За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 850
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
....на въпроса на Фики май и аз мога да отговоря, но ще изчакам по-челите от мен Мецанки да се включат  Mr. Green....
Ама моля ви се, нека всеки, който има мнение да се включи
  bouquet

# 496
  • Варна
Момичета и аз исках да питам за промените в цикъла,откакто бебеправим цикъла ми спадна от 5 на 3 дни,не е толкова обилен и обикновенно болките са първия ден,а сега даже и на третия,възможно ли е да е от напъните за бебче??? newsm78

# 497
esstela, да, възможно е, според мен. Моя цикъл също се промени, от както бебеправим. Не мога да си обясня, защо е така, но е факт.

# 498
  • В къщурката на хълма на феите
Фики що да не се е получило бе .. вие сте процедирали съвсем правилно .. по принцип О. настъпва между 12 и 48 часа след + на теста, щом като сте правили секс 24 часа след + теста значи сте супер .. в общи линии, ако този месец не сте уцелили, следващият е добре около предполагаемата дата на О. да правите секс през ден, а в момента в който видите +, два дни подред, един ден почивка и още веднъж протоколно за всеки случай Peace мила сори, че толкова се забавих обаче бях брутално нападната и изнасилена от законния ми съпруг .. Mr. Green

# 499
  • Пловдив
zuzi_79, супер  Hug

pospalancho,
айде намаза нет за празниците  Crazy

galetosl, аз моя тест (Престо) го правих 4-5 дни преди закъснението и показа бледа черта, така че имаш шанс.

Звездичка!, приятно пътуване и весели празници  Hug

Фики, аз процедирах - секс вечерта в деня на положителния тест и на следващите два дена също. Два месеца процедирах така и  двата месеца забременях.

# 500
обаче бях брутално нападната и изнасилена от законния ми съпруг .. Mr. Green
А, Мецо, това не се бори за изнасилване  Mr. Green , свършила си си  hahaha брачните задължения за пример на другарките!  Naughty

# 501
здравейте момичета!  два дни не съм ви чела, та се поозорих сега  Crazy
честити бебчета Мартин и Калоян, Ивайла и Лилия!  да са живи и здрави и да радват мамите и татковците, да растат щастливи и умни дечица!  а мамите бързо да се възстановяват!   bouquet
Жоржита честит рожден ден (с малко закъснение  Blush)!  много здраве и любов!    bouquet
gundie   Praynig и тихичко честито!
зузи каква е тази тиха реклама на другия форум, да не си на комисионна  Mr. Green
*Пък кой знае, може и да съм бременна вече и да съм отключила щедростта на съдбата, която ще дари всички нас с бебета Thinking Mr. Green* - ха дано, стискам ти палци, та после и крак да повлечеш!   Praynig   честито за резултатите   bouquet
бенита  Praynig
тикве каква хубава снимкаааа   Heart Eyes
дони стискам палци да се задържи положението  Praynig   и честито на мъж ти, поздравления!  Peace
дарма  Hug
меци аз съм пристрастена към амазон!!!   Crazy   гласувам с две ръце за киндъла  Mr. Green  и си те представих как чакаш  wait
рали страхотни новини!  Hug
рейни стискай още поне ден   newsm78   а тестове за ову си взех миналия месец от амазон, 50 бр за $10, че и с безплатна доставка  Peace   за бременност засега не ми трябват, но съм купувала по долар от кварталния доларов магазин.
шехи  радвам се, че си добре  Hug
моят цикъл също се промени, три поредни месеца ми тече два дни и после още един, максимум два зацапва.  newsm78  също, втори месец ме боли корем много повече от преди...  коментирахме по-рано за комплексни витамини и чиста фк...  писах на моя док, отговориха ми, че не бива да заменям пренатал витамините само с фк, по-добре било за мен, така със сигурност щяла съм да си набавям необходимите витамини и тн, така че си продължавам с тях.  мъжо има час за спермограма на 30-ти, а точно в тези дни ще са ми важните.  дано успеем да хванем момента.  сега отивам да се трудя.  хубава вечер и весело коледно настроение от мен!    bouquet

