Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXIX

• 46 655
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Drive
ми прекъсна щастливата поредица от добри филми.
не мога да реша дали изобщо липсва сюжет или пък има няколко зачоплени сюжетни линии и в крайна сметка нито една не е развита. имам чувството, че някой много е искал да повтори ранния Тарантино, но изобщо не е знаел как. за филм с такова име "драйв-ването" ми се стори незначително малко, но за това пък нищо особено. началото на филма, сцената с обира и как чичо Раян избяга на полицаите ми се видя наивна и глупава.
Кери Мълиган гледа с големите си очи еднакво сърцераздирателно във всеки филм, в който се снима и сякаш никога няма да се надскочи. за мен това е една от най-надценените актриси в днешно време. Гослинг беше толкова досаден и безсъдържателен с дългите си паузи между които не казваше нищо. изобщо за чий бяха тези паузи, които мога да нарека всякак, но не и многозначителни.
значи така носиш пакета с покупки на една жена и влизаш в следващия миг в живота й, а детето ти става пръв приятел на минутата. айде бе?! и се носиш с оклепано в кръв яке навсякъде без никой да те спре? или целуваш мацка в асансьор и я прегръщаш с едната ръка, докато с другата хващаш злодея и му чупиш врата?
изобщо имаше ли нещо добро в този филм? две неща - първо операторската работа и второ - краят. още не съм сигурна дали ми хареса просто това, че свърши или наистина краят ми се видя адекватен на целия този идиотизъм.

# 241
  • София
Гледах Elizabeth http://www.imdb.com/title/tt0127536/
Филмът ми хареса, но накрая ми остана едно чувсто на недовършеност, сякаш нещо ми липсваше във филма. Не мога да кажа, че горещо препоръчвам, но не е загуба на време ако се гледа и си заслужава. Има и силна актьорска игра  Peace

Love, Wedding, Marriage http://www.imdb.com/title/tt1436559/ Приятен  Peace

# 242
Филмът ми хареса, но накрая ми остана едно чувсто на недовършеност, сякаш нещо ми липсваше във филма. Не мога да кажа, че горещо препоръчвам, но не е загуба на време ако се гледа и си заслужава. Има и силна актьорска игра  Peace

Добре е да се изгледа и втората част от трилогията - Elizabeth: The Golden Age http://www.imdb.com/title/tt0414055/
А за третата ще почакаме още 2-3 години живот и здраве  Peace

# 243
  • София
Гледала съм го преди много години на кино Елизабет, още го помня!!! и ме връхлита едно особено чувство. Добър филм!

# 244
  • София
Филмът ми хареса, но накрая ми остана едно чувсто на недовършеност, сякаш нещо ми липсваше във филма. Не мога да кажа, че горещо препоръчвам, но не е загуба на време ако се гледа и си заслужава. Има и силна актьорска игра  Peace

Добре е да се изгледа и втората част от трилогията - Elizabeth: The Golden Age http://www.imdb.com/title/tt0414055/
А за третата ще почакаме още 2-3 години живот и здраве  Peace
Boomer не знаех, че има и втора част. Благодаря, че сподели! Ще я гледам  Simple Smile

# 245
Току що гледах The Soloist (2009) Хареса ми. Накрая чак разбрах, че е по истински случай.

# 246
Гледах We Need to Talk About Kevin . И аз ще попитам защо?  По- напред в темата прочетох хубав коментар на Aurora, но въпреки всичко - защо, какво не му беше наред на това дете - майката положи всички усилия, бащата го оправдаваше за всичко, сестричката му го обичаше. Или ако го бяха ошамарили, щеше да е по-добре.
Може ли някой да ми обясни, аз съм много объркана след този филм Rolling Eyes

# 247
The Help-още един глас ,хареса ми Peace

# 248
  • София
Мартенските иди - не ме грабна. Не е лош, не съжалявам, че го гледах, но не бих казала, че е нещо запомнящо се.
Кешбол -  хубав! Историята е интересна, предполагам за феновете още повече. Щом хареса на мен, дето бъкел не разбирам от бейзбол и лееекинко недолюбвам Брад Пит, значи филмът си го бива Laughing
Новият за Шерлок Холмс ми е фаворит тази седмица Grinning Първата серия не ми хареса, така че тази отидохме да я гледаме само заради мъжа ми, който е дайхард фен на Гай Ричи. Останах меко казано изненадана. Филмът е жесток! Страшно динамичен, с напрежение, хумор, ефекти - нямам забележки! И да се гледа задължително на кино!!! Според мен вкъщи на компа, особено ако не е с нужното качество, ще изгубите поне 1/3 от ефекта.
Гледах и много от по-старите филми тези дни. В отпуск съм и наваксвам Laughing Предният на Уди Алън - Ще срещнеш висок тъмнокос непознат/ така ли се казваше?/ - нищо особено, не ме впечатли. Последният на Алмодовар - е, няма такава извратенящина Rolling Eyes Инак интересен и красив, но който е измислил фабулата, не е добре с главата Simple Smile По приятелски - С Тимбърлейк и Мила Кунис - много, много забавен и сладък филм, препоръчвам за разтоварване Peace

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 12:51 от belinda

# 249
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От мен препоръка за Margun Call, много ми хареса, основно заради великолепния каст.

# 250
  • София
.

Много благодаря за спойлера  ooooh!

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 13:09 от Vanya_I

# 251
  • в морето до колене
От мен препоръка за Margun Call, много ми хареса, основно заради великолепния каст.

Джой
, напълно съм съгласна с теб.

А вчера попаднах на това забавно видео  Mr. Green - което е още едно доказателство за великолепието на каста, според мен. Сцената в заседателната зала и без това си е чудесна. Обаче се оказа не по-малко чудесна и БЕЗ речите на героите...
Е, малко е пресилен на места звуковия фон, но хората все пак са се стремили да направят пародия, нали.

# 252
  • София
[
Много благодаря за спойлера  ooooh!
Ох, много се извинявам Embarassed Ще си изтрия поста, изтрий и ти цитата. Въобще не се усетих ooooh!

# 253
  • In The Middle Of Nowhere
Невероятно, 5 мин и половина мълчание и пак ми беше интересно  Grinning Е как са го направили, изрязвали са сцени или  Thinking

Иначе що се отнася до филма и на мен ми хареса. И заради каста, и заради играта. Обаче през цялото време на филма усещах едно напрежение, една студенина... никога не бих работила на подобно мястото в такава атмосфера и с такова естество на работата.

# 254
Аз и заради това никак не си падам по такива филми. Не ми стига студенината на работа, ами и като се прибера пак в такава обстановка зорлем да се вкарам...

Общи условия

Активация на акаунт