Отговори
# 375
  • Варна
И на мен ми се падна момиче. За предното също позна.Щеше да е добре да ги нашаря, но да са живи и здрави.Следващото момиче, ако е послушно като каката, ще съм за завиждане  Mr. Green

# 376
Момичета все още не мога да се запиша официално при вас. Днес бях на преглед. Каза ми, че сакът ми е 18 мм и отговоря някъде на 6-7 г.с., но ме можа да види ембрион. Видя жълтъчно мехурче, от което каза, че евентуално се храни ембриона ако има такъв изобщо. Ще ходя другата седмица в четвъртък за да потвърдим дали има или няма нормална бременност. Sad

# 377
Една от нас, честит ти рожденик! Да ви е жив и здрав! smile3510
Забравих да пиша за ЖК. Моята лична ми даде талон още миналата седмица и се го занесох на АГто. Може би записват едва след като видят пулс, защото само се преглеждахме без мерки и теглилки.  Thinking Ходя по ЗК, просто защото докторката ми следи и предишната бременност и съм много доволна. Винаги ми е гледала на УЗ, независимо че по каса се полагат някакви си два-три прегледа с УЗ.
За течението - и аз имам, както имах и с първата бременност. Нормално е. Гъбите не са задължителни, миналия път ми се разминаха.
Снощи имах зацапване, но след секс.  Blush Притесних се разбира се, преди не ми се беше случвало. Обадих се на доки и тя ме успокои, че е нормално след такива занимания да се получи такова нещо. Шийката реагирала така.
За калкулатора за пола - позна ми за първото дете. Сега ми дава момиче. Но различните калкулатори дават различен резултат, така че ще видим по-натам ЖЗ. Каквото дойде, само да е живо и здраво, ще му се радваме във всички случаи  Praynig
Силви, стискам палци всички да е наред. Мисли позитивно  Hug

# 378
Да си дам рапорта и аз: бебо е 12 мм, всичко е нормално, чухме сърдечни тонове. Сега обаче продължавам - оказа се, че имам киста, която е три сантиметрова и доки каза, че трябва да се следи да не вземе да расте защото иначе трябвало да се маха оперативно. Направо ми се скапа и настроение и всичко. За пръв път в живота си се сблъсквам с подобен проблем затова моля ако някоя е имала подобен да сподели.

# 379

sentex развесели ме с този калкулатор. На мене ми позна за баткото, а сега се падна момиченце. Дано да е познал  Embarassed

# 380
Да си дам рапорта и аз: бебо е 12 мм, всичко е нормално, чухме сърдечни тонове. Сега обаче продължавам - оказа се, че имам киста, която е три сантиметрова и доки каза, че трябва да се следи да не вземе да расте защото иначе трябвало да се маха оперативно. Направо ми се скапа и настроение и всичко. За пръв път в живота си се сблъсквам с подобен проблем затова моля ако някоя е имала подобен да сподели.

Много се радвам, че с бебо всичко е наред  Hug, но това с кистата не е много добре. Дано всичко да се оправи и нещата с операцията да се разминат. Знам, че няма как да не го мислиш и да не ти е притеснено, но недей да си мислиш най-лошото.

silvi_7878 и ти недей да потъваш в черни мисли. Другата седмица като отидеш, ще видиш, че всичко ще е наред. Hug Praynig

Ще чакаме хубави новини и от двете  Heart Eyes

# 381
  • Варна
Аз имах киста на единия яйчник около 2.5 см. Докторът каза, че ако стане 4 см ще се маха оперативно. Започнах хомеопатично лечение и взе, че изчезна. Дано не се появява пак , още по-малко я искам сега  Confused

# 382
На мен калкулатора ми показа момче Simple Smile

Силви дано се види ембрионче скоро и всичко да е наред!  fingerscrossed

Магита изобщо не съм запозната с тези кисти, но някъде бях чела, че често се случва при бременност и има два варианта на кисти. До колкото си спомням, ако няма промяна в размера можеш да си откараш така до раждането!
Надявам се при теб всичко да е наред Praynig

# 383
Момичета, вие как се пазите от задаващият се грип? Защото аз нещо май ще се разболявам  Sad Днес след работа ходих до ЛЛ (взех и направление за следене на бременност  Peace ) и тя ми написа рецепта с 3-4 неща, които могат да се пият през тези девет месеца. Веднага се снабдих със сироп за кашлица Хустагил, но ще трябва да взема и свещички за 00, че с това изхождане са мъки големи. И мисля другата седмица да си остана в къщи на топло и да пропусна работното място. Много ми е притеснено с тези грипове да не стане беля  Sad

# 384
  • Варна
И аз се притеснявам с този грип, той не е само един де. Малката от градината може да довлече какво ли не. За шарката пък да не говорим..

# 385
За съжаление кофти сезон сме улучили, че точно когато сме в най-крехките месеци ще има бум на грипчета Sad
Но всичко ще ОК момичета
Вярвайте!

# 386
Аз съм болна от миналата седмица. Влачих се на работа, но през последните 3 дни съм болнични. Утре съм на работа, макар че не съм се излекувала съвсем. Аз се лекувам с хомеопатия и не съм чак толкова зле. За подпомагане на имунитета моята лекарка ми предписа коластра, водорасли АФА и есенциални мастни киселини. Едва днес си ги купих, че не са никак евтини, но намаляват риска от всякакви зарази, а и осигуряват много полезни вещества за бебето.

# 387
Благодаря за пожеланията за моето момче  Hug Той беше много щастлив днес  Grinning
Превенция за грипа - аз пия всеки ден по чаша топла вода с изстискан вътре половин лимон - на мен много добре ми действа, а и жажда утолява и е приятно на вкус, особено когато на човек му се хапва повечко кисело - при мен е така с тази бременност, при предните не е имало такова нещо...
За калкулатора - на мен ми обърка първото дете  Mr. Green Иначе ми дава, че пак момче ще е...
Няман особени претенции, винаги съм искала момиче, но пък еднополови с малка разлика ми се струва хубаво, за да са си близки... А винаги може човек и за трето да се замисли после...  Party
Радвам се за хубавите новини от днешните прегледи  Hug

# 388
maggitta , аз също имам киста 3см. По принцип се случва при бременност , в повечето случаи това е т.нар. жълто тяло , което се образува след овулация. Абе не се протсенявай! Многооо рядко се налага нещо . Една приятелка (с която в последствие раждахме заедно , даже бяхме в една стая , голям късмет  Laughing) имаше киста над 4см. Казаха и след 6тия месец операция ,но така и не се стигна до там. Кистат изчезна , въпреки , че беше над 4см. Не се притеснявай излишно , сигурна съм, че това не е киста за махане!
Една от нас , радвам се ,че те е объркал калкулатора  Laughing Така съм по-спокойна ,че има шанс за мома  Laughing Laughing Laughing
Силви , може да са те гледали с някой първобитен ехограф. Успех за следващия преглед  Hug

ОО щях да пиша аз за течението. Рйй предния път пуснах 100 микробиологии... Голям теч  Laughing ПО едно време беше станало едно като вода и като се шашнах аз, да не е околоплодна течност... Пак изследвания , лекари (аз и без това си ходех на всеки 10 дни , малко луда работа , ама си имам причина). Та МБ винаги чиста , не беше и околоплодна течност това воднистото , абе бременна му работа! Установих , че е нормално по-обилно течение , свтига да не е специфично т.е. мирис , цвят. Гъбите ме прескочиха предния път  Mr. Green

# 389
Аз се включвам отново за съжаление с не много добри новини. Тъй като предната ми бременност завърши неуспешно в 7 гс. моят лекат сега ми назначи ЧХГ. Първите иследвания ми каза че са страхотни/незнам обаче стойности/ но второто иследване което беше след един ден показва леко понижаване. Отново всичко имам чувството че се повтаря. Иска да ме види на видиозон в понеделник.......как се чака толкова дни.....Момичета имали шанс да е имало леко понижаване и после пак да тръгне на горе или .......всичко отва пак към мисед. Много съм разтроена.....Дори незнам стоиностите на хормона ...тук където живея нищо не казват с цифри.......само ми казаха все още са много високи но има лек спад.......тази неизвестност направо ме побърква. Аз съм почти на 35 и знам че това е последния опит ако сега не стане ........ще трябва да се примеря.Успех на всички и дано никой не изживява това притеснение което аз изпитвам сега.

Общи условия

Активация на акаунт