Интериорен стил по аматьорски 3

• 52 736
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Ето снимките на стената с тв-то. +Докато придобие окончателен вид тв-то ще заема цялата стена
http://www.flickr.com/photos/23538286@N06/6648043525/in/photostream

А на шкафовете край камината рафтовете бяха на такава височина, че скулптурите не искаха да влизат. Първоначалната идея беше скулптурите да са като в кубове, ама тук няма кой да ми го направи

# 436
  Амели, ако искаш ще ти наснимам цялата си къща за да те утеша  Hug Най-ужасното е, че знам много добре какво искам, ама не мога..

# 437
Охо и мен ми стана любопитно за зодийте.  Grinning
Аз съм лъвка, колко станахме до сега - 3 ли? Grinning

# 438
  • густо майна Филибето
Аз съм дева. Всичко, написано плюс онова в скобите (абсолютно невярното) е абсолютно вярно Laughing Обаче живея с риба вехтошар, и така както сме купили това онова за "новата къща", се налага да вървя на една страна като шаря из къщи, а съседките държа на вратата. Embarassed

Amelly , ние като влязохме преди 12г в апартамента също нямахме пари за нищо и бяхме затънали в дългове,всичко беше старо и преправено почти без пари. Сега мога да се срамувам като теб, защото имаме парцел,проект, още половин обзавеждане(само малка част от него е ново) за къща набутано в него и в мазето, обаче няма къща Laughing Само че не се срамувам, мечтая си Simple Smile

# 439
Вие поне сте имали нещо, а аз като влязох в апартамента ми във Варна даже маса нямах ( два кашона с книги и върху тях една табла от гардероб). Но пък какви купони правехме

Кажи какво пише за везните ( за девите не съм съгласна брат ми е дева и хич не се вписва в написаното, ама то нещата зависят от аксцедента)

# 440
Любознателна, много симпатично апартаментче. Захарасаното розово го разбирам. Майка съм на момиче. Laughing

# 441
  • София-в сърцата на моите деца
И аз навремето ,като влязох в апартамента си всичко беше на кашони-кашон под телевизора, кашон за дрехи, кашон за книги-кашон за сервизи, но пък сърцето беше волно и широко и се правеха нон стоп купони Peace
Сърцето да ти е широко и мечтай смело....Човек е голям колкото са големи мечтите му Peace

# 442

Шанта, тази поставка ме грабна. Търсох картинката в сайта, но не я открих. Има ли някаква информация за поставката, дали може да се намери подобно нещо от някъде?

Амели, ние се нанесохме преди година и два месеца в апартамента и още сме на кашони с изключение на кухнята. Дори гардероб нямаме - кашони, кутии и щендери за дрехите на закачалки. Не казвам, че така трябва, но се случва  Grinning Надписвай кашоните и се въоръжи с търпение и добро настроение Grinning Аз предпочитам бавно да става, но да ми харесва и да му се радвам.

Момичета, прекрасни неща показвате, много ме радвате. Аз не мога да пиша в офиса, вкъщи съм много за малко и не остава време, но ви чета непрекъснато и е голям кеф   bouquet

# 443

Шанта, тази поставка ме грабна. Търсох картинката в сайта, но не я открих. Има ли някаква информация за поставката, дали може да се намери подобно нещо от някъде?

Toва е статив. Художниците си окачат платната на такива стативи, когато рисуват.

# 444
  Потърси в арт магазините, по- големичките стативи стигат до 150 лв, зависи от материала.
Темата е завзета от деви  Laughing Майтап бее  Laughing Любознателна, а какви хубави масивни мебели видях в апартаментчето..

# 445

Toва е статив. Художниците си окачат платната на такива стативи, когато рисуват.

Барбабо, голямшко ми се вижда за статив  Grinning Мисля, че идеята е взета от стативите, но си е стабилна стойка за тв, така ми се струва на мен.
При нас проблемът е, че тв стои в един ъгъл и се очаква на стената отзад да има някаква ъглова мебел, която не е измислена още - етажерки, лека библиотека или нещо подобно. И тв-то трябва да е пред тази мебел, т.е. трябва да е подвижна стойка, да можем да я поместваме при необходимост. А също искаме да го въртим и към масата, на която се храним. Неразбрано стана, но да си призная - не съм качвала снимки  Embarassed

# 446
  Потърси в арт магазините, по- големичките стативи стигат до 150 лв, зависи от материала.

Ама вие сериозно ли мислите, че е обикновен статив? Не е ли нестабилна работа за 40 инчов тв? На мен ми се видя някаква стабилна мебел  Laughing

# 447
# 448
Аз го мисля сериозно. Laughing Израстнала съм в ателие на художник и съм сигурна, че художниците понякога правят и големи картини, а понякога, ако се използва някаква по-специфична техника, и доста тежки. Wink Един от стативите в ателието на баща ми е много голям и масивен, изглежда по същия начин, със същите механизми, които се накланят напред. Този от снимката просто е по-широк.

http://www.hanart.info/images/articles/20050823081114720_1.jpg

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 22:52 от Barbabeau

# 449
  • Варна
И аз се нареждам на опашка за жилищния хороскоп - овен овен овен   Mr. Green

Амели, аз вече се моля да можем поне кухня и баня да направим като хората, а всичко останало вече ми е ясно, че ще са квартирните ни мебели от Метро (добре, че ги имаме, ще ни бъдат спасение). Лека полека с времето ще обзаведем както трябва, надявам се.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт