Отговори
# 285
Точно така, въпреки, че можеш да си се възползваш спокойно от изследванията по касата. Има мами, които ходят и на частно и по каса. Не знам обаче дали казват на докторите, че ходят и при друг  Mr. Green

# 286
  • Варна
Не мисля,че ако им кажем ще са особено доволни. А пък не си заслужава да си правя експерименти с тези неща.  Mr. Green

# 287
Sentex, от колко дена си с кървене, силно ли е? Нямаш ли възможност още днес да отидеш на лекар?

Фейт, предишната бременност, направих грешката да кажа че ходя на частно, няма да повторя  Grinning

# 288
Фейт, предишната бременност, направих грешката да кажа че ходя на частно, няма да повторя  Grinning

Mr. Green за това значи е по-добре да не се казва  нищо  Crazy

# 289
Аз казах на АГ че ще ходя и при друг док (на частно), ама като се оказа, тя май не е запомнила, защото вчера като бях при нея ми повтаря същите неща като миналата седмица и ми задава същите въпроси  Mr. Green Което само още веднъж потвърди, че е много добра идеята да посещавам и другия док и да съм спокойна. Даже вече си записах час за 09.02.2012г.

F.a.t.e. мисля да те послушам и да отида другата седмица при АГ и да я накарам пак да ме види. Искам и аз да чуя сърдечната дейност  Simple Smile

Много се радвам, че се записват и нови мами. Доста бързо увеличаваме бройката  Mr. Green

# 290
  • Пловдив
Фейтче, аз съм с отрицателен резус фактор и трябва да ми следи антителата 3 пъти /по каса/ по време на бременността. Чак в деветия месец пусна това изследване и то след мое изрично настояване, като преди това поне пет пъти бях казвала и въпреки това си правеше оглушки. Отделно, първите изследвания за кръв и урина ми ги пусна чак в 5-6 месец, след това пусна още само едни. Влагалищен секрет не помня дали взе, за цитонамазка аз си бях правила точно преди да забременея и нямаше нужда, та не съм го питала. Отделно имам право на един ехограф в повече заради резус фактора и на един още повече заради възрастта, ама ... всеки месец минавах ехограф, ама си го плащах. Но неща от рода на запис на тонове в девети месец и такподобни въобще не са ме огряли. Иначе, ехографа му е доста добър /по-добър даже от оборотния в Селена/ и се вижда  добре, той хубаво оглежда бебето всеки път. За определянето на пола не помня кога и дали ми каза, но на мене рано-рано на феталната ми го бяха казали, та нямах нужда от това.
За Тотев също знам хубави неща, НО. Снаха ми си следеше бременността при него, не ми хареса, че той например пуска ПОВЕЧЕ и направо излишни според мен изследвания. Тя е на 27 години и я беше накарал да прави биохимичен скрининг и фетална морфология /ПРИ НЕГО, а той апаратура за това няма/, после изкара детето с голям риск за синдром на Даун и въобщееее. Не, че това е проблем, но ми се струва ,че той пък гледа да прави пачки на гърба на майките. Иначе, при нея нямаше пропуснато изследване.
Хайде лек и усмихнат ден
П.С. Аз мисля да ходя при някаква докторка, при която една моя приятелка ходи, ама не й знам името, и отделно при един доктор /също не му знам името/ от Окръжна по-нататък, само за определяне на условията по секциото, когато му дойде времето. Та тя току-що роди /днес/ и ще изчакам да й мине еуфорията и притеснението и ще взема координатите. Аз мислех да се видим утре и да ми каже, ама на, бебчето й ме изненада  Heart Eyes

# 291
Малко е рано, но и аз да се запиша, от днес сме с бледа чертичка.
Не знам дали ще мога да пиша редовно, но поне се надявам. С предната бременност изпуснах темичката, но с тази се надявам да наваксам. Лека и без проблемна бременност на всички! Praynig

# 292
  • Варна
Мартичка, от вчера ми прикапва. Даже не мога да определя цвета - кафяво-розово. Днес докторката ми имаше раждане и си записах час за утре. Между другото аз също съм с отрицателен резус и затова ми е притеснено малко.

# 293
Sentex, стискам палци за утре  fingerscrossed. Бързо да спре това прокапване  Praynig

donikamm, тихичко честито, и все понаситена да става чертичката  Hug

# 294
donikamm Тихичко честито и този път се надяваме да си по активна  Hug

luba_rizova Благодаря ти за разяснението. Относно Тотев и мен това ме притеснява. Знам, че работи по касана, но в момента е в Частна клиника, което ме наведе точно на мисълта, че така ще обърнен нещата за да мина някои и друг преглед или изследване на частно. За Мерджанов и аз знам, че апаратурата му е много добра, както и че винаги познава пола и то от рано. За фетална взима към 40 лв, което е много добре. Но също така съм чувала, че от към прегледи го раздава много скромно  Tired За това ще помисля. Въпреки, че той много добре е запознат с моя случай и се надявам, че ще ми отдели повече внимание  Whistling

# 295
Здравейте!

И аз очаквам моето бебче септември месец, но съм притеснена, защото при мен има розово течение. Появи се преди две седмици и беше кафяво. Започнах да пия Утрогестан и течението спря, но вчера пак се появи - този път розовеещо. Утре съм на лекар, дано всичко е наред с моето мъниче.

# 296
Стискам палци на всички мами с това гадно кафяво-розово течение да спре бързо и никога повече да не се появява  Praynig  Praynig Praynig Hug

Честито на новите ни мамчета  Hug Hug Hug

# 297
Честито и на теб Cherry_B   Hug
Хайде утре като мине прегледа ще кажеш как са нещата ... всичко ще е наред  Praynig Hug

# 298
Благодаря!  Simple Smile Утре ще пиша какво е станало.

# 299
Здравейте момичета
От няколко дни не съм писала, но просто нямаше какво. Само работа, тичане напред назад по задачи. В крайна сметка от натоварването, от многото ходене пеша или и аз незнам ... получих снощи слабо зацапване. Веднага се обадих по мобилния на док и тя ми увеличи дозата утрогестан и една седмица ще съм в болничен. Каза само да лежа и днес цял ден това правя.
Зацапването беше слабо и от снощи не съм имала, но усещам болка или напрежение незнам и аз как да го опиша в левия яйчник.
При предишната ми неуспешна за съжаление бременност ми бяха казали, че слаби болки са нормални, заради нарастването на матката.
Дано всичко да се размине и с точицата да сме добре!
Виждам, че и други мами споделят моята съдба и пожелавам на всички да се стабилизират и всичко да е наред, а през септември да се хвалим с нашите бебчета.
Успех мацки!

Общи условия

Активация на акаунт