Интериорен стил по аматьорски 3

• 52 764
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Какво ще кажете за този парапет? Чудя се от какво може да се изработи?!

# 406
Момичета дайте някакви идеи за френски прозорец.Мислех вертикални щори да сложа,но не е практично.Пердета не харесвам особено,но може е и да се навия.
Прозорците си ги харесвам,но се оказва,че не е толкова лесно да ги облечеш.Ето така изглеждат:
-средните се отварят и е цяла стена.

Общо взето откъм критика съм заредена Crazy,иска ми се пердетата или щорите да са практични,удобни и да не тичам постоянно след децата с не не пипаай!.

ПП Парапета е оригинален,но ми е малко в повече този впит корен..

# 407
  • Варна
dyrabyra ковано желязо, но въпроса е по-скоро кой ще го изработи Simple Smile

Ето един подобен: http://www.trendir.com/archives/003723.html

# 408
  • Варна
Момичета дайте някакви идеи за френски прозорец.

Най-добре пусни снимка, защото е много важно къде е този френски прозорец - обзавеждане на стаята, цвят, къде се намира - в къща, в апартамент (на кой етаж?) изглед...

# 409
  • Русе
Не, ниското е контрабюфет, високото с витрините е бюфет  Simple Smile

Да, да, вярно, че са наобратно  Embarassed.

# 410
Благодаря ви за идеите,момичета!
Meggysan,видях секцията ти!Нещо такова искам и аз,но не съвсем!По скоро долният шкаф ще е едно цяло,на едно ниво и от там нагоре ще го мисля днес!Момчето,което ще ни го прави ще идва към 18ч.И добре,че мъжа ми го извика,че иначе нямаше скоро да приключи  тази одисея!Всеки божи ден като седнем на масата или пред тв-то и се започват едни чуденки,едни коментари,вадят се ролекти и т.н.,знаете как е  Mr. Green
Преди малко видях къщата на Майкъл Джексън  #Crazy!За Бога,искам да живея завинаги там!!!Е,бих посменила малко текстила,но......

# 411
Специално това на свекървата на Цонна, на френски се нарича bureau trumeau (трюмо'), понеже тази полегатата част се отваря и става на писалище. Simple Smile http://www.sumisuraerestauro.it/picture_library/trumeau2.jpg

На мен парапета не ми харесва особено. Peace

# 412
  • густо майна Филибето
Tatitt , аз хубаво те пратих, но тези жилища са само за мечтане Confused Нещо по-реалистично в този журнал - http://journal-de-la-maison.dekio.fr/reportages/boheme. Общо взето всички списания на издателството ми допадат като стил. Обаче грам не се оправям с френския Embarassed

Парапета е само за красота, аз не бих се облегнала на него Simple Smile В Пловдив има един майстор, който може да го изработи - http://kovacha.com/

# 413
А, що да са само за мечтане и те са си реалистични!  Simple Smile  Аз някой ден такова ще си направя. Но и нашето си все още много си го харесвам и си го разглеждам все още като галерия  Laughing

# 414
...
Парапета е само за красота, аз не бих се облегнала на него ...

За облягането — ще издържи, ама с тези стърчащи клончета, колко ефирни рокли и туники ще "прекрои", не е истина...
Така става, когато дизайнерите носят панталони и не са гледали деца (или внучета).

# 415
Снимка нямам.Става въпрос за апартамент на 3 етаж.Прозореца е 2,70 на 4 м,други в стаята няма и гледа към двуетажна сграда.Няма кой знае каква гледка,но между сградите има доста пространство.
За обзавеждането малко мога да кажа.Защото почти го няма-скоро се преместихме и още се чудим и маем.Пода и вратите са дъб уиндзор,дограмата бяла,а стените светли.Имам маса и столове в тъмно кафяв цвят.Килима е светло бежов.Наистина с обзавеждането чакаме да ни осветли някое попадение.

# 416
Взимам си думите обратно за обидите нанесени на новите ми огледала. Овалните са си точно както си требе, но това другото с неопределената форма все още си седи във любимата ми графа. Whistling

оледала и други боклуци

П. С. Това и е мазето. Да няма объркване. Wink

Аз имам някакв проблем с този фликр, не ми отваря огледала и други боклуци, а по-скоро някакво списание... newsm78

# 417
Викам си над 100 цъкания, Амели ще ги е видяла вече. Сега ще ги пусна пак.

Готови са.

# 418
  • Варна
Идея със завеси :

# 419
Иначе зад ТВ-то смятам стената да е черна, за да се слее с нея.

И аз така, само изчаквам  хазаина да реши ще подписваме ли нов договор или пак ще се местим. Rolling Eyes
Лятото купи chalkboard боя за една друга стена, но не ми е достатъчна и само се чудя къде още да намажа с нея. Mr. Green

И на мен преди ми харесва повече хола Peace, според мен шкафовете на стената с украсите хващат погледа преди камината, мо може и да е от самата снимка.

Чета ви редовно, но няма възможност да качвам снимки в момента и си трая да не спамя само с коментари.

Общи условия

Активация на акаунт