# 502
mecani, ами не бях много сигурна дали правилно процедираме, защото първия ни опит беше след повече от 24 часа след положителния тест. Но точно това, което си писала ме интересуваше. Записвам си го като стратегия да знам за следващия месец как да действаме.
...... мила сори, че толкова се забавих обаче бях брутално нападната и изнасилена от законния ми съпруг .. Mr. Green
Joy Joy Joy
Ти шегуваш ли се hahaha След такова извинения няма как да не ти простя Joy hahaha Joy

Doni, и аз си мислех, че е най-добре секс вечерта след положителния тест, обаче предпочетох на банкет да отида Mr. Green
При мен май ще важи мантрата "Нова Година - Нов Късмет". Sunglasses

мишки, и аз пия пренатал витамини - изписани ми от доктор.

# 503
  • В къщурката на хълма на феите
Фики ха дано да няма следващ месец! Hug
Жани тУгаа съм за пример значи Mr. Green
Мише тогаз кат си пристрастна да взема да ти отперя един въпрос ей тъй между другото Mr. Green ако примерно талона ми е пуснат през немския амазон, дали шИ моа да го ползвам и в другите (френски, английски, патагонски ..), че проклетия киндъл е промоционален в немския, ама само за германия и като се излъгах да кажа, че съм от БГ и ми искат още 10 еРво отгоре .. не, че няма да ги дам, не са толкова много, ама не е лошо да съм наясно Blush

# 504
Блонди                извинявамсе за грешките трудно ми е да пиша на бългагски досега само на англиски сам писала няма да пиша повече само ще ви чета Sad

А, пиши, пиши, просто трудно се чете  Hug

# 505
Фики, и моите са изписани, може би затова не искат да ми ги сменят.  ама каквото-такова, все пак това им е работата, а и затова ходим при тях  bowuu
меци душа, аз поръчвам само от американския, а тук за такива работи лесно се намира безплатен шипинг.  като не си сигурна, пробвай така:  като си вкараш продуктите в количката, после посочваш начин на плащане и преди да натиснеш "потвърди поръчката" (place order), виждаш дали те таксуват за шипинг.  ако не те устройва, не потвърждаваш и търсиш друг начин, друг продавач и така.  кажи после какво си решила  Peace

# 506
Благодаря на отговорилите ми момичета на въпросите от предната тема!   bouquet
Аз имам още няколко дена до М... На Коледа уж трябва да ми дойде.

Снощи ядох от онези бисквити Тутку (с шоколад) после пих вода и толкова гадно ми стана,че всеки момент щях да  Sick .В интерес на истината се изплаших. ПМС? Преяждане? Бременност?

Апетита ми се е увеличил към всякаква храна,но като че ли повече към солено,а не към сладко(по принцип си ям сладко и нямам проблеми с него).Ама може и ПМС да е,кой да знае.

Остава ми само чакането...

ПС:Вярвам,че по Коледа стават чудеса,така че момичета вярвайте и нищо чудно да видите 2-те черти като подарък.Пожелавам го на всички!!!  Hug
ПС2: Тази година Коледното ми настроение и дух са на 102%  и ми е супер хубаво и спокойно.Дано да е за добро!

# 507
Като ви чета колко ви е хубаво и коледно се чудя кога и на мен ще ми  стане такова. КОга ще започнем да го правим това дето. Постоянно се караме и ми е супер криво. Не знам къде греша и вместо да ми е празнично ми е много депресирано и виновно..Не знам какво да правя,за да се чувствам добре, щом в собствения си дом не ми е хубаво.... камо ли дете да правя, не искам така...

# 508
И аз да се запиша, че напоследък нямам време за нищо Sad
Е за бебеправенето все намираме време  Laughing Sunglasses
Успех на всички!

# 509
Каролче, мила, недей така.  Ако те тормози нещо, поговорете си, обсъдете, вие си знаете как ви е най-добре.  А коледното настроение не идва само, трябва да си го правим.  На нас примерно ни е много кривичко, защото сме далече от всичко и всички, само двамката сме, но се стараем да повдигаме настроението.  Закичихме лампичките, в кухнята честичко мирише на любими вкуснотийки, вечер пийваме повече винце  Crazy  Общо взето каквото помага...  Сега те гушкам и не те пускам докато не се усмихнеш!   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт