Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 327
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Някой има ли впечат ления от Пекарна Стела по тази оферта? Изгледа доста примамлива, но със зачестлите гафове вече не смея нищо непрепоръчано да си взема  Crossing Arms

http://www.lapni.bg/offer/1769

Тези не бяха ли с великденските козунаци?
Ако са същите - отзивите бяха предимно положителни, само няколко потребителки се оплакаха, че са искали козунак с шоколад (май), който е присъствал като опция в офертата, а на място са им казали, че нямат с шоколад. Но като цяло оценките бяха добри, повечето бяха доволни.

# 166
Не бих препоръчала пекарната. Имахме ваучери за козунаци, преди доста време - работното им време беше уникално - до 17-18ч., поне тогава, след хиляди уговорки успяхме да си вземем козунаците, които нищо особено не бяха.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 16:37 от Vernis

# 167
  • софия
ВАЖНОТО Е ДА НЕ СИ МЪЛЧИМ когато се опитват да ни правят на глупаци.
Абсолютно! От премълчаване сме се докарали до там, когато си отстояваш правата да смятат, че се държиш арогантно и заплашващо  Shocked Да не говорим, че се опитват и да те изкарат виновен, че не си мълчиш. А, аз не съм от тези, който премълчават. Mr. Green (Не визирам само тази ситуация. Напоследък ме се случва няколко пъти, когато изразя аргументирано несъгласие, да ме обвиняват, че заплашвам ooooh!)

# 168
  • София
Тази пекарна предлага и баница, но цената им след намалението е колкото редовната цена в други баничарници. Много мразя такива тарикатлъци.

# 169
Ragga, точно така си представях украсата, за съжаление! Angry Хубава коледна изненада, няма що!

След толкова положителни отзиви и аз се изкуших и взех ваучер за торта от сладкарница "Орхидея". Взех и ароматерапевтичен масаж в "Алфа Медика", защото много ми хареса. Simple Smile

Здравей, по отношение на масажа да попитам - от мъж или жена се извършва? Мерси.

# 170
  • София
Някой да е поръчал вече от питките и гевречетата от Задружно..не мога да се свържа с пекарната..

По-добре че не си се свързала - щяха да ти кажат, че не знаят въобще за тази сделка  Mr. Green Аз днес ходих на място и бях  Shocked като чух това. Веднага се свързах със Задружно и ми обясниха, че служителите не знаят още за тази оферта, но че в петък мога да отида си ги взема ( за 23-ти съм ги заявила). Задружно се помещават в същата сграда и ми казаха ако имам проблем, че лично ще слязат да ми съдействат.

# 171
  • София
Днес бяхме в бистро Папи в ДружбаLaughing  Имат много често оферти, дори и в момента също мернах някъде. Представлява квартално кафененце, което предлага сандвичи, толумбички и .... има и меню с ястия. Салонът за непушачи беше неотопляем и трябваше да седнем на една от петте масички сред пушачи, които си пиеха кафето. Иначе жената беше много любезна, пилешката пържола със задушени зеленчуци беше много вкусна, но някак си на подобно място ми се вижда много да дам истинската цена от почти 10 лв за това ястие. Имахме и палачинки - също бяха вкусни. Става да седнеш да си изпиеш бирата с приятел и да си поръчаш нещо за мезе, но едва ли бих отишла за обяд или вечеря.

Някой опитвал ли е пиците в Балито? Май и преди това бяха пускали оферта? Чудя се дали да взема?http://bg.kolektiva.net/sofia/v-obsche-ne-mu-misli-pica-ili-pasta-v-balito-hapni.html?a_aid=4e53546f91977

Досега не е имало за пици и паста, а за скара. Купих, но още не сме ходили. Все пак запомних много ласкав отзив за ресторана и дори съжаляваха, че нямат ваучери за повече от един път. Единствено останах с впечатление, че нещата извън офертата са малко скъпи, но си отговаряли на категорията на ресторанта. Смятам да купя от новата оферта, дори за 2 пъти, за да пробваме и пица и паста  Grinning.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 20:16 от Тaня67

# 172
  bouquet  , Таня67.  Взех и аз 4 ваучера за там

# 173
  • Sofia
Имате ли впечатления за това почистване?
http://great.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81 … %D1%81%D0%B0.html

# 174
  • София
Ragga, точно така си представях украсата, за съжаление! Angry Хубава коледна изненада, няма що!
След толкова положителни отзиви и аз се изкуших и взех ваучер за торта от сладкарница "Орхидея". Взех и ароматерапевтичен масаж в "Алфа Медика", защото много ми хареса. Simple Smile
Здравей, по отношение на масажа да попитам - от мъж или жена се извършва? Мерси.

