Автоимунен тиреоидит на Хашимото (22)

• 58 782
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Честита Баба Марта на всички  bouquet

# 571
Дорче, става въпрос за TSH, ft3, ft4, TAT, MAT. Ще ти ги изискат все някога Simple Smile

# 572
Здравейте, момичета. Честита Баба Марта!Бъдете живи и здрави!

Четейки постовете по-горе се чудя защо приемате да пиете кортикостероиди. Аз лично не бих се навила така лесно. Най-добрият ми приятел от 15 години е с трансплантиран бъбрек и пие кортикостеориди и имуносупресори. Не знаете за какво окосмяване и подпухване/напълняване става въпрос.

Радвам се, че Д-р Начев не лекува с тези медикаменти и се надявам никога да не ми се налага да ги пия. Тук малко офтопик: Имам сенна хрема от години и си спомням, че преди много време ми бяха изписали капки за нос против нея с кортикостероиди. Започнах да напълнявам от тях и ги спрях веднага и ги заместих с други също толкова ефикасни, 10 пъти по евтини и безобидни. Няма да забравя, че струваха 30лв.

# 573
Честита Баба Марта  newsm51

# 574

Четейки постовете по-горе се чудя защо приемате да пиете кортикостероиди. Аз лично не бих се навила така лесно. Най-добрият ми приятел от 15 години е с трансплантиран бъбрек и пие кортикостеориди и имуносупресори. Не знаете за какво окосмяване и подпухване/напълняване става въпрос.

Радвам се, че Д-р Начев не лекува с тези медикаменти и се надявам никога да не ми се налага да ги пия. Тук малко офтопик: Имам сенна хрема от години и си спомням, че преди много време ми бяха изписали капки за нос против нея с кортикостероиди. Започнах да напълнявам от тях и ги спрях веднага и ги заместих с други също толкова ефикасни, 10 пъти по евтини и безобидни. Няма да забравя, че струваха 30лв.

И аз не одобрявам кортикостероидите, но за съжаление към момента само те, чрез венозно вливане помагат при активна тироид асоциирана офталмопатия и понякога е неизбежно да се ползват.
Понеже и аз съм със сенна хрема, ако може да споделиш какви капки ползваш, аз от няколко години слагам Нео-ринактив, помагат ми,  но и те са с кортикостероиди.

# 575

И аз не одобрявам кортикостероидите, но за съжаление към момента само те, чрез венозно вливане помагат при активна тироид асоциирана офталмопатия и понякога е неизбежно да се ползват.
Понеже и аз съм със сенна хрема, ако може да споделиш какви капки ползваш, аз от няколко години слагам Нео-ринактив, помагат ми,  но и те са с кортикостероиди.

Здравей, трябва да се разровя да ги потърся, защото ги ползвах преди години по препоръка на познат лекар, на когото казах, че искам капки, от които не се пълнее:-))).Опаковката беше синьо-зелена и струваше не повече от 5лв. Това е, което помня, защото от години приемам по една таблетка аериус на ден и ми помага. Все пак ще потърся името! Peace

# 576
Намерих името на капките - Виброцил!Ето и линк как изглеждат http://apteka.framar.bg/03000481/%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%BE% … BB-#axzz1nrcDqX33

Някои хора казват, че не им действат, явно е строго индивидуално. Аз от няколко години ползвам по 1 таблетка Аериус на ден и съм супер. Преди това беше ад...сълзи, вода от носа, сърбящи очи...

# 577
Мерси за информацията, знам ги тези капки но ги ползвам при хрема, а на приятеля ми за синузит само те му помагат. Наистина са добри, но не знаех, че и за сенна хрема се прилагат. До колкото знам повече от седем дни не е добре да се капят, а алергията при мен си е около 3 до 4 месеца годишно..........

# 578
  • София
Аз съм ЗА всякаква терапия по време на бременност Peace благодарение на тежката терапия имам момченцето си..не ми се мисли какво щеше да е без нея..евентуално 4-ти аборт.За мен това бе правилното решение,и резултата не закъсня Simple Smile

Слушайте си лекарите, тук може само да си тропаме клавиатурите.

Начев беше наясно с всички медикаменти които взимах и които ми вливаха и които си биех като инжекции и дума не каза срещу тях-включително и за кортикостероидите!И да ви кажа въобще не напълнях от тях,нито му има нещо на малкия Simple Smile

За сенна хрема много ми помага на мен Муконазал-сега преди да родя така ме беше гепила,че не дишах,с тях се родих!

Дездемона нещо ново? Heart Eyes

А не че ви интересува,ама аз другата седмица ще пускам ТСХ...кой знае колко е в космоса...

Хей и честита Баба Марта!

# 579
Магнитче   bouquet  Hug
абе тооооо има ново, ама аз си трая  Blush страх лозе пази  Embarassed Mr. Green

# 580
  • София
Магнитче   bouquet  Hug
абе тооооо има ново, ама аз си трая  Blush страх лозе пази  Embarassed Mr. Green
Казвай нанага! Mr. Green

# 581
Магнитче   bouquet  Hug
Казвай нанага! Mr. Green

Амииии след положителен тест имах малък екшън, който премина в трагедия за да завърши накрая като уестърн, ама с хубав финал поне засега де Embarassed  Mr. Green В 11 седмица съм, ама ме е страх да го напиша даже Rolling Eyes Embarassed

# 582
  • София
 Hug Hug Hug Hug Hug

Миличка, много се радвам за теб! Желая ти лека бременност и здрав и пухкав финал! Не знам как съм изпуснала уж следя, но.....

С ЕЙЙЙЙ такива големи букви ще го сложа в новата тема като дойде време Simple Smile

# 583
И аз много се радвам, ама няма да раздухваме още  newsm44

# 584
  • София
Честита Баба Марта, момичета! Да сте много здрави и усмихнати  Grinning

desdemona, ЧЕСТИТО! Желая ти лека и най-вече успешна бременност със здраво бебче на финала  Hug

Днес и аз съм с прекрасни новини, чухме сърчице  Grinning По случая се престраших най-накрая да си сложа лентичка и да се запиша в октомврийските мами  Mr. Green
ТСХ-то последно го докарах до 2.70, понеже още е малко високо ме следят стриктно на всеки 2 седмици, антителата вече са ми в норма.

Общи условия

Активация на акаунт