Отговори
# 390
Добро утро на всички  Hug

lia1977 Не бързай да си мислиш най-лошото. Вярвай и се надявай, че този път нещата няма да се стигнат до там. Освен това за което ти си мислиш, мисля, че ниските нива също могат да се дължат на неправилно изчисление на ПМ и О. Дано да е това и другата седмица вече да си в списъка  Praynig Hug

silvi_7878 Успокой се и ти миличка. Може и при теб да е още рано, ако си с късна ову. Аз знам жив пример за жена, която забременява4-5 дена преди МЦ. така, че споко и отиди да се видиш на вагинален УЗ другата седмица  Hug

За грипа - аз пия Пробиотици Лактофлор  Peace повечко чайчета и вкъщи на топло. За сега да чукам на дърво нямам проблеми  Whistling

Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 391
 "Една приятелка (с която в последствие раждахме заедно , даже бяхме в една стая , голям късмет  Laughing) имаше киста над 4см. Казаха и след 6тия месец операция ,но така и не се стигна до там. Кистат изчезна , въпреки , че беше над 4см. Не се притеснявай излишно , сигурна съм, че това не е киста за махане!"

Благодаря ти! Малко ме поуспокои. Абе ще се опитам да не се филмирам много и тва е - времето ще покаже!

# 392
  • Варна
Момичета за грипа аз вземам профилактично 1 път седмично осцилококсином. А ако сте настинали ще ви кажа един натурален заместител на фервекса. На водна баня 2-3 лимона и 2-3 лъжици мед (ама истински, не този, който е само глюкоза) и се пие докато е горещо.

# 393
Добро утро, момичета! Как сте днес? Ох,имам един въпрос: как се борите с безсънието, че тази нощ до 4 не съм мигнала и сега съм като парцал,а имам още 10 часа да работя и не знам как ще издържа да не заспа пред компа! 
 П.С. Момичета недей те да се притеснявате толкова, това само ще навреди на бебето. Не винаги това,което казват лекарите- е вярно! Важното вие как се чувствате! Аз понеже чета и по руските форуми, четох доста случаи, когато на момичетата им се казвали, че бременността им е спряла да се развива и трябва да се премахне, а после,когато отиваха на друг лекар всичко е било на ред. За това по-спокойно! Всичко ще е ОК!

# 394
Добро утро !
lia1977 , не се безпокой, според мен ЧГХ-то не е чак толкова достоверно! Стискаме палци за добри новини  Hug

# 395
Здравейте и от мен  Simple Smile как сте днес момичета ?
Naggitta честито ти сърчице да продължава все така да тупка под твоето  Grinning
sentex на теб пък честита точица и много скоро и сърчице да чуеш  Hug
Една от нас да ти е живо и здраво момченцето,и да стане един добър и послушен батко.
lia1977 съжалявам за това което преживяваш,стискам палци в понеделник резултатите ти да са много добри и повече да нямаш поводи за притеснение Praynig Praynig Praynig
Ако пропускам някоя моля да ме извини,че още не мога да запомня всички ви  Embarassed Embarassed Embarassed
 По повод грипа аз засега с нищо не се предпазвам,гледам да стоя повечко в нас на топло и така засега. Simple Smile Лек и успешен ден момичета!

# 396
  • Варна
Момичета, я кажете някой смята ли да ходи на някакъв спорт през бременността, или на масажи най-малко. Сега чета разни статии и пише, че трябва да се ходи след 12 г .с най-рано. Аз винаги съм спортувала и сега направо не ме свърта  Mr. Green. Как мислите вие по този въпрос?

# 397
Здравейте  Hug

lia1977, стискам палци всичко да е наред и да има някаква грешка в изследването  Flowers Four Leaf Clover. Вярвай в хубавия край, дръж ни в течение  Praynig

maggitta, честито тупкащо сърчице  Hug Пожелавам ти на другия преглед кистата да е изчезнала или да се е смалила  Praynig

sentex, мисля, че при нормална бременност няма никакъв проблем да се спортува, стига да е умерено разбира се. Най-добре се консултирай с лекаря си.

cassiopeia_vn, как си днес?

# 398
Привет мили мами! Може ли да се запиша при вас  Embarassed Терминът ми е на  19 септември. Софийска мама съм  Flutter

sentex Миналата бременност до 9 месец спортувах. Като последните месеци бягах на пътека /по-скоро ходех на нея/ и правех упражнения с гирички  Mr. Green

lia1977  Praynig

# 399
Момичета, я кажете някой смята ли да ходи на някакъв спорт през бременността, или на масажи най-малко. Сега чета разни статии и пише, че трябва да се ходи след 12 г .с най-рано. Аз винаги съм спортувала и сега направо не ме свърта  Mr. Green. Как мислите вие по този въпрос?

Ох, не знам как ви се мисли за това точно в този момент  Mr. Green Аз не смея да скокна или да притичам малко, камо ли да спортувам или да играя народни танци  ooooh! Просто много ме е страх и предпочитам да си стоя мирно на д-то, пък после живот и здраве ще бягам и тичам след малчогана  Crazy

# 400
Това моето кафеникаво зацапване не спря да ме тормози.
Явно стартира по някое време през ноща и сутрин изненада ... после спира до обяд и на следващата вечер пак същата история.
А докторката вчера каза, че не вижда причина и това още повече ме влудява. Аз съм на една терапия, която разрежда кръвта и незнам може да е от това.
Незнам ... дано само всичко с бебчето да е наред и след 9 месеца да се гушкаме! Praynig

# 401
Каси, да не пиеш аспирин протект? Аз също пиех, но като получих зацапване, още с приемането ми в клиниката казаха да го спра.

Фейт, същата съм. И защото ми казаха и да лежа повече, съвсем. Не смея да кихна, голямо пазене се пазя, отделно моя мъж много ме контролира, не дава нищо да правя. Всяка вечер за това се дърпаме.
Защо си измила, защо си подредила, той щял да го направи  ooooh! Кога питам аз? Ама отговор няма  Mr. Green

# 402
Да пия аспирин протект и си бия фраксипарин

# 403
мама зайка  Hug А добре дошла   bouquet

КАси май беше на фраксипарин , ако не се лъжа... Аз бях с асперин протект минлият път и от него не съм получавала зацапване , мисля ,че нямат връзка. Каси , а утрогестан пиеш ли ?

# 404
Каси   Hug  Зацапването не е хич безобидно нещо! Моята лекарка бие алармата ако някой има зацапване. Според мен е хубаво да идеш при друг лекар за второ мнение. Жалко, че си от Варна, в София можех да ти препоръчам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт