Интериорен стил по аматьорски 3

• 52 745
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Викам си над 100 цъкания, Амели ще ги е видяла вече. Сега ще ги пусна пак.

Готови са.

Ами аз доста цъках, влизах, излизах и нищо не видя  Embarassed и понеже на работа фликр въобще не ми се отваря, сега реших,че и вкъщи има проблем и ме праща някъде другаде. Иначе от 3 дена съм с грип и чак сега сядам пред компа.

Добри боклуци, даааа. Особено изключително много ми хареса малката кръгла масичка.

Направихме на щерка ми легло от палети,но тя не иска да спи сама, както и аз се опасявах. Добре,че не инвестирахме в нещо по-скъпо. Сега дядо ми разфасова палетите и ми прави шкаф за обувки, закачалка и т.н. коридорни принадлежности, поне някои вещи да ги изкараме от кашоните и чувалите,че е нетърпимо.

# 421
Позволявате ли да вкарам малко жилищен хороскоп?
Аз съм дева и ето на какво попаднах:

Девите са точни, подредени (аболютно невярно), надеждни, скромни, практични и много усърдни. Имат добър вкус и много високи изисквания.

Девите не се задоволяват с нещо второкачествено. Знаят, че добрият вкус е скъп и по-скоро биха спестявали дълго за нещо хубаво, отколкото да се задоволят с по-евтино копие. Предпочитат да имат малко мебели, но за сметка на това стойностни. http://blog.tagesanzeiger.ch/sweethome/wp-content/uploads/2011/08/fritzhansen.jpg

Въпреки тази суровост те обичат и един намек за кич  Grinning. Винаги жадуват за добрите стари времена и обичат семейството си. Така че в дома на една дева ще намерите и любими старомодни неща. http://blog.tagesanzeiger.ch/sweethome/wp-content/uploads/2011/08/onehour.jpg

Техният дом е винаги чист и подреден (абсолютно невярно) и мирише свежо. Подредеността на девата е легендарна. Така изглежда и зад вратичките на шкафовете. http://blog.tagesanzeiger.ch/sweethome/wp-content/uploads/2011/08/emma-21.png

Обичат живот по правила, дисциплинирани са и когато се захванат с нещо го довеждат до край(абсолютно невярно). Те имат много ясна представа за нещата които харесват и искат да притежават. Така че нерядко взимат нещата в свои ръце и сами си ушиват страхотните пердета, които никъде иначе не намират. Или боядисват нещо три пъти докато уцелят верния тон, който са си представяли.

Стила на девата е смесица от модерно и носталгично http://blog.tagesanzeiger.ch/sweethome/wp-content/uploads/2011/0 … rionhousebook.jpg

Любимият цвят на девата е бяло и всички светли и нежни тонове, които въздействат чисто и свежо и се вписват добре в белият и дом. http://blog.tagesanzeiger.ch/sweethome/wp-content/uploads/2011/08/meandalice1.png

Неща, които може да подарите на девата за рожденният и ден: Ако подарите на девата нещо, което не е по вкуса и, тя едва ще успее да прикрие разочарованието си.
Със следните неща сте на прав път: скъпи книги за дома и градината, растения за балкона и градината, големи букети в пастелни цветове, бяло ленено бельо, дребни антикварни предмети като порцеланови чашки за кафе или рамки за снимки, торбички с лавандула за шкафа, кашмирена завивка, бели купи и вази, скъпи платове, от които сама да си ушие нещо, кърпи с дантела или бели кошници  newsm10  http://blog.tagesanzeiger.ch/sweethome/wp-content/uploads/2011/0 … ansblomquist1.jpg

Бялото в интериора излъчва чистота и подреденост, значи точно това, което девите обичат

Известни личности

Иска ли още някой?

Пина, ако кажеш веднага трия всичко  Flutter

# 422
Ех, тези деви. Никога не съм било подредена. Laughing

Амели покажи тези палети, интересно ми е да видя.

# 423
Шанта, много интересно, а дали пише за Раците, че обичат да се затрупват
с вещи и са вехтошари, или аз съм изключение?

# 424
  • Русе
Шанта, дай още, на мен лично ми беше интересно.

# 425
И аз съм Дева. Laughing

Допадна ми тази фраза:

Стила на девата е смесица от модерно и носталгично

# 426
Шанта, много интересно, а дали пише за Раците, че обичат да се затрупват
с вещи и са вехтошари, или аз съм изключение?

