Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 295
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз не съм много запозната, но който знае да каже. Дали да не пратим проверка на Колектива, в смисъл за подвеждаща информация за заблуда на клиента или нещо в този дух.
Кой се занимава с това?

Всяка сделка им е пълен крах, а са едни от най-големите сайтове....
http://bg.kolektiva.net/products/zlatni-bg-hitove.html?___store=products_bg купих това на 14.12, много обичам бг музика...веднага се свързах с  fmtrading , изпратих им ваучера, говорих с тях по телефона, в понеделник пак им звънях, дават ми срокове, а нищо отникъде....в КОЛЕКТИВА , ЕСТЕСТВЕНО, НЯМА СРОК, В КОЙТО СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКИТЕ,  важен е оборотът, а не клиентът, на който все са му приятели.

# 181
  • софия
Аз не съм много запозната, но който знае да каже. Дали да не пратим проверка на Колектива, в смисъл за подвеждаща информация за заблуда на клиента или нещо в този дух.
Кой се занимава с това?

Всяка сделка им е пълен крах, а са едни от най-големите сайтове....
http://bg.kolektiva.net/products/zlatni-bg-hitove.html?___store=products_bg купих това на 14.12, много обичам бг музика...веднага се свързах с  fmtrading , изпратих им ваучера, говорих с тях по телефона, в понеделник пак им звънях, дават ми срокове, а нищо отникъде....в КОЛЕКТИВА , ЕСТЕСТВЕНО, НЯМА СРОК, В КОЙТО СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКИТЕ,  важен е оборотът, а не клиентът, на който все са му приятели.
КЗП се занимава с това, но трябва да се опишат примери.

# 182
  • София
zvanche, още при предишната сделка със скарата в Балито се рових дълго време, за да открия някъде меню. Не намерих, но все пак рискувах и купих. Важи за целия януари и все още не сме отишли, но ми олекна като прочетох отзива тук в темата на една от постоянните пишещи - Шехина от 2 декември. Ето:
Цитат
Скара в италиански ресторант "Балито"

Получава заслужена оценка 10/10 - мнооого приятна и автентична обстановка, гостоприемство и много вкусна храна! Салатите бяха превъзходни, скарата също, наливното вино е прилично на вкус, изобщо останахме предоволни. Доплатихме 18 лв за 2 салати, каничка 1/2 литър червено вино и две безалкохолни - мисля цените са напълно нормални за типа заведение. Бих отишла отново и без ваучер, но определено ме е яд, че не купих повече. Здраве да е.

За пушенето си права. Аз също съм непушачка и много държа да бъда в салон за непушачи, но не ми е фатално, защото не водя деца със себе си. У нас вече всички са пълнолетни, че дори и котаракът ми е на преклонна възраст  Laughing.

# 183
  • София
Здравейте,
Някой взе ли вече от тортите на сладкарница "Орхидея"?

Аз вчера взех - шоколадова с баварски крем. Тортата е много хубава и собственикът (който всъщност прави и тортите) беше много любезен Peace

# 184
Здравейте. Някоя от вас, дами, ходила ли е на масаж в център Jolie, имате ли някакви впечатления? Че тази оферта ми звучи доста приятно http://grabo.bg/sofia/vaucher-za-podarak-s-do-70-otstapka-terapi … alo-tialo-0b8hsvk  Simple Smile.

# 185
  • в света на неограничените измерения
Момичета, много се ядосвам, като чита коментарите ви за тортите на Лагуна. Толкова говорих на приятелката ми да не плаща ваучерите след прочетеното тук, но тя не - тортите били хубави и взе две. Ще видим какво ще ми говори след като ги вземе. Naughty

Сега да ви попитам някой ползвал ли е такъв вакумен масажор против целулит .
Моля ви дайте мнение дали да го взема.  Hug
А и доставката е чак.... от Русе.

# 186
  • София
Ragga, мила, това е БУТИКОВА торта с новогодишна украса. Ти да не си помислила, че украсите за торти се изработват от захар? Неееее. ТИ нищо не разбираш от торти и от Лично отношение към клиента.
Весели празници и дано от Колектива поне се замислят защо пишем за тях с такава 'Любов' и 'Приятелски' чувства...
Joy Hug

Бутикова ли ??? Моля???? След като махнах обръча от пластика някаква подобна на опаковката "тортата" буквално се разпадна наложи се хората да ядът еклери с крем ще изровя снимките като имам време.
Относно Лагуна - за жалост цеха им е под блока ми и знам в какви услови правят тортите и от какви "сладкари" се правят - мургави и мръсни. Тавите си ги мият на улицата над един канал с пароструйка , а наоколо гълъбите кълват остатъците . Та така с Лагуна, аз повече торта няма да купя/ нито пък да хапна (тази торта просто колежка е донесе да черпи) .
А Колектива можеше да си направят труда да посетят цеха им на една улица са.

П.П. моля да не ме заплашвате отново на лична ! Мнението е лично мое и може да бъде подкрепено със снимков материал.

Shocked Не мога да повярвам... Защо не им пратиш ХЕИ?  Thinking

# 187
  • Sofia
Здравейте,

Аз пробвах парче преди да поръчам. Беше чудесно!  Peace

# 188
  • София
Здравейте,

Аз пробвах парче преди да поръчам. Беше чудесно!  Peace

Еклеровата с баварски крем е много вкусна. Освен това в сладарницата мирише на пресен сладкиш  Grinning. Като добавим и любезният персонал - 10/10  Peace  За 31-ви - каза, че смята да работи до около 17 часа и трябва преди това да взема тортата.

# 189
  • София
Здравейте. Някоя от вас, дами, ходила ли е на масаж в център Jolie, имате ли някакви впечатления? Че тази оферта ми звучи доста приятно http://grabo.bg/sofia/vaucher-za-podarak-s-do-70-otstapka-terapi … alo-tialo-0b8hsvk  Simple Smile.

Ходя при козметичката в Jolie - много съм доволна - отидох с ваучер и продължих и без. Предполагам, че тя прави шоколадовата терапия в офертата.
За масажистката също имаше много добри отзиви в предишни теми, но не съм пробвала лично Peace

# 190
  • София
Девойки, аз понеже докато се чудя, изпуснах еклеровата на Орхидея...сега гледам това, устройва ме, но не виждам грамаж....дали да им звъня http://www.lapni.bg/offer/1775

П.С. Звънях, тортата е с диаметър 28 см, малко над килограм, поръчах си за 25.12, че имам рожденик. Очарована съм от мъжа, който ми вдигна телефона, много мил, ще ми станат любими,ако тортата е вкусна.

Спокойна, за тортата от 9.60лв., 8 парчета
ли става въпрос или за варианта с 12 парчета?   

# 191
  • Пловдив
Може би проблемът е в ФМТрейдинг, защото аз поръчах дискове през Задружно и още ни вест, ни кост, а се надявах до утре да ги получа. За сметка на това Писменка, Цифренка и т.н от Виксис (пак през Задружно) ми бяха пратени веднага и си ги получих вчера.

# 192
  • София
Девойки, аз понеже докато се чудя, изпуснах еклеровата на Орхидея...сега гледам това, устройва ме, но не виждам грамаж....дали да им звъня http://www.lapni.bg/offer/1775

П.С. Звънях, тортата е с диаметър 28 см, малко над килограм, поръчах си за 25.12, че имам рожденик. Очарована съм от мъжа, който ми вдигна телефона, много мил, ще ми станат любими,ако тортата е вкусна.

Спокойна, за тортата от 9.60лв., 8 парчета
ли става въпрос или за варианта с 12 парчета?   

Най-голямата от 3те варианта, мисля, че 12 парчета беше. Каза, по около 120 гр./парчето.

Да, явно проблемът е в ФМ трейдинг, не намирам изобщо такава фирма, а 2 пъти говорих с тях по телефона  Confused

# 193
Ходя при козметичката в Jolie - много съм доволна - отидох с ваучер и продължих и без. Предполагам, че тя прави шоколадовата терапия в офертата.
За масажистката също имаше много добри отзиви в предишни теми, но не съм пробвала лично Peace
[/quote]

bubchen , мерси. Аз си заявих вече ваучер, така че ако отида ще споделя впечатления. Аз си взех за цяло тяло.

# 194
  • София
Обсъждали ли сте кръстчетата от венецианско стъкло - в Грабо са 6 лв., а в Дийлс са 15 лв.?  Rolling Eyes

Да се похваля с билети по 3 лв. за Малкият Мук, 28.12 от 11 часа в Младежкия театър!  Wink (от Дийлс-а)

Общи условия

Активация на акаунт