За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 899
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Честито бебче на мама Mimci, да расте здрав и силен, много да я радва  smile3525

# 286
  • София
Зазу, дано и при теб всичко да е наред! Извинявай, че  и аз те връщам на това, но нали и аз имам някакви планове свързани с Окръжна, ако може да споделиш името на лекаря, който ти прави абразиото!
Д-р Иво Димитров - абразиото, а в събота беше д-р Кръстев - останах с много приятни впечатления от него. Прилича малко визуално на Камен Донев, но една идея по-възрастен от него  Wink.
Честит Мартин на Mimci. Да расте здравичък и да радва мама и тате   bouquet.

# 287
Честит Мартин на Mimci - нека има щастлив живот! Hug

# 288
Зазу, дните преди абразиото изобщо не се броят. Брои се след това!  Peace

Честита радост на мама Мimci! Да расте здраво и послушно малкото юначе!

Жоржи, ти как успяваш все да си в час с всичко, бе жена  hahaha Hug Hug Hug

# 289
  • ул. "Мечтание"
Ох, бебетааааа!  Crazy

Честит Мартин на мама Mimci! Да ѝ жив и здрав, желая им много радост!

# 290
Плодче Hug Flutter
Яже, ами ще се чака Crossing Arms, само дето психясвам пак като преди година и не е на добре. Само бебета пак в ума ми ooooh!
Честито бебе Мартин, да е жив и здрав, а на мамчето бързо възстановяване  bouquet
Мецанче, да не ставам нахална ама би ли ме вмъкнала в списъчето, аз мога и на една кълка да седя Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 17:42 от roxxy_28

# 291
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси скъпа ще те вмъкна само че следващата тема, защото вече няма как да редактирам заглавната страница на тази Peace
Мимци честит ти Мартин! бъдете живи и здрави!

# 292
Ех, че хубава темичка - пълна е с положителни бременни тестчета, а сега вече и бебенце си имаме  Hug Да сте живи и здрави всички   bouquet Благодаря на момичетата, които са ми отговорили на въпроса, ние и тази вечер ще се размятаме, пък дори и да е миналава овуто  Embarassed
Чудя се дали да си задам един малоумен въпрос ..... за да ми се затвърди съвсем имиджа.....  Joy Ще се престраша, пък като ми отговорите, ще го изтрия  Joy Утре пак съм на доктор, да види миомния възел, та.... ако нещо се е оплодило тия дни, може ли този преглед по някакъв начин да му въздейства?  Embarassed Знам, че аз ако го прочета този въпрос някъде, сигурно ще се изхиля, но идиотизмът ми е по-силен от срама Grinning

# 293
Ей ,момичета здравейте не съм писала от 3 седмици вече ,защото си бях на село и там нямам време да пиша .Липсвахте ми много и сега теябва много да чета  Peace Peace Peace.
Честито на всички ,които са празнували през тези седмици Hug Hug Hug Hug

# 294
  • Варна
Добър вечер,Мацки!!! #2gunfire #2gunfire afwitch newsm29 е,гоних я,ама тая е много нахална #Cussing out #2gunfire,не плаках въобще newsm12,може би,защото този месец имам още един шанс luvbed,като го почна мъжо от 28.12,че чак до другата година  bath1 luvbed  bath luvbed,една гледачка ми беше казала,че ще забременея тази година,има шанс да не ме е излъгала Thinking,ще видим Crossing Arms

# 295
  • Варна
А, и да не забравя,понеже утре е Игнажден,нека първата,която пише в темата(в нашия втори дом) да е бременна,че поверието е,който пръв прекрачи прага на дома ви(дано е добър човек)така ще върви през цялата година,та нека е бременна,че тъй да ни върви цяла година И НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ НА ЗАЕМ,аз отивам да прасна една ракия,че да ми олекне Kissing Heart

# 296
  • Габрово
Честит син на Мimci   bouquet  bouquet  bouquet. Да е здрав и щастлив.

п.п. Сега мернах , че на 14.12.  titkaa86 е родила своя син Калоян. Да е честито и на нея   bouquet. Само хубави мигове да имат заедно!

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 21:44 от ivap

# 297
Честити бебчета на обебилите се мамчета! Да си ви живи и здрави и много да ви радват! А вие бързо се възстановявайте, момичета!   bouquet

Меци и другите, стискащи палчета, до Коледа няма да правя тест, така реших... Peace

# 298
  • В къщурката на хълма на феите
ми тУга'а шИ стискаме до Коледа .. добре, че тя идва скоро, че .. със стиснати палци трудно се пише Mr. Green Mr. Green

# 299
ми тУга'а шИ стискаме до Коледа .. добре, че тя идва скоро, че .. със стиснати палци трудно се пише Mr. Green Mr. Green
Ми стискайте на краката де, та да пишете по лесно!  Joy
Нали каза да изчакам, айде ще чакаме, щом си рекла!  Hug
Пък току виж както си чакам и вземе, че се появи Снежанка на червен кон.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт