Отговори
# 240
  • Бургас
http://www.baby2see.com/

тук има всякакви калкулатори ... Peace
Колкото до размерите - ехографа ги смята, но не означава , че са на 100% реалните:) Малко преди да родя по ехо ми излизаше бебето да е близо 5 кг Rolling Eyes В крайна смека се роди 3,130:)))))))

# 241
Мартичка добре дошла при нас  Simple Smile ще се радваме да останеш с нас до края и ще стискаме палци за прегледа   Heart Eyes

F.a.t.e. на теб коя седмица ти казаха че си? И ако знаеш с какви внушителни размери сте  Mr. Green, да ги сравня, защото наистина излизаме с един ден разлика и вече тотално се обърках. newsm78

П.П. Благодаря за калкулатора  Hug , но той смята при цикъл на 28 дни, а аз съм на 30-31 дни.

# 242
Момичета писали сме горе-долу по едно и също време и едва след като публикувах моя коментар видях вашите.
По калкулатора на Мартичка ми излиза термин 06.09.2012 г  Simple Smile , но пише, че трябва да има и сърдечна дейност. Извиняван се за тъпия въпрос, но не съм запозната, как се измерва пулса на точицата?

# 243
Ммм да , по калкулаторите излиза точно , само ако цикълът е 28дни.  Аз по калкулаторите излизам с дата 6.09 , но съм с цикъл 30 дни , значи съм за 8.09.

vanilav  пулсът се вижда на ехографа - трепти просто.

Мартичка , добре дошла !

А за малкия какво да кажа , да ми е жив и здрав , но е многооооо палав и е като залепен за мен. Ще го мисля , дано всичко да е наред
Wink

Утрогестана - аз го пих през предната бременност до 16г.с. незнам защо има негативни мнения за него. В повечето случаи помага да се спре това зацапване , което е от намален прогестерон. То самият препарат си е прогестерон... След ин-витро процедури го изписват задължително до тест (ако е положителен се продължава) . Не мисля ,че вреди . И все пак нали се пие при нужда.

# 244
F.a.t.e. на теб коя седмица ти казаха че си? И ако знаеш с какви внушителни размери сте  Mr. Green, да ги сравня, защото наистина излизаме с един ден разлика и вече тотално се обърках. newsm78

На мен размери не ми каза док  Heart Eyesно ми пусна сърдечната дейност и когато го измери му излези термина който си имам в подписа. пНо както преди малко казах и Мартичка е дала същия този калкулатор, който ми изчислява термина според дължината на МЦ и излиза 09.09  Crazy Вече тотално се обърках ... ще си оставя първата дата ... така или иначе няма да ида в друг месец  Mr. Green пък и по-добре да закъснее от колкото да подрани  Hug

# 245
Аз си мисля , че със схемата датата + 7 / месеца -3 , се смятат най-добре. В случая обаче незнам как е точно , ще питам док. Значи 28.11 +7 = 35, предполагам , че трябва да е 05.09 термин  newsm78

# 246
Бях я писала тази система, но не можах да я намеря, за това ще обясня пак  Crazy

Последна менструяция + седем дена минус 3 месеца  Peace
Ето пример:

ПМ 10./октомври/ + 7 дена = 17.10 - 3 месаца = 17 юли  ... и воала  Mr. Green

# 247
Бях я писала тази система, но не можах да я намеря, за това ще обясня пак  Crazy

Последна менструяция + седем дена минус 3 месеца  Peace
Ето пример:

ПМ 10./октомври/ + 7 дена = 17.10 - 3 месаца = 17 юли  ... и воала  Mr. Green
  Peace Моята док , така ме сметна!

# 248
  • София
Здравейте, бъдещи мамчета! Аз вече два пъти посетих лекар. Първият път не се видя дали плодния сак е пълен, защото беше много мъничък, но вчера вече видях и сърдечна дейност. Едно трептящо нещичко. Само на мъжо и майка ми съм казала. Ще си траем до края на третия месец, а така ми се иска да споделя. Но за сега..... тихичко ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ. Hug

densil аз правя след няколко дни 37г. и по препоръки не доки към 11-14 седмица ще правя ранен биохимичен скрийнинг в МД.Има много инфо в нета.

За протокола: термин 03.09.2012 г., втора бременност, живея в София.

# 249
Тихичко честито Коти  Hug и ние така за сега ... ще гледаме да не казваме още на никой освен на родителите ...  вече си записана в тифтерЯ Heart Eyes

# 250
Здравейте и от мен, момичета!
След като приемате нови попълнения - ето ме и мен.  Simple Smile Записвам се плахо, защото все още не сме видели сърчице. Иначе съм в 6 г.с. Бяхме на лекар на 13.01 и видяхме точицата - цели 7 мм голяма.  Hug Докторът ми каза, че е маааалко по-малка от колкото би трябвало, но нищо повече. Моля се всичко да е наред като отидем отново следващата седмица.  Praynig
А, за протокола: ПМ 07.12.2011, овулация - 24,25.12., термин по калкулатор 14.09. Живея в София, но съм от Пловдив  Wink

# 251
Добре дошли на новите мами  Hug

# 252
Здравейте септемврилски мами. Вчера ходих на лекар. Потвърдиха бременост. Термина ми е 06.09.2012. Тъй като имах спонтанен аборт с предишната ми бременност моя лекар поиска да види нивото на хормона. Първите резултати излезнаха днес и са много добри....чак  ме е страх да кажа......утре пак ще ми вземат кръв за да видят дали се покачва.......дано всичко да е наред. Ако всичко е наред с хормона другата сряда съм на видиозон....с надеждата да видя туптящо сърчице. Незнам при вас как е но аз се чувствам много изморена все ми се спи .....с парвата си бременност нямах никакви проблеми ...но явно годинките си оказват влияние тогава бях на 21 а сега съм на 34. Ами това е от мен за сега. Много късмет на всички и само положителни емоции.

# 253
  • Варна
На мен днес ми излезе някакво розово течение. На някой случвало ли му се е? Аз съм в 4-та седмица сега. Днес отивам на лекар, че ме хвана шубето да не стане някой фал. Стискайте палци  Sad

# 254
Здравейте момичета и от мен. През октомври направих спонтанен аборт сега термина ми е на 16 септември, но имам чувството че ще е по- късно от вчера има зацапване и ми бият инжекции да спасим положението  Sad ще направя всичко което зависи от мен да запазя бебето. За протокола от Варна 30г. втора бременност първата неуспешна. Стискайте ми палци.

Общи условия

Активация на акаунт