За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 887
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • ул. "Мечтание"
Доколкото си познавам тялото се очертава 2-3 дни да си имам овулация!  smile3508 luvbed fertilization

# 361
Привет мацки!  Hug

И пак щъркелови вести малко  Joy
titkaa86 е станала на 14.12 мама на един голям Калоян -цели 4500 кг и 53см.Живи и здрави и много щастливо и усмихнато детство на малкия бонбон!

Какъв малък бонбон бе? То направо си е отгледано дете вече! Честито!   bouquet

jiorjita, да си жива и здрава!   bouquet

gundie, честито! Лека и безпроблемна!   bouquet

Аз да ви се похваля, че Снежанка дойде!  Peace Добре, че не се подадох на провокации и не хабих тестовете!  Laughing Но аз някак си знаех, че следващата година ще е нашата! Така че можете да пускате палчетата да не ви станат мазоли!  Hug Благодаря ви още веднъж за подкрепата, момичета!  Hug

# 362
  • В градината...
gundie, аз също обичах ракийка със салатка мммм. Ама пролетта на едно заведение като ме натровиха с една ракия и оттогава почти не близвам. Минах на червено вино - много е полезно зимата по чаша, а лятото - на малко бира. Сега поне не се притеснявам, ако забременея, че с тези концентрати  Naughty

# 363
Поспалан и Блонди ми се губят Thinking

# 364
  • Велико Търново
Неродена моме, чакай малко сега. Гледам в графиката ти, че преди седмица си имала фоликул 16 мм. Той в кой яйчник беше - в същия, в който сега е този 33 мм ли? Или това е един и същи фоликул, който е растял с космическа скорост - средно по 2.5 мм на ден  #Crazy А ако не е един и същ, как така док не го е видял на предния преглед?  newsm78
Дианка, ще има да почетеш  Whistling
Естела, съжалявам  Hug Тая гледачка и казвай да си Фърля дипломата  #2gunfire
Кейт, добре дошла и скорошен успех  Hug
Дони, док не ти ли препоръча да правиш нещо, за да подпомогнеш бъбрека. Или трябва просто да се чака да си мине  newsm78
Честито на Титка - голям герой е излязла да роди такова охранено бебенце. Да й е живо и здраво!   bouquet
Оф, Фейт, вярно сме си мъченици. То си е цяло мъчение това нашето чакане, мислене, следене  ooooh!
Жоржи, честит рожден ден! Да си много щастлива и много здрава!   bouquet
Гунди, честити две чертички  Hug Лека и успешна бременност  Hug
Бени,  fingerscrossed за утрешния преглед
ВК, душко, имах такова зацапване няколко месеца подред, но с Дуфастон се оправих. Не знам каква може да е причината при теб, но искам вече всичко да ти тръгне по мед и масло. Още няколко дни остават от тази гадна година, а съм сигурна, че следващата ще е твоята  Hug Heart Eyes
Яна-Ина, съжалявам за гадната леля  #2gunfire Ти много нежно си я кръстила - Снежанка  Laughing

# 365
  • Sydney
zuzi_79 няма Интернет pospalancho, за това не влиза Wink

# 366
Jana Ina, дано тази Снежанка ти донесе вече желания подарък пък  Crossing Arms
Яже, знам ли  newsm78 Как мога от ехографските снимки да се ориентирам в ляв или десен? Не съм се сетила да го питам този въпрос, хвърли ме и ти в размисъл Grinning

# 367
Жоржита, честит рожден ден! Пожелавам ти само щастливи мигове!
Честита голяма радост на мама Титка!
Рейни, Деситка, хайде дано! Praynig
Бени, сигурна съм, че всичко ще е наред!
Зузи, Блонди писа вчера!

# 368
Аз да ви се похваля, че Снежанка дойде!  Peace Добре, че не се подадох на провокации и не хабих тестовете!  Laughing Но аз някак си знаех, че следващата година ще е нашата! Така че можете да пускате палчетата да не ви станат мазоли!  Hug Благодаря ви още веднъж за подкрепата, момичета!  Hug

Съжалявам Jana Ina, но както си казала ... следващата година ще е вашата  Hug

# 369
  • В къщурката на хълма на феите
Яже за жалост на Неродена мома фоликула изобщо не е расъл със светлинна скорост - 2-2.5мм дневно нарастване е съвсем нормално и е напълно възможно просто да е задържала фоликула .. аз имам един въпрос (понеже четох бързо и диагнонално, ако си го споменала, ще ме извиняваш) Моме ти сега имаш ли изписано нещо я дуфастон я утрогестан за тоя фоликул да го спрете да расте, щото ако продължава така и не ти дойде хич няма да ти е цветно положението?!
Жани таа Снежанка що не я върна бе! сбъркала е адреса, подранила е с 9 месеца .. някви такива доводи не минаха ли Mr. Green

# 370
Меци, тц  newsm78 Нищо не ми изписа, разбрахме се след следващия цикъл да отида пак да ме види какво става. Досега през живота ми не ми се е случвало да не ми дойде цикъл, преди 2 години ме оперираха от киста, пак не съм имала проблеми точно с цикъл. Усещам вече предвестниците на ПМС,  лекарят уж е препоръчан и с добро име... ти какво имаш предвид? Сигурно звуча като последния лаик, но то тези знания не ги придобиваме от добро, пфууу  Crossing Arms

# 371
  • Велико Търново
Меци , явно, гледайки от собствената си камбанария - при мен фоликулът расте с м/у 0.5 и 1 мм на ден - ми се струва космическа скоростта.
Моме, аз всеки път като ходя и ми казва какво се случва в левия и в десния яйчник. За съжаление нямам снимка от ехо пред себе си и не се сещам какви са й атрибутите, но би трябвало да има някъде из дребните текстчета кой яйчник е. И тая една надежда за теб, че ако са в различни яйчници, то това означава, че в единия е задържаният фоликул, а в другия може да се е спукал фоликулът  Whistling Оф, съвсем се омотах, обаче се опитвам успоредно с писането за фоликули да оправям и пътни листи  ooooh!  Crazy

# 372
Моме имам предвид, че ако не ти дойде този фоликул може да се превърне във функционална киста, което не е никак желателно, но щом като нямаш проблем с кървенето, значи този вариант отпада .. мога да ти препоръчам другия цикъл като ти наближи датата за О. да започнеш да правиш едни коремни преси - не много 15-20 дневно и като видиш + на О. теста да ги направиш примерно 30тина - това ще помогне на ЛХ-то да пукне фоликула Peace
Яже по принцип ако на другия яйчник се е пукнал фоликул, прогестерона синтезиран от ЖТ, трябва да спре растежа на други фоликули и те да регресират, тъй че не е много вероятно, но пък от друга страна никога не се знае Peace

# 373
 Mr. Green ще стана вече фитнес-гуру - от 2 месеца правя тренировки по 6 пъти седмично, като всяка от тях включва поне по 100 коремни преси от различни видове - т.е. 20 от един вид, 20 от друг и т.н. Поне телцето ще си оформя, ако не фоликулището  bowuu

# 374
Моме ако и коремни преси не помагат, тоя твоя доктор кво са прай на чукнат (да не се изказвам по натуралистично Mr. Green ) .. склонността ти да не пукаш фоликули не е никак очарователна Whistling

Общи условия

Активация на акаунт