Нови придобивки в гардероба - 28 (Празнично издание)

• 94 044
  • 697
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, препоръчайте ми къде да отидем с майка да разгледаме за рокли за нея / в София/ , че тя е учителка и тази година има бал с нейния клас  newsm78, ако се сещате за някоя фирма която има и онлайн сайт първоначално да поразгледаме. Става въпрос за някакав модел рокля, която да е дълга и с някакво ръкавче или нещо подобно.....

# 541

Момичета, благодаря  Hug

Кораловия топ (абе усвоихме ние тази чуждица, ама звучи малкooo...  ooooh! ) е Tahari, а роклята е Calvin Klein.
 Hug

От днес имам две поли (едната пак е на Calvin Klein-червена  Heart Eyes) , розови и бели дънки с дължина до над глезена, един асиметричен топ (  Crazy ) с цип и два чифта сандали  Flutter

Да видим кога ще се наканя да снимам  Crazy

# 542
Бубе, лекииинко да ти е неудобно?  Mr. Green
Роклята изби рибата. От "нашия" магазин ли е? При нас не съм ги виждала  Rolling Eyes
п.п. Тахари ми е супер любима марка, особено бизнес костюмите им са  Heart Eyes

# 543
Бубе, лекииинко да ти е неудобно?  Mr. Green
Роклята изби рибата. От "нашия" магазин ли е? При нас не съм ги виждала  Rolling Eyes
п.п. Тахари ми е супер любима марка, особено бизнес костюмите им са  Heart Eyes

Ич даже  Mr. Green

Роклята имаше такава като моята и такава:

Но аз нямам талия, а тази дето взех някак очертава талията, тоестми придава такава,  Mr. Green заради начина по който са комбинирани двата цвята  Laughing

За Тахари, да, има страхотни неща. За костУми нищо не мога да кажа, че нали знаеш колко има къде да ги обличам  Crazy

Напоследък се хващам, че си падам адски по поли до/под коляното и всичките са ми такива  ooooh!

# 544
За фитнеса

# 545
откъде е комплекта лисичке, никъде не съм виждала такъв а много ми харесва райето в синьо и червено?

# 546
# 547
  • Somewhere far away
Някой няма ли да се похвали с нещо от H&M? Grinning

# 548
  • Belgium
Е, Валандин току-що го направи  Laughing

Как беше откриването?  Grinning

# 549
  • Somewhere far away
А как са цените? в сайта гледах че са доста скъпички- аз очаквах нещо по-евтино...

# 550
  • Belgium
Зависи какво търсиш. Дизайнерските колекции като Марни за H&M са скъпи.

Но има и чанти по 36 лева, рокли по 30-40 лева. Наистина зависи от вкуса на човек. Ценовият диапазон е доста широк.  Peace

# 551
  • София-Младост
Тренча от Манго ли е?

# 552
А как са цените? в сайта гледах че са доста скъпички- аз очаквах нещо по-евтино...

аз поне от сайта нищо не харесах...прекалено семпли, да не кажа прости Tired

# 553
Аз бях на откриването в четвъртък и тогава беше лудница, за днес не ми го побира дори ума как ще е цял ден Laughing Ценовият диапазон е доста широк, аз съм доволна от цените, за мен са съобразени с пазара и българската публика, не смятам, че са изкуствено завишени.
Ала-Бала, да, имаше промоция на тренчовете, когато го взех, мисля, че все още продължава Simple Smile

# 554
Днес беше наистина голяма лудница. Исках да разгледам по - обстойно, но не ми останаха нерви, а и време. Взех едни пантофки. Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 14:57 от Ulenceto

Общи условия

Активация на акаунт