Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 334
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Аз оставам вярна на grabo.bg . За нашият град има много малко оферти по принцип по сайтовете и много се дразня ама...Поне тези,които съм ползвала съм доволна. Само се ядосах на Колективата за един ваучер за театър в нашият град. По принцип нали пращат ваучерите 2 дни след края на сделката, а в нашият случай това беше ден преди постановката.Аз има писах,че искам ваучера по-рано,защото срещу него мога да си получа билетите,които във офертата бяха КЛЮЧОВИ МЕСТА.  И с изпросения си ваучер си взех билети за балкона, в крайно дясна ложа.... А ако трябваше да чакам да си получа ваучера след края на офертата сигурно щях да седна при осветителя...

# 346
Честита Нова година, момичета! Записвам се да Ви следя   bouquet

# 347
  • София
Момичета, има ли някой закупил си от това http://ofertomat.bg/offers/view/562.html?a_aid=4ed5e0714c70a, че нещо се колебая. Мислите ли, че си заслужава или е боклук някакъв? Гледам, че се предлага от доста време по сайтовете, дали има вече отзиви?

Здравей, съпруга ми звъня в офиса на фирмата, която го предлага. Казали са му, че го нямат наличен - той искаше да го види на живо какво представлява. Освен това екрана му бил от по-нечуствителния вид (имаше точно наименование, но го забравих  Embarassed). С две думи след разговора с тях се отказа да го купуваме.

# 348
Прегледах набързо "сагата" Ви с "Колектива" и тортите Mr. Green....,обаче аз си имам друга история с тях:на 17,12,2011г си поръчах колие "Сваровски"/супер съботна промоция/,с доставка 5 работни дни....И,понеже имаше почивни по Коледа им дадох толеранс и чак на 27,12 им пратих мейл,да питам що не идва,що не се обаждат и т.н.Отговориха ми/на мен поне ми пишат на Вие Laughing/,че в първия работен ден след 27-ми ще си получа доставката/въпреки,че ми трябваше за подарък за Коледа...ама,го заместих в последния момент/,та го зачаках.....Да,да,ама не Naughty....не дойде.На 30-ти им писах пак и пак получих мейл,че ще ми бъде изпълнена доставката на 3-ти.Е,вече и 3-ти мина и замина...нито доставка,нито някой се свърза с мен за доуточняваща информация.....Писах им и на стената във ФБ/още на 30-ти/,там също  отговор все още нямам....Вярно,че не са много парите,ама пък съм си ги платила и след като са обявили срок за доставка,е редно да се спазва.В случая не става въпрос за доставка от друга фирма,така че няма и с кого да се оправдават......И, понеже и аз работя с клиенти  знам,че покрай празниците е лудница,смятах да им дам шанс да ми доставят ,макар и със закъснение поръчката,но утре вече ще пиша на КЗП/глобите им са солени и дайстват бързо напоследък,от опит го знам/.

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 22:07 от Анонимен

# 349
Люба, май е за добро,че си го сменила,защото ако видиш какво миниатюрно нещо ще получиш като камък сваровски Simple Smile Аз се изненадах на размера на това нещу Simple Smile Дано човека, на който искаш да го подариш е с големи диоптри,че да му се стори по-голямо. не искам да обидя никой ама...снимката беше доста по-различна от действителността . Ама за тея пари, с безплатна доставка какво повече да  очакваме Simple Smile Лошото е,че по коледа се поохарчихме за нещо толкова мъничко Sad

# 350
Абе,аз подаръка го отметнах вече.....ама тия ме амбицираха да не оставям нещата така......,че то бива "безхаберност",ама тяхната е вече пословична май/не бях  запозната,ама като попрочетох на стената им във ФБ и тук там по форумите,явно  не се славят с коректност/.......Викаш,че се не вижда-да вземат да ми пратят и едни очила или лупа,тогава/ако изобщо го изпратят,де/ Joy

# 351
Мога да го снимам утре ако искаш, белким го видиш поне как изглежда Simple Smile

# 352
  • София
Честита Нова година, момичета!  Simple Smile
Събирам отзиви за салон Бона Деа... Rolling Eyes  Спомням си преди доста теми бях чела много добри отзиви, но мисля, че пишеше за жена фризьорка, а сега в офертата чета, че са двама мъже...Също да попитам и за тази оферта: http://grabo.bg/pochivka-za-dvama-v-dobrinishte-na-polovin-tzena … i-i-vecheri-0r68t
Дали си заслужава? Някой посещавал ли е хотела от вас? Hug
Аз пък, съм доволна от Бона Деа. Подстригва ме собственичката. Пак бих отишла. Друг е въпросът, че описаните на страницата им цени за подстригване са ми леекинко нереално. Къде е офертата?

Изтекла е офертата..Докато се накумяя... ooooh!  Едва ли вече има значение, но...: http://www.vipoferta.bg/offer.php?aff_id=MTMyMTczOTg5NDE4NA==&am … offer_id=663.html

# 353
Мога да го снимам утре ако искаш, белким го видиш поне как изглежда Simple Smile
Имаш ли зуум? Wink
Не се хаби,нали все някога ще го получа....тия дни/вече са работни/,би трябвало.......Пък,ако искат,може да ми върнат и парите,но аз лично вече си ги сложих в "черния списък".

# 354
Имаш ли зуум? Wink
Не се хаби,нали все някога ще го получа....тия дни/вече са работни/,би трябвало.......Пък,ако искат,може да ми върнат и парите,но аз лично вече си ги сложих в "черния списък".

Ето реални снимки, аз го получих преди няколко дни.  Wink
Наистина е мъничко, на снимките не изглеждаше така. Те бяха писали размерите, но кой да гледа.  Laughing
Кликнете, за да се уголемят.  Peace

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 01:46 от Анонимен

# 355
  • София
Някой пробва ли кроасаните от пекарна Стела? Сега са пуснали оферта в Офертомат и и се чудя  newsm71

# 356
Някой пробва ли кроасаните от пекарна Стела? Сега са пуснали оферта в Офертомат и и се чудя  newsm71
В петък ще ги опитам и ще пиша, ако не ви е късно  Peace

# 357
  • София
10 стотинки?!!  Shocked Shocked Shocked

Аз бих благодарила на Колектива официално, на страницата им във ФБ, за тая мега турбо гига яка оферта!!!  Tired

# 358
  • софия
10 стотинки?!!  Shocked Shocked Shocked

Аз бих благодарила на Колектива официално, на страницата им във ФБ, за тая мега турбо гига яка оферта!!!  Tired
Ти, пък. Аз мисля, че ако беше сложила 1 ст. щеше да е най-точно Peace

# 359
Доколкото си спомням, специално за тази оферта за висулка на Сваровски бяха дали точни размери в милиметри. Като видях за какво иде реч, се отказах начаса  Stop
Мисля, че няма защо да им се сърдите   Hug

Общи условия

Активация на акаунт