Нови придобивки в гардероба - 28 (Празнично издание)

• 94 139
  • 697
  •   1
Отговори
# 375
  • София
foxysilver, аз си я взех от Galeries Lafayette Paris, но предполагам може да се намери онлайн, и както е казала Smartie, можеш да провериш в Peak & Cloppenburg  Peace
И между другото, имаше я и в още четири прекрасни цвята - бяло, тъмно сиво, тъмно синьо, ментово...

# 376
  • Пловдив
Не знам дали е тук мястото, но да питам. Имате ли представа дали роклите на Desigual си отговарят на размерите Praynig
Предварително благодаря   bouquet

# 377
Bubuto откъде се сдоби с тази красота- направо очите ми останаха  Heart Eyes Heart Eyes Blush
Буба и Noir разкошни чанти - пак се размечтах за нова и аз  Crazy

# 378
Бубе страхотен вкус има мъжа ти  - моя не смее да прояви  волност в избирането на  подаръци  след един неуспешен опит със свещи   Shocked  и  накакви  чашки за подправки. Joy
Аз като имам много голяма чанта но  без обем и  слагам вътре  доста голям и  и прегънат картон като лодка - хем не тежи хем дава форма- как го обясних само дано  си  ме разбрала. ooooh! Rolling Eyes

Благодаря, Плачи  Hug

За 12 години заедно, мъжът ми прекрасно ме познава и знае какво да купи за да ме зарадва, не е просто защото той така е решил. Просто е наясно какво ще харесам и с какво няма да сбърка  Laughing

За обема на чантата- благодаря, разбрах много добре какво имаш предвид, ще взема да пробвам. Аз до сега слагах вътре платняната торба, в която идва чантата + част от хартиите вътре (в платняната торба, че да не се виждат  Mr. Green ), обаче пък това ми заема място и като сложа нещо, после не мога да го намеря и ровя по дъното  ooooh!
Забравих да допълня, че към розовата чанта, беше купил и много малко и леко чадърче за дъжд, в същия цвят, защото знае, че стария ми чадър е цвят бордо и няма да отива на розовата чанта  Laughing

bouquet

П.С. Дано скоро пак се наканя да се престраша с отчет  ooooh! . Набелязала съм си едни страхотни бели бермуди за лятото и ако днес ги има в магазина, смятам да ги отлепя  Sunglasses И после може да се поФаля  bowuu

# 379
  • София
От днес една тениска  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 380
  • Варна
veselyshko, от магазина на Ню Силует  Flutter

# 381
Много отдавна не съм надзъртала тук. Така ми е дотежала тая зима, че даже нямах ищах за покупки кой знае какъв.
Тия дни реших да си пооправя настроението с няколко туники. Е, май ги водят в сайта рокли, де. Но аз на тая дължина не й казвам рокля. И с тесни дънки стои нормално.  
1 2 3

Някакъв online магазин splash. Не ги бях чувала. Материята изглежда много добре на пипане. Дали ще изкара дълго вече друг въпрос  

# 382
  • София
От вчера:

Червени дънки  Heart Eyes
Класически модел дънки
Сини дънки с лек метален ефект  Heart Eyes
Ботуши, но черни  Heart Eyes  Heart Eyes На живо са много по-хубави, незнам защо не им намирам хубава снимка...

И един потник (мъжки  Blush), който просто много ми хареса, но нещо не му намирам снимка...

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 13:41 от Noir

# 383
  • Belgium
Ноарче, не се виждат скини дънките с металния ефект  Laughing

# 384
Ох, момиче, пак ще ме вкарваш в разход Crossing Arms Ще се ходи в Манго, то се е видяло Mr. Green
Ботушите са страхотни също Heart Eyes

Буба, чантите са много хубави Flutter

рокля; пак - ресните се махат и става къса рокля Heart Eyes

# 385
Ноар честито страхотни  придобивки   Flutter Heart Eyes- и аз не  виждам скини дънките .Кажи  за ботушките моля те - откъде  и цена ако може  Praynig?

# 386
  • София
Лу, мерси че ми обърна внимание, оправих го.   bouquet

Тиа, добри са доста дънките, не знам дали се вижда на снимката, но са като промазани (което за мен определено е +  Mr. Green) И, то едва ли и някой очаква нещо друго, пак се разписваш със страхотна придобивка!  Hug

placholina, от Guess, намалени са на 320лв Peace Обаче само в черно ги видях (в случай, че си харесала кафявите, които съм показала поради липса на снимка на черните...)

# 387
placholina, от Guess, намалени са на 320лв Peace Обаче само в черно ги видях (в случай, че си харесала кафявите, които съм показала поради липса на снимка на черните...)

Точно  черни искам  Twisted Evil .Благодаря за инфото  Hug  bouquet  .Скини дънките  са супер. Peace

# 388
Най - новата ми придобивка  Heart Eyes
https://picasaweb.google.com/104548994353236093762/DropBox?authk … 08594844243285778
Много си я харесах още от преди Нова Година и сега я взех от Orsay

# 389

Къде ги видяхте тия сКини дънки с метален ефект, бе?  Mr. Green Ноар е писала сИни дънки с метален ефект  Laughing
 Joy

St, много хубави рокли/туники! Искам и аз нещо пдобно (като роклА бих си ги носила), обаче телосложението ми е такова, че точно такива модели няма да ми отиват много (щото си нямам талия  WhistlingCrossing Arms

Момичета, мерси още веднъж за чантите, хубави са, спор да няма и аз си ги харесвам  Heart Eyes

Аз се сдобих с набелязаните бели бермуди, просто са разкошни, сега си набелязах бяло сако (но трябва да ходя с бермудите за да видя дали ще си отиват като материя и модел, иначе ги има на много места!) Смятам, че ще стоят разкошно както по-елегантно- със сакото, така и ежедневно с блуза (онази, която показах, например- оранжево-червената, която ще комбинирам с шалчето на главата)
За съжаление не намирам снимка в нета, на сайта на Cache ги има, но в оранжево (белите са по-хубави!) и ще трябва да ги снимам  Grinning

П.С. Честит Свети Валентин на всички, които ще празнуват! Вярвам, че след днешния празник ще има много нови придобивки/подаръци за показване (включително и за мен важи) Sunglasses

П.П.С. Tia_e покупките ти винаги са много интерсни и нестандартни, сигурна съм, че обръщаш погледи   Wink

Общи условия

Активация на акаунт