За Коледа сред радост и усмивки, дар получих две чертички - темa 84

• 19 844
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Тъкмо днес се настроих,че утре ще си украсим елхата,ей го дее е коледното настроение ама... сякаш нещо се пречупи... Просто все едно някой ми завидя. Толкова ми е криво и вече не знам къде да се завра,че да се оправя, да остана със себе си и да се оттърся от всичко лошо..

Мишки, Hug Hug Hug Hug

# 511
Скъпа, отиди на фризьор, маникюр, масаж, каквото ще свърши работа - ще имаш два часа само и единствено за себе си   pletka

# 512
Оле нямате изчитане...
Дони, честит доктор! Това наистина си е повод за гордост! Живот и здраве и аз имам планове за докторантура и вече взе да ми става ясно колко е трудно, така че стискай си го умното момче!!!
Жоржи ЧРД! Макар и със закъснение искрено ти пожелавам много здраве, сила и търпение да се грижиш за попорастналото ви семейство!
Каролка, не така мила  Naughty! Ако искаш може да излезем на разходка на коледния базар на съда и да си накупим хубави коледни неща и ще ти дойде настроение! Усмихни се и позволи на положителните емоции да те завладеят и ще си оправите отношенията с мъжо бързо бързо. Нали знаеш, че жените ги умеем тези неща! Пращам ти силна  Hug и прашец за едно усмихнато бебе, като се сдобрите  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
За всички чакащи коледно чудо:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 513
Оп  Joy

Каролка, всеки има трудни моменти. Опитайте се да поговорите, само така започва решаването на проблемите.

Спокойна вечер на всички! Hug

# 514
# 515
Добро утро ... честит ни втори сняг  Mr. Green

Заповядайте на закуска с кафенце, а аз се връщам да наваксам с четивото  Hug

Каролка мила ... разбирам те много добре. Ние с теб сме сестри по неволя, както се казва и знам колко ти е тежко на моменти. Цялата тази случка рано или късно оказва влияние, но точно там е проблема - не трябва да позволяваме да ни обземе това чувство. Както казва Мишки ... трябва да се поразсееш малко ... за да свалиш напрежението от себе си ... да говориш и да споделяш. Ние винаги сме насреща  Hug Просто има такива дни ... и на мен ми е криво понякога, но като се нарева и ми минава  Hug

Я сега да ви питам за този сайт ... как става процедурата? Поръчваш и плащаш веднага или плащаш при доставка. И за колко дреме идва поръчката  Heart Eyes

Апетита ми се е увеличил към всякаква храна,но като че ли повече към солено,а не към сладко(по принцип си ям сладко и нямам проблеми с него).Ама може и ПМС да е,кой да знае.

Хехех ... това ми е познато, всяка вечер се тъпча с какво ли не, но винаги преди МЦ съм така  Mr. Green Само се вглеждам в тялото си за някакви симптоми, но после бързо слизам на земята, щот този месец ми е ясно, че нищо не е станало ... по ред причини  Mr. Green
Дано при теб чудото стане  Hug

Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 08:29 от F.a.t.e.

# 516
Добра снежна утрин, прекрасни!
Навън вече си е истинска Коледа със сняг  Laughing
Фейт, страхотна закуска, и както преди ти казах много не се надявай, че не е станало Simple Smile
Аз станах рано, ужасно ме боли коремчето, ще се пръсна, малко ме отпусна вече де, с две думи дойде ми  #Cussing out
Естела ти писа, че ти се е променил цикъла откакто бебеправите, е и моят се промени, беше ми много точен, винаги на 26 ден, от 4 месеца как бебеправим се измести  Crazy
Меци да те питам теб, това нормално ли е?  Hug
Ще се опитам да мисля положително, а след Нова година съм решила да ходя на лекар, че не съм го посещавала от лятото, та съм и притеснена ако се получи, не съм си правила и стандартните изследвания...
Рейни, мила,  пожелавам ти утре тестчето да бъде с две чертички  Praynig
Прегръдки за всички  Hug

# 517
Добро утро, момичета.
Файт, благодаря за кафенцето и закуската Hug
Деси, за лелката #2gunfire #2gunfire #2gunfire и повече никаква да я няма Praynig

За всички, които очакват своето Чудо.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 518
Плодче,  Hug

# 519
  • Пловдив
Добро утро, мили Снежанки!
Навън е прекрасно и снежно и изобщо не ми се мърда от леглото, та затова ви пиша от телефона.
Днес ще се обаждам за час на друг уролог с добра репутация, за да ми даде второ мнение за моя болящ бъбрек.
Пожелавам прекрасен ден на всички  Hug

# 520
Опааа ... Дони ... аз си представям, че си хвърлила прашуляк   Mr. Green и палчета за доки  Praynig
Деситка ... съжалявам за Снежанка  Mr. Green както казва Жана ... нооооо .... нова година, нов късмет  Hug

# 521
Добро утро девойки   bouquet
 При нас има само много дъжд, мрън. Обаче като видях рано сутринта каква трапеза сте наредили ми се сгря душата  Blush Party
 Hug за всички и хубав ден

# 522
Добро утро!При нас днес падна първия сняг  Simple Smile
F.a.t.e. много хубава закуска  Hug
KaRoLa  spoko

# 523

Хайде където си имате сняг-по един такъв снежен човек да си направите!  Joy Joy Joy

# 524
Ихуууу ето ме и мен Simple Smile
Едно ми е Коледноооо хи хи хи шефа ме зарадва като Дядо Коледа Simple Smile с пликче и ще можем да посрещним празниците спокойно!

Момичета да ви споледя какво ми се случи ... нощес сънувах, че съм бременна и е дошъл момента на раждане ... нямаше време да ме карат до болницата и родих прекрасно момченце на леглото ... беше като истинско всичко ... родих без проблем много бързо ... и цяла нощ прегръщах нашето момченце ... сутринта като се събудих се лърнах в реалността ... но като видях снега отново ми се приповдигна настроението Simple Smile
Целувам ви всички  Hug Heart Eyes Хубав ден от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт