Отговори
# 255
Добро утро момичета и привет на новите - записани сте  Hug

Първо да кажа, че когато има зацапване, каквото и да било то на цвят - веднага се обаждате на лекаря си или отивате при него  Peace

А сега да ви почерпя малко виртуално, моят мъж днес има Имен ден  Blush

# 256
Привет и от мен на новите ни септемврийски мами  Hug

Момичета стискам ви палци всичко да е наред  Praynig

F.a.t.e. да ти е жив и здрав именника и много да те слуша Mr. Green

Лек ден растящи коремчета  Hug

П.П. Аз съм пак на док средата на февруари и при двата доктора, за съжаление вчера нищо не ми каза АГ дали има сърдечна дейност точицата  Sad

# 257
П.П. Аз съм пак на док средата на февруари и при двата доктора, за съжаление вчера нищо не ми каза АГ дали има сърдечна дейност точицата  Sad

Защо чак средата на февруари ... много далече  ooooh! Как така няма да ти каже, ти не го ли пита. А и може още да е рано, за това отиди другата седмица ... вече трябва да се вижда  Praynig Hug

# 258

Защо чак средата на февруари ... много далече  ooooh! Как така няма да ти каже, ти не го ли пита. А и може още да е рано, за това отиди другата седмица ... вече трябва да се вижда  Praynig Hug

Ами каза ми февруари, защото тогава вече ще е ембрион и да го види как е. Тя дори не ми каза колко е голяма точицата, аз я питах и тогава ми каза. Добре че ще ходя и на частно, на другия док му имам пълно доверие. Малко е натоварващо финансово, но спокойствието ми е по важно.

# 259
Добро утро, бъдещи мами!  Hug

F.a.t.e., честит ти именник! Да е жив и здрав и скоро да стане най-щастливият татко!

Хубав ден от мен!

# 260
Ами ти средата на февруари вече ще си към края на трети месец  ooooh! ... до тогава е хубаво да ти се пуснат изследвания или ако се наложи да пиеш нещо ... много странно наистина  Thinking Ако можеш да чакаш до тогава добре, но аз пак те съветвам да отидеш до края на седмицата или следващата за да се види пак  Hug Ако не и се обади на тази лекарка ... как така няма да ти каже нищо. Въпреки, че като се замисля може всичко е било наред и за това те вика след един месец  Peace

# 261
Добро утро  Hug

Фейт, честит именник   bouquet Да ти е жив и здрав, много да се обичате и на есен с песен, да стане най- гордия и щастлив татко!  Hug

Добре дошли на новите попълнения в септемврийските редици, успех на всички и много сладки бебчета на финала  Praynig
Подкрепям Фейт за кървенето, веднага да се потърси лекар. Аз получих такова преди една седмица, приехаме веднага в болницата и за два дена спря.

И да се оплача малко - Не съм спала тази нощ, и от притеснение и от дискомфорт. Нямам болки, но от два дена не се чувствам добре. Усещам нещо като дразнене, тежест, боцкане или в левия яйчник или централно. И аз не мога да обясня като хората какво чувствам но определено нещо ме дразни  Sad

Хубав и успешен ден!

# 262
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug

Мартичка ... важното е да не те боли нищо, а тези придърпвания ще ги има от време на време, както и къркорения и разни там други работи  Crazy Все пак матката започва да расте и е нормално. Стига пак казвам да няма болка и да е напоносима  Peace до колкото се сещам ти пиеше и но-шпа ... те ще те отпуснат малко  Hug

# 263
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Ех, бременни неволи  Grinning
Фейтче, имам въпрос - кои ти следи ЖК в Пловдив? Само дано не е някой от Селена ,че там крачето ми няма да стъпи никога повече  #Cussing out Аз, въпреки моите нескромни почти 37 години, така и нямам гинеколог, при който да ходя редовно  ooooh! При първата бременност го избрах по препоръка на джипи, но той вече не работи, а и се чакаше с часове пред кабинета. През втората докито си беше ок, обаче наистина ми спестяваше доста изследвания, някои от които много важни за мен /аз съм с рН минус/, та трябваше буквално да го изнасиля да ми ги пусне в последното тримесечие, а до тогава три пъти бе необходимо да съм видяла Кумс  ooooh! Та и той няма да е. В Селена няма да ходя, при Даскалов бих отишла само в 12 седмица за фетална морфология, тъй като моя възростов риск е доста висок, та... с две думи, ще чакам добри думи за някой за ЖК в Пловдив.
За направлението за ЖК дава се след девета, до към 12 седмица, тъй като до тогава не се води точно бременност поради риск от спонтанен аборт, и така де, касата да не се набутва. Confused

# 264
Здравейте, казвам се Ани, на 34години съм и вчера разбрах че може вече да се запиша при вас Simple Smile Въпреки ,че е още рано, надяваме се всичко да бъде наред...предполагаемия термин за сега е 17 септември. За мен това е втора бременност, имам дъщеря на 3г. Първата ми бременност протече изключително леко и раждането мина като по учебник, нормално без никаква упойка и без особена болка. Пожелавам на всички тук и на себе си безпроблемна. лека и щастлива бременност и разбира се накрая да се радваме на здрави и прекрасни бебешори!

# 265
Веднага отговарям, дори ще съм малко по-подробна, защото когато се касае за лекар който да ти следи бременността ти, трябва да сме много внимателни с избора.
Първо ще припомня, че миналата година, когато бях бременна с близначетата, ходих при Каракьозян завеждащия Втора градска ... много ми го препоръчваха, доста прехвален и определено останах много разочарована от него. Първо, че въпреки запазения час чакаш като хамав още 2 часа в жегите и студа и се караш с майките пред кабинета му. Второ, прегледа минава точно за 5 мин. гледа на бързо на ехографа и готово. Нито ме е гледал за гъбички или ми е пускал микробиология /а знам, че имаме право на две безплатни през бременността/ нито тонове е пускал, нито кг, нито кръвно  ooooh! Обвинявам него за загубата на децата си защото така и не видя/или е видял но не ми е казал/, че едно се развива по бързо от другото и че около плодната течност на единия близнак е в литри повече от другия  ooooh! /А това го разбрах във ВМИ когато вече беше късно и ме видяха на ехото им/ казах си стига вече от прехвалени доктори. Ако ти е писано ще стане, а и най-вече трябва да попаднеш на човек. На частно изобщо нямам намерения да ходя, защото нямам възможност. Още не съм решила категорично, но мисля да остана при Мерджанов - той не изражда, но трите ми приятелки следиха при него бременността си и си родиха живи и здрави дечица. Мислих си и за Тотев, но ми е много далече - до НОИ. За това май ще си остана при Мерджанката, пък каквото, такова  Hug
Май поста ми стана доста дълъг  Blush

anikamensito Добре дошла в най-хубават темичка с най-хубавите бъдещи мами  Hug

П.П. ето инфо за лекарите в страната, дано помогне намерите вашия  Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=29506.0

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 10:14 от F.a.t.e.

# 266
до колкото се сещам ти пиеше и но-шпа ... те ще те отпуснат малко  Hug

Да, на но-шпа съм, 3х1. Определено не е болка, а дразнене, даже сега ми тупка и слиза чак по крака.
Фейт, успокои ме, благодаря ти  hug. Станала съм една паника напоследък, чак аз не се трая   bash

luba_rizova, това за направлението за ЖК след 9 седмица, не го знаех. Благодаря, спести ми едно разхождане до личната другата седмица. Мислех да отида понеделник, вторник, но ще изчакам.

Ани, добре дошла  Hug

# 267
Няма да се притесняваш ... представи си как матката ти от едно юмруче, трябва да стане колкото бебето  Crazy  нормално е да се притесняваш ... особено когато ти е първа бременност  Hug Аз днес ще ходя при ЛЛ за направление /а съм още в седма седмица/, ще ви кажа дали ще ми даде или не, понеже другата сряда пак съм на преглед и ми се иска вече да си минавам по ЗК  Heart Eyes

Ето и нагледно какво става с нея Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 10:19 от F.a.t.e.

# 268
Фейт, не ми е първа бременност  Laughing. За срамотите имам син на 9 и половина години, а преди него има и една неуспешна бременност. Но вярвай ми, имам чувството, че наистина ми е първа. Нищо не помня от сина си, освен, че пак беше проблемна, с кървене, болници и лекарства до 3 месец, после карах много леко с трудно раждане  Mr. Green. Явно пак ме чака същото.
Ще чакам новини от личната, и дано ти даде направление  Hug

# 269
Честит ти именник Фейтче! Много семейно щастие, любов и късмет и много да помага за бебока  Grinning.
Аз утре съм на лекар мамчета. Според калкулатора съм на 04.09 но ще видим и утре доки какво ще каже. Колкото до докторите и аз така съм при един, който за жалост провежда само консултации, но не изражда. Мъчно ми е защото много съм си свикнала с него и много ми се искаше да си родя там но.....пак ще трябва да ходя и на частно по-нататък. Първата бременност си я следях изцяло на частно и си родих при лекарката, която си ме следеше. Не мога да се оплача от внимание изобщо - в родилното  8 часа не мръдна от мен и за секунда, но за жалост така е в нашата държавица - плащаш ли като поп ще ти обръщат внимание, в противен случай с клизма можеш да изпросиш малко и това е. Жалко но факт.

Общи условия

Активация на акаунт