Автоимунен тиреоидит на Хашимото (22)

• 58 777
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Десдемона, Светла 81, честито ви и на двете!!! Лека бременност ви желая и още по-леко раждане на термин!Все такива прекрасни новини в темичката ни!

# 586
  • София
svetla81, честито и на теб!
Безпроблемна бременност и до термин Simple Smile

# 587
  • до една звездичка
Десдемона, Светла 81, честито ви и на двете!!! Лека бременност ви желая и още по-леко раждане на термин!Все такива прекрасни новини в темичката ни!

И от мен!  bouquet

# 588
Здравейте, момичета! Включвам се с един въпрос. Освен д-р Райков от Варна, кой друг ендокринолог можете да ми препоръчате? Знам, че той е много добър, но за съжаление му е много пълен графика, а да отида след работно време и да чакам, докато ме приеме, не мога да си го позволя.
И още един въпрос - по телефона дали може да ме консултира за стойностите на ТСХ или прави това  само в кабинета си?

# 589
Здравейте, момичета! Включвам се с един въпрос. Освен д-р Райков от Варна, кой друг ендокринолог можете да ми препоръчате? Знам, че той е много добър, но за съжаление му е много пълен графика, а да отида след работно време и да чакам, докато ме приеме, не мога да си го позволя.
И още един въпрос - по телефона дали може да ме консултира за стойностите на ТСХ или прави това  само в кабинета си?

Много ви благодаря   bouquet  Hug
По телефона има навика да консултира само д-р Оля Сарджева, но аз ... не ти я препоръчвам Peace ако нямаш др вариант обаче, става ... иначе, има мн доволни и от доц .... ха де, той завежда ендокринологията в Терапията, ама му забравих името  Embarassed Shocked

# 590
  • Пловдив
magnet_for_happiness , дано ТСХ да е по-близо до земята, от колкото до небесата  Wink fingerscrossed Ти сега си на ниска доза заради кърменето или?

desdemona, това чувство ми е много познато! Стискам палчета до финал всичко да е наред fingerscrossed

svetla81, честита лентичка  Heart Eyes Браво за антителата, ТСХ също скоро ще е перфектно  Peace

# 591
  • до една звездичка

Може, т.е. да, прави го.
Зависи, обаче, какво имаш предвид под консултация.
Ако имаш нужда от съвет за увеличаване/намаляне дозата на хапчето, в зависимост от стойността на ТСХ-то, да, това ще ти го каже набързо ... Mr. Green
Съвсем друго е, обаче, когато е "вътре" в нещата, т.е. знае поне малко предистория за случая ти, отидеш на място, платиш си, или дадеш направление. Тогава и консултацията е друга. И това си е абсолютно нормално, според мен.
А какво имаш предвид под ‘много натоварен график’? Виждам, че си с малко дете и знам какво е да се чака след редовния му прием, докъм 19-20 часа, но аз, през февруари си променях датата за преглед три пъти в три различни седмици и нямах проблем, т.е. имаше места...

# 592
  • София
Магнитче   bouquet  Hug
абе тооооо има ново, ама аз си трая  Blush страх лозе пази  Embarassed Mr. Green
Казвай нанага! Mr. Green

Амииии след положителен тест имах малък екшън, който премина в трагедия за да завърши накрая като уестърн, ама с хубав финал поне засега де Embarassed  Mr. Green В 11 седмица съм, ама ме е страх да го напиша даже Rolling Eyes Embarassed
Е те тва тупкане чаках! Hug Айде успех и спокойствие,всичко е наред!

Дони, не съм на много ниска на 75 -тка съм...оф тая кърма вече няма ли да спира..пфууууу

оппаа,честито и на Светла! лека и безпроблемна!  bouquet

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 18:57 от magnet_for_happiness

# 593
  • Русе
Десдемона, Светле, честито милички! Лека и безпроблемна бременност и щастлив финал накрая.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Hug

# 594
Десдемонка, Светле Честито и от мен Hug Желая ви лека и безпроблемна бременност и здравички и прекрасни бебенца около термина Praynig Praynig Praynig

# 595
Здравейте момичета, аз също съм с Хашимото и искам да питам тези от вас, които са станали майки вече дали по време на бременността им заради хормоналния дисбаланс са имали някакво кървене или повишено отделяне на секреция. Аз съм с такъв проблем, лекарите ми казват, че физиологично всичко в мен изглежда нормално, затова единственото обяснение, което намират е, че тези неща са предизвикани от хормоните. Аз обаче съм Тома неверни и да попитам някой с личен опит. Благодаря  Hug

# 596
  • София
Благодаря ви, момичета, много сте мили  Hug

Петрина, пиеш ли аспирин протект? Аз два пъти имах зацапване в 5-6г.с., но на УЗ си беше всичко ок, след втория път спрях аспирина за 5-6 дни и после пак го започнах и не съм имала повече такива проблеми, лекарят потвърди, че може да е от аспирина. То откакто го пия и носа ми започна да се разкървява почти всеки ден, но откак направих почивка и там е по-добре положението.

# 597
Не. Пия си еутирокса, но шпа, утрогестан и фолиевата...

# 598
  • София
Петрина и тук да ти отговоря,че аз не съм имала кървене предизвикано от хормони по време на бременеенето ми,нито след това, или причина за кървене да е била щитовидната. Имах леко кървене в начална бременност заради фраксипарина,който спрях за 3-4 дни и зацапването спря,след като го продължих не съм имала повече кървене.

# 599
  • Русе
Здравейте момичета. Аз от два месеца имам проблемни изследвания и много се ядосвам  #Cussing out
До януари месец си пиех Еутирокс 100/125 и всичко беше ОК. Но февруари като се изследвах и какво да видя, ТСХ- 0,24   ФТ4-8. С две думи ФТ4 ми беше паднало почти до долна граница, нищо че си пия Еутирокса. Тодорова ми вдигна дозата на 125/150 редуване и днес като се изследвам и какво да видя ТСХ-0,26  и ФТ4-7.  Хем съм с по-високи дози, а ФТ4 е паднало вече и под долна граница, ТСХ също се е завишило леко. Оф какво е това нещо, уж двата хормона трябва да са противоположни при ниско ТСХ, ФТ4 да е високо, а при мен и двете са ниски. Sad

Общи условия

Активация на акаунт