Пише, всичко пише  Wink

Чакам разрешение от Пина, а ще ми отнеме и време и го пускам Simple Smile

Айдее, девите се разкриха  Mr. Green, надявам се творческия безпорядък  Heart Eyes на Цонна да разсее всички митове за тая подреденост  Naughty

# 427
Да, хороскопа наистина е неверен  Simple Smile
Майка ми е Дева, не намирам нищо общо от написаното с нея.

Цонна, като ми ги скове дядо, ще ги снимам, но не очаквай нищо впечатляващо. Той е на 83, а аз го мъча с тия задачи само защото наистина нямаме никакви пари, скоро няма и да завъдим, а някои "мебели" са крайно необходими. Знаеш палетите, представи си го разкован и летвичките подредени в различни композиции за различните нужди. Пресилено се изразих със шкафа за обувки, по-скоро три реда рафтове през 20 см височина, свободно стоящ. Закачалката - летва с кукички.

( трябва да призная,че изпитвам комплекс от лошото ни финансово положение, откакто купихме апартамента, чувам само репликата "Оле, как се решихте с тия ниски заплати, олеле,олеле", като гледам по магазините за мебели,всичко ни е извън бюджета и си мисля,че ограничените доходи ми ограничават идеите, съответо се чувствам и леко неудобно пред пишещите в темата).

# 428
Е, нашите доходи ако бяха по-различни от твоите нямаше да се събираме в тази тема, а щяхме да платим на един дизайнер да посочим с пръст кое "да", и кое " не" и да приключим с мечтите. Гледай какво ние хубаво сега. Laughing

Аз съм на 29 август. С Майкъл Джексън на един ден сме раждани. Laughing

# 429
Е, нашите доходи ако бяха по-различни от твоите нямаше да се събираме в тази тема, а щяхме да платим на един дизайнер да посочим с пръст кое "да", и кое " не" и да приключим с мечтите. Гледай какво ние хубаво сега. Laughing
Абсолютно!

Цитат
Аз съм на 29 август. С Майкъл Джексън на един ден сме раждани. Laughing
Аз пък с Васко Кеца  Grinning

# 430
Иначе зад ТВ-то смятам стената да е черна, за да се слее с нея.
И аз така, .....

Черна(тъмна) стена зад светъл екран е лоша идея по две причини:
1. Дори малко, домашен прах да има, веднага ще изпъкне на тъмния фон зад телевизора "черно-сиво-черно". Ако стената е светла, контраста ще "скрие" прахоляка — "черно-сиво-светло".

2. Когато гледате телевизия, контарста светъл екран — тъмна стена, ще умори очите Ви много бързо (в рамките на час-час и половина). Дори вече пуснаха второ поколение телевизори с фоново осветление. Първото поколение, при включване на телевизора, осветяваше стената зад него с бледа, бяла светлина, а новото поколение я осветява с различни цветове. Получава се нещо като цветно продължение на филма върху стената. Така можете да гледате телевизия часове наред, без да Ви заболи главата или очите.  Peace

# 431
 Шанта, беше ми адски интересно жилищния хороскоп. Днес бях в брат ми, снаха ми е дева. Дома им е нов, сега го довършват. С малки изключения се припокрива Simple Smile Бяло, светло, всичко с много добро качество, предпочита да е гладна, ама да е "КАКТО ТРЯБВА  Naughty". Аз я подкрепям напълно, че не иска да прави компромиси. Макар че се изхилих тайно, като ми поръча картина в точно определени цветове за дома  Grinning Ще й нарисувам каквото иска, тя знае какво иска. Simple Smile
  Та, Шанта, моля те изрови за овен  Hug Знам какъв ужас съм, нека си го и прочета  Mr. Green

# 432
Това за тъмната стена за фон на телевизора и аз си го помислих!
Какво мислите за нещо такова в хола
http://mebeli.ws/index.php?m=320&lang=1&product_id=49606 … 2%D0%BD%D0%B0%204
http://mebeli.ws/index.php?m=320&lang=1&product_id=49597 … 8%20%D0%BB%D0%B2.

Много ми харесват, такива а-симетрични шкафчета и рафтчета за хола, телевизора да е на стената а отдолу да е цял нисък шкаф от край до край.

# 433

Дет' се вика: "твърдо нье" Laughing скукаааааа...

На мен ми допада идеята за черна стена, за да се "скрие" телевизора.
Не съм сигурна дали тези разсъждения за умората на очите са верни. Кината винаги са ужасно тъмни например.

П.П. Аз пък съм на 1 септ. и казват, че заради единицата съм с лидерски (разбирай шефски) характер. Laughing

# 434
  • варна
 Ameli, не се чувствай неудобно, не сте само вие.
 Както казва мъжа ми, то с пари лесно се обзавежда,въпросът е с малко да стане хубаво. Разбира се компромиси се правят ,и не винаги става така както е по списанията ,но няма как. Mr. Green
 За лъва ми е интересно на мен, понеже съм от тази зодия Wink

Общи условия

Активация на акаунт