За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 896
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Ми верно я.
Като мъж ми ходи по нощите, аз ако не съм многооооо уморена прелиствам форума и се интересувам  Joy

# 346
Ух, rainy, така ме разсмя с тези фоликули в колички  Joy Гледам да не се вкарвам много във филми, както се вижда - неуспешно  bowuu
Бени, стиснах ги и аз палците  Big Ups

# 347
  • В къщурката на хълма на феите
Сигма списъка е на 90% преровен и проверен като резултатите са меко казано очаквани Mr. Green в списъка има 11 бременни мами, които не са счели за необходимо да се обадят, поне 35-40 вече несъществуващи лица, поне 20 които не са писали минимум 10-12 месеца във форума .. има и едни 25-30 момичета, които ще ги изчакам до 28ми да видя дали ще ми пишат искат или не искат да остават в темата и ако не дадат признаци на живот ще преценявам да ги оставям или не .. в общи линии тоз списък просто плачеше за ремонт Mr. Green

# 348
  • София

Зузи: 23ти, ама като се познавам едва ли ще изтрая чак до петък за тест... Blush

# 349
  • Sydney
zuzi_79 за контракциите...  Rolling Eyes

# 350

Бени, много стиснати палчета мила  Hug

# 351

Стискам ти палци, както вече казах! Всичко ще е наред, много мами износват, че и преносват с контракции, така че смело напред!  Praynig Hug

# 352
  • В градината...
Жоржи - усмихната да си винаги, независимо от обстоятелствата   bouquet
Рейни, Деситка чакаме скоро новини от вас  Praynig
Зузке, ами де да знаеш, щом си писала първа, грешката може и да е вярна Peace  preggo

# 353
  • Видин
Здравейте момичета Hug
Признавам си без бой не съм писала, от около седмица, но вие за това време 2 теми сте изписали. Пожелавам на всички много много много положителни тестова.
Честито на всички имали повод  bouquet
Кафенце, вече си седма в списъка Heart Eyes
Меци, страхотна темичка Hug
Добре дошли на новите момичета и скоро да се местите в някоя отчетна Heart Eyes

# 354
Благодаря ви за добрите пожелания, обаче вече по малко ми прилошава, а и аз разбрах/заподозрях бременност, понеже на 27 ден пих ракийка(каквато си пийвам по принцип и дори 3 да пийна нищо ми няма), но сега повръщах няколко пъти и то от толкова малко, и вчера и днес по съвсем малко ми прилошава, но това е добре. Аз ще се чуя с док. др. седмица и ще се посъветвам с нея- тя знае,че имам ранна О. и тя ще прецени кога да отида за да се чуе и сърчицето. Иначе и аз така казах само с тест на роднините и после трябваше да давам обеснения, а те толкова се сдухват- аз не го преживях никак тежко, но майка ми и свекърва ми...... Hug Hug

# 355
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet
Жоржи, Честит Рожден Ден мила! Бъди много здрава, щастлива и обичана мама и скоро те чакам за трето  Mr. Green  Hug
Честито на новите майчета, да са им живи и здрави бебенцата   bouquet
Бени, ще стискам много силно, дано на празниците да си си вкъщи със семейството и с бебка всичко да е наред  Hug
Аз отново съм болна, при положение, че до миналата сряда бях на антибиотик  #Cussing out Този месец само 1 опит имахме няколко дни преди О., но нямам надежди, а и след всичките лекарства дето изпих ... Искам да ви попитам на какво може да се дължи зацапване няколко дни преди цикъл? Прогестерона ми е в норма, имам ектопия на шийката, но и тя е добре, ходих на преглед, но доки неможа да открие причината. Така съм откакто ми направиха лапароскопиите.

# 356
Честити рожби на мама Мимси и на Титката, да са им живи и здрави и да порастнат големи и силни момчета

Шехина, на теб тихичко честито, дано изкараш една прекрасна бременност Praynig

Жоржитка, честит рожден ден  newsm51 Бъди много здрава, щастлива и обичана и малките сладурки много да те слушат!!!

Ние казахме онзи ден на Волен за бебето и той е много щастлив, първо каза да го ощипя, за да се събуди, но после коментара беше: Е вече няма как трябва да се роди, не може два пъти да се случи да не е добре бебето Grinning Ще го учи на карате и ще спи в неговата стая това е!

Добре дошли на новите момичета в темата, дано скоро да се изнесат към отчетните Peace

Меци ,права си за списъка, имаше нужда от ремонт, добре че си се захванала   bouquet

За всички нечакащи по Коледа babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 357
Цоп, цоп  Mr. Green

ВК, голям късмет те е подкарал тебе значи. Хайде вече всичко да е наред и да минават гадориите!

gundie, не ти препоръчвам точно ракийка да пийваш и то точно сега. Peace

Линко, баткото ще е грижовен  Mr. Green

# 358
Mеци, ще чакам новия списък, пък и така няма да съм 200 и някой си номер Wink.
Стиснати палчета на всички нуждаещи се Praynig
Жоржи, ЧРД, всичко най, най  bouquet
Незнам дали мъжо ще се прибере тая вечер, много е изтормозен Laughing, а как не искам да става така по график ooooh!, но опитаме и така, не че съм сигурна, че сега е О, но.. Crossing Arms
Оппп, Зузанке, не се пререждай Mr. Green

# 359
Виждам русенски прашец и не мога да не си смукна малко  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Общи условия

Активация на акаунт