Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXIX

• 46 575
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Ще влизаме ли в затвора за свалени филми?

След като затвориха p2p, нищо чудно да погнат и другите.

# 646
  • В светлината на слънцето
Много, много, много препоръчвам "Боен кон" на Спилбърг.  Peace
http://www.imdb.com/title/tt1568911/
Заслужава си всяка една номинация, даже са му малко.
Войната - показана нетипично американски. Невероятно въздействие. Peace Каквото и да кажа повече би развалило впечатлението от гледането. Рядко добър филм. Peace  

# 647
Войната - показана нетипично американски. Невероятно въздействие. Peace Каквото и да кажа повече би развалило впечатлението от гледането. Рядко добър филм. Peace  

Откъде може да се свали?

# 648
foxie, нямам идея.  newsm78 Може и да може, тъй като световната му премиера бе в края на декември. У нас го пускат по кината от 24 февруари. Гледах го в кино.

# 649
foxie, нямам идея.  newsm78 Може и да може, тъй като световната му премиера бе в края на декември. У нас го пускат по кината от 24 февруари. Гледах го в кино.

Мерси, аз го намерих, малко лошо качество, но става.  Hug

# 650

Тъкмо го изгледах! Невероятен филм! Стискам палци той да вземе Оскар.

Има го в пиратите. А субтитрите са в http://DMCA-removal-from-Google

# 651
Сигурно съм единствената, която няма никакво желание да гледа филма за коня. Въпреки положителните рювюта...  Thinking

# 652
Оо, аз също нямах особено желание, нито харесвам филми с животни, нито исторически, още по-малко пък военни. Но си струва на 100 %. Наистина рядко хубав филм. И музиката е страхотна. Много ми се иска да го бях гледала на кино, но и така е достатъчно въздействащ.

# 653
  • София
Тази вечер свалих "Дневникът на едно пиянде" с Джони Деп.
Някой от вас дали го е гледал вече за да го коментира, че в Замундата отзивите са на двата полюса?

# 654
  • в морето до колене
Сигурно съм единствената, която няма никакво желание да гледа филма за коня. Въпреки положителните рювюта...  Thinking

Не си единствената  Mr. Green
Макар че от последното приятелско мнение, което ми споделиха ("прекрасен филм"), оставам с впечатлението, че не е тип"Ласи" (както очаквахме ти и аз), а по-скоро тип "Титаник"  ooooh!

# 655
Аз съм раздвоена, защото не обичам военни филми, но ще го прегледам.  Thinking

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 21:03 от foxie

# 656
Не бих казала, че е тип Титаник.

# 657
Нито е "Титаник", нито е "Ласи", нито е военен в онзи смисъл, който сме свикнали да влагаме в това определение.  Naughty По-скоро има въздействието на най-доброто руско кино. Аз лично бих го сравнила като сила на внушение, в никакъв случай като сюжет, със "Сибирският бръснар". Много добра операторска работа. И много изпипана визия - хем носи онзи отминал статичен мащаб на заснемане, който знаем от филми като "Отнесени от вихъра", хем има толкова динамика, че на някои сцени спираш да дишаш. Страхотни обобщения с един единствен кадър. И тъга, и смях, и надежда, и срам, и яд. Много по-яростно бръкване в сърцето на тема война, от най-кървавия и драматичен телевизионен репортаж. Конят е просто елемент, символ, свързващо звено.

# 658
  • София
Филмът е хубав, откъдето и да се погледне. Не е сложен като фабула, с хепиенд е и оставя усещане, че някои са родени с късмет, без значение дали са хора или животни и без значение в какво време живеят. Действието се развива динамично и не оставя горчив вкус в устата. Интересно ми е какво им е лошото на филмите за животни. Човешките извращения ли са за предпочитане? Малко ли ни е ежедневният стрес, та да търсим такъв и във филмите?

# 659
  • в сърцето на един мъж...
lulumba, много ценя мненията ти и се радвам, че си харесала филма. Гледах го наскоро и определено е много много добър. Понеже се чудят с какво да го сравнят, не знам дали гледаш анимации, аз бих го оприличила много на Spirit: Stallion of the Cimarron Също много харесван филм Peace И аз препоръчвам с две ръце! Peace

Общи условия

Активация на акаунт