицмът в чудо се е видял с толкова антибиотик, но пък нямаше как (а и усложнения си имах по принцип). Затова слушай какво ти казва док, може и да има основание и да не е просто превантивно.

Mimci, честита радост! Нека да расте безгрижно и весело дете сладкият Мартин. Бързо възстановяване   bouquet

dianastml, ти се завърна вече! Как си?

keit_2303, добре дошла и скоро да ни се похвалиш с добри новини  Hug

Лека мека от мен babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 303
  • В къщурката на хълма на феите
esstela мисля, че молбата ти е изпълнена, защото чудесната поличба за нашата темичка, дойде с първата писала в темата ни на Игнажден, а именно Зузка, тя не е бременна (все още, но много скоро ще е, залагам хвърчащия слон! Mr. Green ), но е на съвсем правилния път към постигането на мечтата, а всички тук се нуждаем именно от това Heart Eyes

Дони благодаря за хубавата поличба и за мен Hug опрашулих се качествено Mr. Green

# 304
  • на 4-ия етаж до асансьора
Добро утро!
Вече сме "полазени" качественно... Hug та смело се разписвам!
Да са живи и здрави Калоян и Мартин!Нека пътят им да лек и щастлив!!!   bouquet
Естела с теб май заедно ще тормозим полвинките!Моят от сега съм го предупредила, че няма не искам няма недей... Mr. Green
Яжке затрупана съм от работа преди празниците...ама не ми се работи и симулирам зверски!  Whistling
Черпя по кафе, овъргулвам се след Меци и... изчезвам!

# 305
Добро утро!
Хайде аз като първи вече "гостенин" в темата да вляза и дано всички скоро бъдете в моето положение-не наспани,но пък много ама много щастливи!  Hug

И пак щъркелови вести малко  Joy

titkaa86 е станала на 14.12 мама на един голям Калоян -цели 4500 кг и 53см.Живи и здрави и много щастливо и усмихнато детство на малкия бонбон!

# 306
Добро утро  Hug Страхотна закуска Петра  Heart Eyes

Днес е Игнажден! През целия ден домакините следят какъв човек ще прекрачи най-напред прага им. Щом първият гост е добронамерен и заможен стопанин, вярват, че годината ще е имотна. Има поверие, че ако този пришълец пък е момиченце, ще се плодят женски животни. Когато гостът-полазник влезе вкъщи, трябва да донесе със себе си трески и съчки, събрани край дръвника на двора.Според християнската традиция от този ден започват родилните мъки на Богородица. Това е периодът, през който младите и нераждали жени, наричани "мъченици" не работят, за да забременяват и раждат по-леко своите деца.В народните поверия този ден се смята за начало на Мръсните дни (от Игнажден до Богоявление) и прехода от старата към новата година.
Именници: Игнат, Огнян, Огняна, Пламен, Пламена

Хайде Зузке ... ти си нашия човек  Hug Щом Меци залага слона, значи е сериозна работата  Mr. Green
Дони  мила ... дано бъбречето ти устиска още малко  Praynig
Естела, съжалявам за лелката, но виждам, че го приемаш добре. Дано следващия месец е вашия  Hug
dianastml добре си се завърнала, хайде сега разказвай как оползотворихте седмиците  Mr. Green
Кейт ... добре дошла  Hug

И накрая ... Честито на мама titkaa86 и бебче Калоян

Хубав ден на всички  и много палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 09:02 от F.a.t.e.

# 307
  • Сливен
Здравейте, честито на мамите, сдобили се с рожбички тези дни, да са живи и здрави бебчетата и бързо възстановяване на техните майки   bouquet

# 308
Уф апък съм толкова зле вече  Joy забравих,че днес имам Рожден Ден  newsm78
Та да ви почерпя виртуално за мое здраве-кака ви закотви 28  #Crazy

# 309
  • Сливен
Честит Рожден Ден , jiorjita , пожелавам много здраве и щастие на теб и семейството ти   bouquet

# 310
Еххх Жоржи   Hug ... настигаш ме значи  Mr. Green

Честит Рожден Ден!
Бъди здрава, обичана и вечно щастлива! Честит празник!

# 311
Добро утро!
petrra  страхотна закуска
Честито бебче на titkaa86 жив и здрав и много щастлив да расте.На мама бързо възстановяване.
jiorjita честит рожден ден bouquet много здраве и семейно щастие Hug

# 312
Честити бебенца - да са живи и здрави Мартин и Калоян, да растат големи и послушни   bouquet

jiorjita , Честит Рожден Ден - желая ти здраве, любов и много сбъднати мечти  Hug Hug Hug

fingerscrossed за всички видяли бледа черта - да проплаче след 9 месеца  Party

Късмет и на всички нечакащи. Аз не чакам на 29-ти, но познавайки се минимум на 25-ти ще съм с тест в ръка  Laughing Embarassed

Шехина силно ти препоръчвам да отидеш на лекар веднагически, да обясниш предния месец какво се случи и да настояваш до откат (ако трябва обяви седяща стачка в кабинета на лекаря) да ти изпише прогестеронов препарат

Меци, това винаги ли се прави, когато преди това е имало химическа?

Хубав ден на всички  Hug Hug Hug

# 313
wish* стискай кълки още малко  и никакви гости ... аз този месец май пропускам, така, че пращайте гостенките си за Коледа при мен  Mr. Green
Кейт ... нещо като изследвания правили ли сте за този период от време  Heart Eyes

# 314
Жоржи, честит рожден ден, много здраве и лично щастие   bouquet Hug Heart Eyes

Зузано, стягай се, Меци е вкарала тежката, летяща артилерия  Party

Общи условия

Активация на акаунт