Интериорен стил по аматьорски 3

• 53 092
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Кой е липсвал от уроците по география  Laughing

Хм... отивам да чета в Уикипедия какво изобщо е поташ... Rolling Eyes

P.S. Хахаха, прочетох и излезе, че и по химия ме излови Joy

Oх, питайте ме нещо по математика тогава. Simple Smile)))))

# 316
Харесвам тази тънкост.

Ето едни тънки порцеланови купички

Много интерсно в тази тема - Цонна и бабето, Титина и стъклото и т. н. Уникални сте Simple Smile

# 317
Чета ви от както е тръгнала темата без да имам какво да споделя, но темата за стъклото направо ме разби  bouquet.
Целта ми е да ви подкосоросам да продължите Hug

# 318
Шанта давай от къде са тези купички, без това нищо не съм си поръчала на дядо Мраз Mr. Green

# 319
Харесвам тази тънкост.

Ето едни тънки порцеланови купички

Много интерсно в тази тема - Цонна и бабето, Титина и стъклото и т. н. Уникални сте Simple Smile

Красота! Приличат на мидени черупки. Heart Eyes

А, далеч не толкова елегантно, но пък интересно, хрумна ми да ви покажа едни чинии на Seletti - моя любима марка, правят много пинизчийски дизайни.
Серията се казва Palace Collection и представляват "етажи" на исторически сгради в Италия. Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 23:32 от Barbabeau

# 320
# 321
Шанта, много красиви тези купички. Айде, давай Титина. Дано си слушала.

Докато намеря на свекърва ми чашите за шампанско. Crazy Тази в средата е. С отбелязаното докъде да се сипе-сакън да не препиеш Laughing

http://www.amazon.com/dp/B000Q4V2OS/ref=nosim?tag=verawangchampa … p;creative=380549

Айде, стига толкоз самохвалство. Flutter

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 23:54 от Цонна

# 322
То ще се чуе, след като ме изгонят от къщи Mr. Green
Barbabeau, страхотен сервиз. Тъкмо ще овладея архитектурните тенденции при замъците.
Големи сте фитилджиики, толкоз го търсех тоз мъж, сега съм на прага да ме изгони заради Вас Crossing Arms

# 323
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Oх, питайте ме нещо по математика тогава. Simple Smile)))))
Еххх, защо не каза вчера - колко се мъчих да чертая петоъгълници и шестоъгълници  ooooh! сори за оффа.

И аз да си призная мисля че е време за смяна на плочките. Аз съм от онез, дето и в кухнята паркет ще си сложат....  Rolling Eyes Дома ти е приказка обаче - много характер има в него....  Peace

Тънките купички са УАУ! И аз обичам тънко стъкло, точно чупливостта му (която се вижда някак) ме кефи.
Ето тези са ми много любими. Сватбените ни чаши бяха от тази серия. Направо ми беше смешно, как еднообразните, кичозни чаши по сватбените магазини са супер скъпи, а тези двете си ги взехме за 28 лева от Халите  Whistling

# 324
Татит, супер сватбени чаши. Peace

# 325
Doris, къде във Варна е този магазин Красив дом?

# 326
  • Варна
Doris, къде във Варна е този магазин Красив дом?
На Мария Луиза след Общината от дясната странамалко преди Орбита, а в близост на Братя Миладинови Атриума има също много интересни стъклени сервизи с/без сребро, кантиери, порцелан и други сувенири : http://www.atrium-new.com/

От красив дом си бях купила една огнеупорна стъклена тенджера на Луминарк мисля беше, цвят като кафявия дуралекс,  - е няма такава друга, не залепва, почиства се изключително лесно, и интересното е че течността си остава и супер вкусно е всичко в нея, за съжаление вече ги няма и се ядосвам, че тогава не си купих и такава тава! Нищо общо с останалите йени, които съм имала.

# 327
То там е Осми приморски полк, не е Мария Луиза  Simple Smile  мисля, че се сещам кой магазин имаш предвид, но може и с някой съседен да се бъркам, но пак ще минавам, пак ще гледам.
В Атриум съм влизала веднъж - освен скъпо и доста помпозно, но да, има интересни неща. Мерси!

ммм.., фруктиери си харесах от Атриума, ама неевтини...  Simple Smile

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 10:29 от pina

# 328
  Да, точно преди кръстовището на Червения площад  е магазина за хубаво стъкло. Всъщност са два магазина - едното е от типа на домашни потреби, но по-изискани, а след това има още един магазин за стъкло. Аз съм фен на цветното стъкло:

http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_328/1225577987UcXD84.jpg
http://s7.thisnext.com/media/largest_dimension/6808D385.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7a/Bristol.blue. … ss.arp.750pix.jpg

# 329
Хубави магазини за стъкло освен посочените от Вас има и на паркинга до бившия полски център. Има и един магазин за сребро срещу бившето Първо Районно - полякиня е собственичката и понякога носи чудни неща от Полша. На колхозния пазар има една сергийка- намира се и там стъкло, собственика зарежда доста българско производство
Погледнете и по сватбените салони - има доста добри обикновени чаши които се предлагат за сватбени. На направи си сам има също магазин за кристал и стъкло ( пак български)

Весело посрещане на Новата година!

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 22:21 от Titina

Общи условия

Активация на акаунт