В студиото работят масажист и масажистка. Аз бях при мъжа. 

# 175
Ragga, мила, това е БУТИКОВА торта с новогодишна украса. Ти да не си помислила, че украсите за торти се изработват от захар? Неееее. ТИ нищо не разбираш от торти и от Лично отношение към клиента.
Весели празници и дано от Колектива поне се замислят защо пишем за тях с такава 'Любов' и 'Приятелски' чувства...
Joy Hug

Бутикова ли ??? Моля???? След като махнах обръча от пластика някаква подобна на опаковката "тортата" буквално се разпадна наложи се хората да ядът еклери с крем ще изровя снимките като имам време.
Относно Лагуна - за жалост цеха им е под блока ми и знам в какви услови правят тортите и от какви "сладкари" се правят - мургави и мръсни. Тавите си ги мият на улицата над един канал с пароструйка , а наоколо гълъбите кълват остатъците . Та така с Лагуна, аз повече торта няма да купя/ нито пък да хапна (тази торта просто колежка е донесе да черпи) .
А Колектива можеше да си направят труда да посетят цеха им на една улица са.

П.П. моля да не ме заплашвате отново на лична ! Мнението е лично мое и може да бъде подкрепено със снимков материал.

# 176
Аз пак ще попитам дали някой има информация за този масаж
http://www.promosdelka.com/offers/sofia ? Или да стрелям на сляпо?

# 177
...П.П. моля да не ме заплашвате отново на лична ! Мнението е лично мое и може да бъде подкрепено със снимков материал.

Просто информирай модератор за заплахите.
Или тук - http://www.cybercrime.bg/bg/contacts

# 178
  • София
Здравейте,
Някой взе ли вече от тортите на сладкарница "Орхидея"?

# 179
  • софия
.......

Някой опитвал ли е пиците в Балито? Май и преди това бяха пускали оферта? Чудя се дали да взема?http://bg.kolektiva.net/sofia/v-obsche-ne-mu-misli-pica-ili-pasta-v-balito-hapni.html?a_aid=4e53546f91977

Досега не е имало за пици и паста, а за скара. Купих, но още не сме ходили. Все пак запомних много ласкав отзив за ресторана и дори съжаляваха, че нямат ваучери за повече от един път. Единствено останах с впечатление, че нещата извън офертата са малко скъпи, но си отговаряли на категорията на ресторанта. Смятам да купя от новата оферта, дори за 2 пъти, за да пробваме и пица и паста  Grinning.
Не намирам сайт на пицарията да се ориентирам за меню, телефон, зала за непушачи?

Edit Цялото заведение е за пушачи. Защо ли не са го споменали? Ако искам да отидем с детето, по закон нямат право да допускат лица под 18 г., а консумацията е само на място.

Този, който вдига телефона първо ми каза, когато попитах "А, ако дойда с дете?" "Ооооо, няма проблем, госпожо."  Shocked Хоп! Аз питам "Как така няма проблем? Има закон."  Mr. Green Обърна плочата: "Съжалявам, грешката е в Колектива. Обърнете се към тях. Има табели навсякъде в заведението." Правя се на ударена и настоявам "Да. Но, за да ги видя трябва да дойда на място. Това не е написано в условията на сделката. Искам да дойда с дете. Какво правим? Вие сте дали информация на Колектива и те не са я публикували?" "Да. Обърнете се към тях. Ще намерим начин да решим въпроса."
Е, отново съм без думи. Поредната скапана сделка на Колектива. Айде, сега да бЕгат да поправят/дописват офертата.
Замислям се и дали да не пратя РЗИ на проверка в Балито. Нали няма проблем да има лица под 18 г. в заведение за пушачи Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 11:50 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт