Отговори
# 300
Еее, аман от тези зацапвания, трябва ли така да тормози  Tired
От все сърце желая на всички, възможно най-бързо да спре, и повече да не се появява да ни тормози  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Cherry_B  Hug

# 301
Здравейте момичета,

и аз ще съм една от септемврийските мамчета и много се вълнувам.
Преди 2 седмици след като видях положителен тест за бременност се изтрелях със скоростта на светлината при доки, но беше твърде рано и нищо
не се видя. Кръвният тест потвърди бременност, но тъй като се наложи да пътувам в команировка извън страната и се прибирам в понеделник, от тогава
не съм ходила на док да видя дали нещата се развиват добре...
Иначе и аз като някои от момичета тук имам зацапване, тревожа се, но тъй като немога да отида на лекар ще чакам до понеделник и се надявам да не е много късно.
По изчисленията на калкулатора съм 6 г.с, но според мен тъй като знам точната дата на зачеване съм в 5 г.с.
Има ли момичета от варна тук? могат ли да споделят при кой лекар ходят?
Стискам палци на всички!Успех! smile3525

# 302
Да има момичета от Варна
Аз и Вики, мисля че имаше и други, но още не сме се опознали добре и не се сещам за никовете.

Тони нямаш ли утрогестан под ръка. Няма да навреди предполагам, че само ще помогне ако проблема е от липсата на прогестерон.  fingerscrossed

# 303
toni_hro Добре дошла  Hug В следващата тема на първа страница вече ще има и градовете на момичетата, така че ще се намирате лесно  Hug

Каси ... пази се мила, почивай си тази седмица  Hug

# 304
Благодаря Фейт!
Утре ще ходя при док. Дано всичко да е ок Praynig
Като се завърна ще докладвам

# 305
Здравейте! Много ме зарадва темата! Надявам се и аз да съм от септемврийските мами, ако мине всичко окей с бременността! Колкото  се радвам, толкова и се притеснявам! Мога да се похваля, че откри доктора пулс и всичко е наред! Пожелавам го и на вас мили дами!

# 306
  • Варна
И аз съм от Варна. Първата бременност я следях в Добрич и там раждах. Сега не знам къде да ходя, препоръчайте лекар! Преди не работех и можех да пътувам, а и свекито работи в болницата. Но сега до последно ще работя, така че ще трябва да ходя на консултации в Варна.

# 307
Здравейте бъдещи мамчета  Hug и аз се записвам при вас като бъдеща мама на септемврийче  Simple Smile . Няколко дни преди нова година и аз видях така мечтаните две чертички.На четири дни закъснение получих силни болки в корема и кръста и розово зацапване и веднага се изстрелях на лекар. Естествено на прегледа нищо не се видя,но според теста си бях бременна и док ми изписа задържаща терапия ,лежане и след седмица на преглед. На втория преглед вече видяхме плодното сакче и мъничката точица вътре  Simple Smile. Сега съм болничен пия си лекарствата и се надявам след седмица да чуем тупкащото сърчице. Термина ми се пада да е на 05.09.2012. Желая на всички ви най леката и безпроблемна бременност и най сладките и пухкави бебета след това.  bouquet  bouquet  bouquet

# 308
Ехаааа ... още една позната стара муцунка  Mr. Green Hug Радвам се, че ще си с нас миличка и другата седмица да ни зарадваш с едно голямо туптящо сърчице  Praynig Hug

pocoloco1   kami2004    добре долши и на вас Hug

# 309
Здравей Фейтче  Hug аз да започна веднага с въпросите,как сте със симптомите на бременността.На мен от една седмица ми се гади по цял ден и почти нищо не мога да ям,а от два дена даже си повръщам сутрин.Не че се оплаквам това са дълго чакани и мечтани симптоми,но да ви попитам при вас как е  Embarassed Embarassed Embarassed

# 310
Аз нямам проблеми за сега, освен болезнени гърди и от време на време повдигане ... нищо друго  Crazy Но имаше други мами по нагоре където имаха подобни на твоите симптоми както и други естествено  Heart Eyes Ще се изтърпи ... важното е на финала това "неразположение и гадене" да реве  Mr. Green

# 311
Здравейте момичета,
все още се колебая дали да се запиша при вас, защото не сме видяли сърчице. Другата седмица съм пак на преглед. Последният ми цикъл беше на 30.11., а положителен тест видях на 31.12. На 12 ходих при личната и при гинеколожката - видя се сакчето, но беше по-малко от очакваното. Гинеколожката каза че не вижда нищо тревожно, понеже овулацията ми по принцип е по-късна, но аз се притеснявам защото предишната ми бременност завърши с мисед. Това ми е трета бременност, от първата си имам момченце на 3г. и 6м. Според цикъла термина ми трябва да е на 5 или 7 септември (според различните калкулатори), но ще изчакам да видим какво ще се види на следващия преглед. Много се надявам този път всичко да е наред Praynig Praynig  Praynig
Иначе симптоми имам - болезнени и чувствителни гърди, тежест в корема, гадене (поносимо), киселини, сънливост, мързел и апетит Crazy Пия утрогестан за всеки случай - по 2 таблетки вечер и фолиева киселина. 

# 312
Здравейте!
Добре дошли на новите записали се септемврийки! Успешна и лека бременност  Hug

Фейтче , честит ти именник! ДА е жив и здрав , много да те обича и да те слуша  Wink

Зацапването май се случва при 90% от бременностите. Дано всичко да се овладява бързо .
Аз също съм с РХ (-), мъжът ми с (+) .

Аз пък нямам никакви симптоми на бременност (освен ,че съм много гладна , ама аз по -принцип имам такива периоди  Laughing)
Моето зацапване намаля доста , дано всичко да е наред  Grinning

За малко да забравя.... аз съм твърдо ЗА , бременността да се следи на 2 места! (примерно ЖК и на часно) Аз съм от по-мнителните и обичам да съм спокойна  Wink

# 313
Здравейте момичета,
все още се колебая дали да се запиша при вас, защото не сме видяли сърчице. Другата седмица съм пак на преглед. Последният ми цикъл беше на 30.11., а положителен тест видях на 31.12. На 12 ходих при личната и при гинеколожката - видя се сакчето, но беше по-малко от очакваното. Гинеколожката каза че не вижда нищо тревожно, понеже овулацията ми по принцип е по-късна, но аз се притеснявам защото предишната ми бременност завърши с мисед. Това ми е трета бременност, от първата си имам момченце на 3г. и 6м. Според цикъла термина ми трябва да е на 5 или 7 септември (според различните калкулатори), но ще изчакам да видим какво ще се види на следващия преглед. Много се надявам този път всичко да е наред Praynig Praynig  Praynig
Иначе симптоми имам - болезнени и чувствителни гърди, тежест в корема, гадене (поносимо), киселини, сънливост, мързел и апетит Crazy Пия утрогестан за всеки случай - по 2 таблетки вечер и фолиева киселина. 

Здравей Aelia  записвай се смело и не се притеснявай и моя последен цикъл беше на 30.11. на преглед ходих на 11.01. и се видя плодното сакче с 2.5мм точица. така че и аз си чакам сърчицето след седмица.Не се притеснявай всичко ще е наред и ще бременнем заедно.Сега ти е нужно само спокойствие и хубави мисли. Hug

# 314
Привет и от мен на всички момичета  Hug. Аз нямам никакви симптоми, освен един - страшно много ми се спи  ooooh! На мен също много ми се иска да видя и аз тупкащата точица, но за да стане това май ще трябва да сменя АГ. Хич не съм доволна, каза, че съм в 5г.с. и вместо да ме извика  другата седмица да види за сърдечна дейност, тя иска да отида средата на февруари. Вече не съм сигурна дали ехо графа и може да види нещо. По принцип ще ходя и на частно (даже вече си записах час), но ми се иска и този док по ЗК да е читав. Няма как да ходя при другия през седмица, защото прегледа при него е 120 лв. и ще издъхна финансово  Cry Ако има мами от София, които да знаят някои добър док за ЖК ще съм много благодарна ако сподели  Rolling Eyes Аз съм от кв.Левски, но не ми е проблем и да е някъде другаде, стига да не е прекалено далеч.

Предварително ви благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт