За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 902
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
А, и да не забравя,понеже утре е Игнажден,нека първата,която пише в темата(в нашия втори дом) да е бременна,че поверието е,който пръв прекрачи прага на дома ви(дано е добър човек)така ще върви през цялата година,та нека е бременна,че тъй да ни върви цяла година И НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ НА ЗАЕМ,аз отивам да прасна една ракия,че да ми олекне Kissing Heart

Естела, ако бях прочела поста ти по-рано щях да се сетя, че днес е Игнажден и щях да изпълня молбата ти. За жалост съм проявила глупостта да не прочета всичко и съм писала в 12:10. Пък кой знае, може и да съм бременна вече и да съм отключила щедростта на съдбата, която ще дари всички нас с бебета Thinking Mr. Green

# 331
  • София

Добро утро мацки  Hug

Жоржита- Честит рожден ден  newsm59 Пожелавам ти малката да е много послушна и да спинка по много, за да може и мама и тати да се наспиват   bouquet

Гунди: Тихичко честито от мен  Peace

Деси: А на теб кой ден от закъснението ти е ?

Зузи: Кой ако не ти ще ни налазиш  Mr. Green

Марти: Никакви черни мисли, само положителни  Peace

При мен всичко си е все така.. за съжаление нямам никакви симптоми, предния път си усещах все едно всеки момент ще ми дойде и гърдите ме боляха много  Tired Вече ме сърбят ръцете за тест, но се въздържам (голяма е борбата с моето любопитство  Mr. Green )

# 332
  • В къщурката на хълма на феите
Жоржи честит рожден ден! здраве, щастие, любов и много много късмет!  bouquet
Уиш по принцип да, първото, което лекарите правят (дори без наличие на бременност) е да осигурят достатъчно количество прогестерон за организма, понеже първоначално той е най-големият пазител на бременността Peace

# 333
F.a.t.e., хахах, стискам аз стискам, та чак пушек се вдига Simple Smile))) А ти недей така - най-хубавите неща ни се случват, когато най-малко ги очакваме. Пожелавам ти го  Hug

gundie, Честитооо! Желая ти лека бременност и здраво бебче на финала  Hug Hug Права си за ранното казване, по-добре изчакай. И при мен се получи кофти лятото с моята химическа бременност. След положителните тестове казах на всички роднини и приятели. Няколко дни по-късно трябваше да се обаждам и да съобщавам, че няма да има бебе...

desitkad  Praynig Дано останеш само с чакането Simple Smile)) Кога мислиш да правиш тест?

mecani, мерси, ще го имам предвид   bouquet

# 334
Рейни, 29 ден ми е, не знам дали е закъснение, още малко ще почакам  Hug И мен ме сърбят ръчичките за тест, ама милото категорично не ми дава да правя и иска да почакаме, че миналия месец каза, че съм го разорила с тия тестове  hahaha

# 335
Здравейте, душки Simple Smile
keit, добре дошла и скоро да се похвалиш Simple Smile По-надолу ще прочетеш тазмесечния ми първи опит с тестове за ову, но не се шашкай - моето е изключение, дано при теб правилно да са отчели Mr. Green
Doni, дано не се налагат тези мерки, всичко да се размине  Praynig
честито на мама titkaa86, да расте весел и здрав палавник   bouquet
jiorjita, честит рожден ден от кака ти, много семейно и не само щастие ти желая   bouquet
wish, ще ти следя коледните тестове  Mr. Green
gundie, Много честито, лека бременност ти пожелавам с най-хубавия резултат накрая  Hug Имахме нужда от такива новини!
Мартичка, не се тормози с черни мисли, моля те, само се натоварваш излишно  Hug
desitkad, rainy надяваме се с вас  Praynig
zuzi, а дано, де  Laughing
Моите тестове хубаво показаха овулация преди 2-3 дни, обаче при мен винаги трябва да има едно "обаче:  Crossing Arms  Mr. Green Днес докторът ме гледа, миомният възел е с добро разположение, незастрашаващ евентуална бременност. Лошото е, че има задържан фоликул 33 мм, което за мен означава, че този месец нищо не е станало, да не говорим, че другия месец пак ще отида да ми го види дали се мандахерца още там и ако да - ще трябва да се взимат мерки. Според АГ-то има шанс да другият яйчник да ми е пуснал яйцеклетка, но нещо не ми се вярва да съм имала този късмет  newsm78 Разбрахме се след следващия цикъл пак да отида, за да проследим да не стане киста и когато тръгнем на изследвания, да направим и фоликулометрия, евентуално и инжекцийка за пукане на фоликулчето и такива ми ти хубави работи....  Mr. Green

# 336
  • София

Деси: Абе да ти кажа, свържи твоя мъж с тоя на Шехи, а после да каже кой кого е разорил  Mr. Green
29ти ден при колко дневен цикъл по принцип, защото 29ти ден при 27 дневен си е закъснение, но при 30 дневен си е 1 ден по-рано  Crazy

Неродена мома: Това, че имаш задържан фоликул не означава, че наистина не е имало от другия. Много "задържани фоликули" плачат в количките  Mr. Green Както винаги казвам, важно е положителното мислене. Ако мислиш негативно, само лоши неща при теб ще идват. Избии си от главата глупостите. В повечето случаи дори и да има задържан то той се изхвърля без лекарска намеса  Peace

# 337
Джорджи
Да си жива и здрава и малките бандитки да те радват Hug.

# 338
Рейни, последният цикъл беше 26 дни, но предпоследния 29, което дължа на промяната на времето, иначе рядко ми се случва на 28, 29 дни, така че още имам опасения, че може и да дойде  Thinking
Иначе да, сега се сетих за Шехи и нейните тестове  Laughing

# 339
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Честит празник на празнуващите именници Simple Smile
titka86 Честит син Калоян, да ви е виж и здрав и много да ви радва Simple Smile  Hug
jorjita Честит рожден ден Simple Smile! бъди много усмихната и щастлива Simple Smile
gundie Честити две чертички Simple Smile лека бременност и хубав финал  Praynig Hug
desitkad стискам палци за положителен резултат  Praynig Hug
Doni M дано бързо да се оправиш  Praynig Hug
keit_2303 добре дошла и скорошен успех  Praynig Hug
аз утре съм на ЖК, моля за стиснати палци всичко да е наред, да ми спрат част от лекарствата или поне да не ме вземат на Коледна "ваканция" при тях  Praynig Hug
Лек ден, то мина деня, но се успах  Laughing Mr. Green Simple Smile

# 340
Бени, имаш палци! Ти за какво пиеш лекарства?  Thinking

# 341
  • София

Деси: Железни нерви имаш мацкоооо... аз до сега 100% щях да съм направила така поне един .. профилактичен тест  Mr. Green

Бени: Палчета и от мен  Peace

# 342
  • ул. "Мечтание"
jiorjita, честит рожден ден! Желая ти всичко най-прекрасно!  bouquet

Честит ви Игнажден! Hug

Еха, gundie, честито положително тестче!  Hug  bouquet

desitkad, дано да е бебешка вест!  Praynig Praynig Praynig

keit_2303, добре дошла! Успех!

# 343
Бенчо, палци и от мен Heart Eyes.
По повод списъка, има наистина спешна нужда от сторниране  Mr. Green
Пример- Сесана вече е разведена с мъжа си, а се води като бебеискаща  newsm78