Нови придобивки в гардероба - 28 (Празнично издание)

• 94 032
  • 697
  •   1
Отговори
# 570
  • Somewhere far away
Мда споделям и аз съжалението си, че отидох днес.. а с излизането от паркинга беше най-големият ад  Confused
Аз затва смятам да отида чак към края на седмицата... за да избегна блъсканицата и лудницата!

# 571
  • Belgium
Точно се връщам от H&M, съвсем нормално е положението там. Само пред пробните е чакане, но аз нямах нужда да пробвам нищо и всичко стана светкавично  Laughing

Имаше неща, които си бях харесала от сайта, но още не ги бяха докарали.

Ето това си взех, както и няколко поръчки за съфорумки, които няма да показвам  Laughing:

пола

очила

сако

яке

пръстен

чанта

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 13:14 от Лу

# 572
  • ...край Дунава
Браво Лу, колко е пръстена там? Аз от вчера му се чудя, удобен ли е?
Сакото е разкош и цвета му също Heart Eyes

bebolinka82 , честита ти грейка, от къде е?

# 573
Браво Лу, колко е пръстена там? Аз от вчера му се чудя, удобен ли е?
Сакото е разкош и цвета му също Heart Eyes

bebolinka82 , честита ти грейка, от къде е?

Мерси, от Brandalley

# 574
  • Belgium
Сисли, пръстенът е 5.90  Laughing

На мен ми е удобен, а най-хубавото е, че има различни размери, защото на мен пръстените вечно са ми големи  Laughing

# 575
Аз също взех Лу този пръстен за колежка и заглеждах същите неща като теб, полата, сакото и чантичката. Страхотни са! Heart Eyes
Честити придобивки на всички!  bouquet

# 576
  • Belgium
Дени, имаме общ вкус с тебе  Heart Eyes Hug

А ти освен красотите на Марни, нещо друго взе ли си от H&M?  Laughing

Аз се бях наточила за неоновата колекция, но казаха, че още не са я докарали  Thinking

# 577
Да взех ментова рокля и доста пуловери, жилетки и шалове. За колеги много аксесоари поръчки.
Мъжа ми също си взе Марни тениска, пуловер и доста други неща, избрах и за детето пролетни красоти.
Магазина е чудесен и има много хубави неща особено от дизайнерските. Още се чудя само на високите обувки на Марни, но нещо не мога да се реша. Whistling

# 578
И аз взех морската звезда, в захласа по колието я забравих. Много ми харесва как стои на ръката  Heart Eyes
Още се чудя само на високите обувки на Марни, но нещо не мога да се реша. Whistling
И аз много се чудя. Много рядко нося високи обувки и нямам тренинг, така че се убеждавам, че инвестицията е неразумна, но са тооолкова красиви! Освен това днес върнах тези:

Взех си без да ги пробвам и на крак не ми харесаха достатъчно, особено като за 120 лева  Whistling

# 579
Аз също ги пробвах всичките обувки на Марни и не ми допаднаха ниските. Но високите са много високи и са доста груби.

# 580

Аз се бях наточила за неоновата колекция, но казаха, че още не са я докарали  Thinking

Мац казаха ли кога ще я  докарат?Много искам онзи потник - а ако го няма и  кулието го няма- за какво да ходя. Crossing Arms Sad

# 581
  • Belgium
Маци, не знаеха със сигурност, но казаха че първите седмици ще имат зареждане всеки ден, така че ще трябва да се проверява.

От неоновата колеция мернах късите панталонки само.

Според мен ако отидеш, все ще си харесаш нещо  Wink

# 582
Според мен ако отидеш, все ще си харесаш нещо  Wink

Говори ми ти  говори ми. gydi

# 583
  • ...край Дунава
Мац казаха ли кога ще я  докарат?Много искам онзи потник - а ако го няма и  кулието го няма- за какво да ходя. Crossing Arms Sad

Ако става дума за този, имай на предвид, че трябва да си вземеш с номер по-голям, аз си взех 8цата-толкова си нося, нооо, малък ми е Rolling Eyes, и сега си нямам подходяща дреха за обувките с неоновата подметка, ще посетя и аз магазина скоро време, може да е пристигнала електриковата колекция и да си избера друго, от сайта нещо не ми се чака толкова време. А пръстена като на Лу ми го дава с доставка чак май месец Crossing Arms

# 584
Sisley мерси  Hug ще го имам предвид. Peace

Общи условия

Активация на акаунт