Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за бременност, споделени във форума?
Какви са някои от преживяванията на жените във форума по време на бременността?
Кои са някои препоръки за избор на лекар за бременност, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за бременност, споделени във форума?
-
Какви са някои от преживяванията на жените във форума по време на бременността?
-
Кои са някои препоръки за избор на лекар за бременност, споделени във форума?
Във форума се споделят препоръки за лекари, като д-р Каирякова от Св. София, която работи със Здравна каса и разполага с модерна апаратура. Друга препоръчана опция е д-р Гиздов от ВМА, който е много внимателен и не кара пациентите да чакат дълго за час. Споделени са също истории за положителни преживявания с лекари и прегледи.
-
Кога трябва да отида на преглед, ако съм бременна?
-
Какво представляват фраксипаринът и аспиринът протект по време на бременност?

. Няколко дни преди нова година и аз видях така мечтаните две чертички.На четири дни закъснение получих силни болки в корема и кръста и розово зацапване и веднага се изстрелях на лекар. Естествено на прегледа нищо не се видя,но според теста си бях бременна и док ми изписа задържаща терапия ,лежане и след седмица на преглед. На втория преглед вече видяхме плодното сакче и мъничката точица вътре
Но имаше други мами по нагоре където имаха подобни на твоите симптоми както и други естествено
Ще се изтърпи ... важното е на финала това "неразположение и гадене" да реве 

На мен също много ми се иска да видя и аз тупкащата точица, но за да стане това май ще трябва да сменя АГ. Хич не съм доволна, каза, че съм в 5г.с. и вместо да ме извика другата седмица да види за сърдечна дейност, тя иска да отида средата на февруари. Вече не съм сигурна дали ехо графа и може да види нещо. По принцип ще ходя и на частно (даже вече си записах час), но ми се иска и този док по ЗК да е читав. Няма как да ходя при другия през седмица, защото прегледа при него е 120 лв. и ще издъхна финансово
Ако има мами от София, които да знаят някои добър док за ЖК ще съм много благодарна ако сподели