Автоимунен тиреоидит на Хашимото (22)

• 58 783
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Дани, аз също по едно време бях в подобна дилема,тъй като съм с Хашимото,много високи антитела, а също имам няколко ИКСИ-та /с много тежък мъжки фактор сме/ и избрах да се доверя на д-р. Начев,надявам се да не съм сгрешила. Всичко,което ти е описала  MagicGR е характерно за неговия подход, аз съм го питала за вливанията на имуновенин,но той ми отговори: "ние не лекуваме причината, а отстраняваме последствията". Та, според мен също е въпрос на твой избур кой доктор и подход ще избереш,прецени според това,кое ти дава спокойствие. Успех! Hug Peace
Момичета, ние вчера видяхме плодно сакче, но сърцето ми ще се пръсне от притеснение, успях да се видя и с д-р. Начев,вдигна ми дозата на 100мг. един ден и 125 на другия.
MagicGR,честито ти малко съкровище,да ти е живо и здраво и много щастливо детство му желая  bouquet

# 556
Момичета, ние вчера видяхме плодно сакче, но сърцето ми ще се пръсне от притеснение
Gugito, почакай да чуеш сърчицето, за да разбереш какво е да ти се пръсне сърцето от вълнение!  Praynig Аз не можех името си да кажа, док ме пита нещо, а на мен очите ми пълни със сълзи и сърцето на бучка в гърлото! Прекрасно чувство! И до края като чуех как препуска сърцето на малката, преливах от щастие и изумление пред чудото наречено живот. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и най-щастливия финал!

# 557
Всичко,което ти е описала  MagicGR е характерно за неговия подход, аз съм го питала за вливанията на имуновенин,но той ми отговори: "ние не лекуваме причината, а отстраняваме последствията".

MagicGR, Гугито - благодаря ви за коментарите!

Да разбирам ли, че д-р Начев НЕ препоръчва вливания и кортикостероиди?
Гугито, честита бременност - успешна и безпроблемна докрая!

# 558
  • Пловдив
Дани, да,точно така го разбирай,д-р. Начев изписва само Л-тироксин/еутирокс Peace

# 559
Дани, да,точно така го разбирай,д-р. Начев изписва само Л-тироксин/еутирокс Peace

Още веднъж благодаря!  Hug

# 560
Честита Баба Марта, да сме живи и здрави, бели и червени като мартенички!!!

# 561
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!, ДА СМЕ РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ, А ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ И БОРЕЩИ СЕ ЗА ДЕТЕНЦЕ, ДА СМЕ СКОРО С БЛАГАТА ВЕСТ ОКРИЛЕНИ :love: ха има и рима  Blush

Дани781 т.к и аз посещавам и д-р Катя Тодорова ми прави впечатление, че тя, тази си терапия я изписва на всички и май при когото подейства е работата Thinking Странното е, че за при опита си в Пл клиника имах вливане на 30 амп Имуновенин, а сега ми е написала на 40 ампули, и толкова предписва на всички като чета, а т ова зависи (бройката им де) от кг които си Sick За др добавки и Преднизолони няма да коментирам, торбата с хапове е същата ... Д-р Начев знам, че изобщо не ги отразява тези антитела, заради основно и които К.Т предписва тези терапии от вливания и кортикостероида newsm78 Та мисълта ми беше, довери се на само един ендокринолог (не прави моята грешка Embarassed да обикаляш, де чуеш, че има някой читав и накрая да се объркаш от съвети и препоръки за разл форми на лечение на едно и също Shocked)и следвай само неговите препоръки! Peace

# 562
Честита баба Марта, хашимотки! С пожелание за здраве, радост и много сбъднати мечти!

Десдемона, аз вече реших - няма да вливам имуновенин, още повече, че предния път го правих без ефект. Сега ще опитам без него, пък да видим... Специално на теб желая много щастие!  Hug

# 563
Та мисълта ми беше, довери се на само един ендокринолог (не прави моята грешка Embarassed да обикаляш, де чуеш, че има някой читав и накрая да се объркаш от съвети и препоръки за разл форми на лечение на едно и също Shocked)и следвай само неговите препоръки! Peace

Как се избира един ендокринолог, когато те заливат въпроси "Дали имуновенина и прочее ще помогнат? Дали, ако откажа вливанията/хаповете няма да сбъркам?" Да не изключваме финансовия фактор в случая. Знаем колко излизат тези вливания ooooh!
Ако наистина антителата не се влияят от тези вливания и медикаменти, това са си маса пари хвърлени на вятъра...
И мен от сега ме тормозят тези въпроси, защото и на мен ще ми изпишат същата терапия...

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, момичета Hug

# 564
Та мисълта ми беше, довери се на само един ендокринолог (не прави моята грешка Embarassed да обикаляш, де чуеш, че има някой читав и накрая да се объркаш от съвети и препоръки за разл форми на лечение на едно и също Shocked)и следвай само неговите препоръки! Peace

Как се избира един ендокринолог, когато те заливат въпроси "Дали имуновенина и прочее ще помогнат? Дали, ако откажа вливанията/хаповете няма да сбъркам?" Да не изключваме финансовия фактор в случая. Знаем колко излизат тези вливания ooooh!
Ако наистина антителата не се влияят от тези вливания и медикаменти, това са си маса пари хвърлени на вятъра...
И мен от сега ме тормозят тези въпроси, защото и на мен ще ми изпишат същата терапия...

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, момичета Hug

Сънчи-пънчи
, аз споделих, как ако иска, да не прави Embarassed А какво и как ще реши да процедира, тя сама ще си прецени. П отношение на вливания и пр... аз не съм се консултирала с разл ендокринолози, консултирах се с тях единствено когато имах проблем около ниското си ТСХ Shocked което цяла година въпреки лечението си стоеше все около нулевите ст-сти Sick

# 565
Деси, нищо против изказването ти Wink Просто се хванах за него, за да споделя моите размисли Rolling Eyes Hug

# 566
Деси, нищо против изказването ти Wink Просто се хванах за него, за да споделя моите размисли Rolling Eyes Hug

Ами как се разбира имаш ли проблеми с тази ЩЗ? newsm78 а на Деси Hug и е простено, че тъй бързо пална  Mr. Green Сънчи и ти ли си пациент на КИРМ?

# 567
Ами как се разбира имаш ли проблеми с тази ЩЗ? newsm78 а на Деси Hug и е простено, че тъй бързо пална  Mr. Green Сънчи и ти ли си пациент на КИРМ?

Изследваш хормоните на щитовидната жлеза и антителата.
И аз съм пациентка на КИРМ (засичали сме се в плевенската тема Wink )

# 568
  • София
Честита Баба Марта, момичета!
Пожелавам ви много здраве!  Hug

Съгласна съм с Дездемона, че всеки си има глава на раменете и сам си решава. Аз за себе си съм преценила, че когато поискам да имам деца ще слушам Начев. Успокояват ме момичетата на първа страница, които вече родиха и са му били пациентки.

Вярвам, че всяка ще постигне мечтата си за дете без значение лечението, което е предприела  Hug

# 569

Изследваш хормоните на щитовидната жлеза и антителата.
И аз съм пациентка на КИРМ (засичали сме се в плевенската тема Wink )

Сънчи благодаря, аз вече пусках хормоните на 3-ти ден които са, но не виждам такива да са ми излсдвали затова попитах  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт