Отговори
# 270
Фейт, не ми е първа бременност  Laughing. За срамотите имам син на 9 и половина години

Mr. Green е, все пак са минали 9 години  Crazyно има време за да си припомниш  Mr. Green

Ще пиша веднага ... от 11.30 ми е часа, така че като се върна шИ дава Отчет  bowuu

# 271
Мартичка не се настройвай така, че пак ще е тежко. И моята първата беше ужасна - много висях по болниците ама трябва да сме позитивно настроени - сега може пък да е различно. Стискам ти палци всичко да е ок и да изкараш една страхотно лека бременност.

# 272
  • Варна
Здравейте  Simple Smile На мен все още не ми се е догадило, но да не дърпам дявола за опашката  Simple Smile
Има ли момичета от Варна?
Чудя се при кой лекар да ходя на консултация. Някой знае ли в Майчин дом дали имам нужда пак от направление?
Лек ден  bouquet

# 273
Добре заварили Simple Smile
Лекарите казват, че няма еднакви бременности, т.е. няма гаранция че когато първата примерно е била тежка, че и втората ще е такава. Общо взето от нищо не зависи. Историята познава какви ли не случаи... В началото се усещат разни бодежи в корема и после сърбеж по кожата, когато почне да се разтяга...като се сетя може би качването на килограми за мен беше най-неприятно и точно когато влязох отново във форма ще започна да трупам на ново Sad но пък причината си струва определено! С риск да се повторя отново пожелавам на всички безпроблемна бременност ,а ако мога да помагам със скромния опит, който имам много ще се радвам!
ПС. Фейт, честит именник!

# 274
Лекарите казват, че няма еднакви бременности, т.е. няма гаранция че когато първата примерно е била тежка, че и втората ще е такава. Общо взето от нищо не зависи. Историята познава какви ли не случаи...

Така е ... единстевно се надявам теорията, че второто раждане е по-леко да вярна  Mr. Green

# 275

Така е ... единстевно се надявам теорията, че второто раждане е по-леко да вярна  Mr. Green
[/quote]

И аз се надявам на същото Simple Smile Praynig

# 276
Върнах се от ЛЛ. Даде ми направление за ЖК без никакви проблеми  Peace За тези които ще излизат в болничен  и имат стари Амбулаторни карти - могат да ги ползват. Аз също имам, но и казах, че искам нова и ми издаде без проблем  Heart Eyes

# 277
  • Пловдив
Фейтче , много съжалявам за твоите бебенца  Hug Hug Hug сигурна съм ,че сега всичко ще е прекрасно!
 хм, точно Мерджанов ми следеше втората бременност. Наистина ми спести доста от изследванията, за повечето от тях аз настоявах да ми пуска. Иначе, като доктор също го харесвам и не се чака пред кабинета, но ... май май ще се насоча все пак към друг.
За това, че второто раждане е по-леко не, не и не!!! Не лежете на тази теория и по-важно е даже доктора да не лежи на нея!!!Вярвайте ми, първото ми раждане беше уникално бързо и лесно, по учебник, за 3 часа /макар и със системи с окситоцин, де, защото ми бяха изтекли водите, и ... хем в държавна клиника, хем без никакъв познат/. За второто не искам да говоря, нито да си спомням, да не говорим, че и пари дадох, и доктор си избрах, за съжаление последствия върху бебо може и да има цял живот Cry И една от причините така да ме забатачат беше точно защото първото ми раждане било много леко ooooh!. Та, много моля, нека ние се надяваме, но докторите да имат едно наум.
За бременностите наистина две еднакви няма, но при мен и двете бяха много леки, сега ще видим тази  Simple Smile
Лек и усмихнат ден

# 278
Добър ден, момичет! Фейт, честит именник, да ти е жив и здрав и заедно да се дочакате малкото чудо! Тихичко честито и на всички новодошли момичета и лека и успешна бременност на всички! Искам да ви кажа, че сте много бързи, аз днес съм вкъщи, и станах малко по-късно, а вие вече сте на 19 страница, браво на вас! А сега за направление до ЖК: аз първото ми направление беше за АГ за деспансерно наблюдение, то дали е същото или трябва отделно да отида за направление за ЖК?

# 279
Mince Това направление е друго ... за водене на ЖК  Heart Eyes

luba_rizova Стана ми и нтересно и вече се замислям ... какво точно ти спести като изследвания? А и още едни въпрос - сега към кого ще се насочиш  Flutter мен единственото което може да ме спре е болничните. питах го дали ще има проблем да ми издава от сега до края на бременноста и спомена, че нямал комисия, но имало начин  ooooh! атова мен не ме топли. Другата сряда съм при него и се чуда още дали да остана там. Давайте съвети мами пловдивчанки  Hug

# 280
Фейт, супер, че ти е дала, не си се разкарвала напразно. Значи и моята ще ми даде, тя е толкова мила жена  Heart Eyes, понеделник ще я свърша тази работа.

Mince, нямам представа, лекарката не ти ли каза? Най-добре се обади да я питаш  Peace

# 281
  • Варна
Днес ходих при джипито за кървенето и той ми даде направление за бременността. Аз съм в 7 г.с от утре. Моята гинеколожка не работи по каса и ще видим дали важи това направление в МД. Утре за пръв път ще видим бебо. Много се протесних като четох за това кървене, че може да е извънматочна или нещо по-лошо.  Cry

# 282
Лекарката нищо не ми е казала! Ох, аз съм такъв карър! Все се падам на такива лекари, които нищо не ми обесняват, дори и да ги попитам, не получавам ясни отговори. За това повечето отговори ги търся тук при вас! 

# 283
Нали за това сме тука, кой с каквото може да помага и да дава съвети  Hug

sentex това направление важи само по ЗК, тоест на частно ако отидеш няма да стане /освен ако лекаря не работи частно и по ЗК/. Можеш да го позваш при някой който работи със ЗК и едновременно с това да си ходиш пак на частно  някъде Peace

# 284
  • Варна
Да вече горе долу ми стана ясно. Въпроса е, че аз искам да си ходя в МД и там да си родя с моята си лекарка, обаче явно ще трябва да си плащам. Ако отида при друг става кофти, не мога да кажа аз по ЗК ще ходя другаде пък в МД допълнително. Утре ще ми направят първоначалните изследвания и прегледи по каса пък после ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт