Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 192
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • София-Младост
И аз съм много доволна от Алфа Медика ! Запасила съм се с ваучери  Laughing

Супер Simple Smile Ще си позволя последен въпрос - до колкото разбирам масажистите са мъж и жена. Вие при кого ходите и кого препоръчвате? Защото аз съм мъж и мисля да ходя при жената. При нея някой ходил ли е?
Мерси предварително.
Аз бях при жената...не мога да направя съпоставка, тъй като при колегата и не съм била. Доволна съм, но можеше и малко повечко да натисне, затова си мисля че при мъжът ще е по-добре.

# 586

Супер Simple Smile Ще си позволя последен въпрос - до колкото разбирам масажистите са мъж и жена. Вие при кого ходите и кого препоръчвате? Защото аз съм мъж и мисля да ходя при жената. При нея някой ходил ли е?
Мерси предварително.

По принцип аз съм се падала все при мъжа и съм мега доволна. Напипа ми безпогрешно местата с болежките и им обърна специално внимание.
При жената не съм ходила.
Знам, че май мъжа прави предимно масажите на цяло тяло, а жената-частичните.

# 587
  • София-Младост

Мерси предварително.

По принцип аз съм се падала все при мъжа и съм мега доволна. Напипа ми безпогрешно местата с болежките и им обърна специално внимание.
Мен ме попитаха при кого предпочитам, затова си мисля че ако кажеш мъжа и не е зает с друг няма да има проблем.

# 588
Супер сте! Значи в Алфа Медика ще отида и аз Simple Smile Благодаря. Само ако не ставам нахална- може ли някой да ми обясни как да стигна? Да кажем от Орлов мост се качвам на Цариградско- с кола съм. Ако ме насочите напред- цена няма да имате! Горките хора от провинцията, аз дори съм софиянка - и пак няма ориентиране!

# 589
  • София-Младост
Супер сте! Значи в Алфа Медика ще отида и аз Simple Smile Благодаря. Само ако не ставам нахална- може ли някой да ми обясни как да стигна? Да кажем от Орлов мост се качвам на Цариградско- с кола съм. Ако ме насочите напред- цена няма да имате! Горките хора от провинцията, аз дори съм софиянка - и пак няма ориентиране!
Влез в бгмапс и виж блока. От Цариградско се качваш по АЛ.Малинов, и караш само направо. На третия светофар отдясно ти се пада Макдоналдс, малко преди това в ляво е Билла...завиваш след Макдоналдс в дясно. Караш около 50 метра, първият блок в дясно, който видиш веднага зад него има друг блок където на партера е Алфа Медика.

# 590
  • София
Понеже вкъщи всички много обичаме да редим пъзели...харесах си това http://bg.kolektiva.net/sofia/p-zel.html?a_aid=4e53546f91977 , някой да има впечатления?

# 591
  • София
Понеже вкъщи всички много обичаме да редим пъзели...харесах си това http://bg.kolektiva.net/sofia/p-zel.html?a_aid=4e53546f91977 , някой да има впечатления?

Тези пъзели са специална поръчка към Едука на Мтел - преди години ги даваха с карта прима. След това се появиха по вестникарските будки за 4-5 лв - моите са купени тогава. После съм ги виждала на други места, вече на по-висока цена.

Но по принцип 10 лв за пъзел 2000 части е много добра цена Peace

# 592
  • София

Тези пъзели са специална поръчка към Едука на Мтел - преди години ги даваха с карта прима. След това се появиха по вестникарските будки за 4-5 лв - моите са купени тогава. После съм ги виждала на други места, вече на по-висока цена.

Да, аз цената закарах, че е супер. Мисълта ми беше, 2000 частички да не се оказах с размер 0,5/0,5 см. Че ще ни е трудно  Mr. Green Ако някой е виждал, дали парченцата са с някакъв подходящ размер за деца?

# 593

Мерси предварително.

Мен ме попитаха при кого предпочитам, затова си мисля че ако кажеш мъжа и не е зает с друг няма да има проблем.

Ала-Бала, ама човекът пише, че самият той е мъж и мисли да ходи при жената, пък ти му обясняваш да си "поиска" мъжа.  Laughing Сори, но ми стана смешно... явно си се объркала.  Wink

# 594
И аз съм много доволна от Алфа Медика ! Запасила съм се с ваучери  Laughing

Мерси предварително.

Ала-Бала, ама човекът пише, че самият той е мъж и мисли да ходи при жената, пък ти му обясняваш да си "поиска" мъжа.  Laughing Сори, но ми стана смешно... явно си се объркала.  Wink

На мен пък  цялата ситуация на избор мъж-жена масажист ми е смешна. Какво значение има - защо да предпочитам мъж пред жена, или обратното(за другия пол)?! Нали не очаквате от тях други услуги...?  Joy

# 595

Мерси предварително.

Ала-Бала, ама човекът пише, че самият той е мъж и мисли да ходи при жената, пък ти му обясняваш да си "поиска" мъжа.  Laughing Сори, но ми стана смешно... явно си се объркала.  Wink

Не виждам нищо ненормално в това мъж да прави масаж на мъж или обратното. Хората са специалисти, кинезитерапевти, това им е работата, надали са там, за да опипват клиентите си ...

# 596
  • София
Очевидно при резервацията трябва да посочите, че искате да сте на третия етаж, където е обзаведено в индийски стил и атмосферата е хубава (салонът е за пушачи обаче). В противен случай очевидно ваучерите ги плясват директно на първия(непушачи) и втория (пушачи), където е като в соц стол за хранене и откъдето никак не бях доволна от обстановката.
Благодаря ти за съвета!  Hug  Преди минутки звъннах, за да запазя маса. Казах, че сме пушачи и искаме на 3-ти етаж. Оказа се, обаче, че трети етаж е за непушачи  Crazy То ние всъщност сме такива, та помолих жената на телефона все пак да е там, пък няма да пушим Simple Smile Та в крайна сметка за там ни запази. Ще споделя след събота Simple Smile

# 597
Здравейте, аз си купих този с езерото Комо- частите са с размери 2,5см/2,5см - голям е 67см/96см с
доста е труден, снощи успяхме само частично рамката, иначе е красив- изглежда като картина

Да, аз цената закарах, че е супер. Мисълта ми беше, 2000 частички да не се оказах с размер 0,5/0,5 см. Че ще ни е трудно  Mr. Green Ако някой е виждал, дали парченцата са с някакъв подходящ размер за деца?

# 598
Ясно, момичета, но човекът написа, че предпочита жената, а аз отбелязах само, защото ми стана смешно как в няколко поста Ала-Бала му обясняваше за мъжа - точно обратното. Ясно е, че е важно да са специалисти, а не полът.  Peace

# 599
  • София, Младост 2
Здравей, тези ваучери май са изтекли. Дали мога да отида на място и да се спазаря за тази цена и да се възползвам от масажа?

Абсолютно можеш да отидеш на място, те си имат обява за промоция, класически масаж за 13 лв и по принцип предпочитат така, вместо с ваучери, защото си получават парите веднага.

Аз бях при жената, мъжът ми беше при мъжа. Жената започва по-полека, но в един момент и на определени места си натиска стабилно. За мъжа като гледам са по-добри отзивите май - но от опит съм установила, че мен ме смущава да ме масажират мъже (независимо че за гинеколози предпочитам мъже Laughing - go figure!|, така че нямам много избор Grinning

Имайте предвид, че програмата им за следващата седмица беше плътно заета, а за по-следващата вече доста се е запълнила и си запазих час за таласотерапия чак за края на януари - явно доста народ е започнал да ходи там.

Общи условия

Активация на акаунт