Отговори
# 360
Здравейте момичета
Аз преди малко се върнах от док. Тя каза че точицата е пораснала вече се вижда че вътре има съдържание. Видя и жълто тяло. Общо взето ме успокои макар, че тази сутрин пак имах зацапване.
Ще ходя пак следващия петък. Тогава се надява да чуем сърчице, макар че и днес и се стори че усеща някакви пулсации.
Изписа ми бусколизин и каза само да лежа.

Една от нас ЧРД на детенцето ти да е живо и здраво.  bouquet

# 361
edna ot nas, Ч.Р.Д. на момчето ти, да е здрав, щастлив и на есен - горд батко!
За биохимичния скрининг, аз този път, живот и здраве, може би ще се въздържа, ще си ходя на ФМ при Томова.
За предпочитания за пола, най -важното разбира се бебето да е здраво, иначе, мисля, че кой каквото си няма, това предпочита, аз искам момиченце, въпреки че не ми се вярва да ме огрее.
Хубав ден на всички!

# 362
  • Варна
Здравейте,бъдещи мами, вчера и аз бях на лекар и видях точица, но още било рано и другата седмица пка ще ходя.ПМ на 12.12.2011 и по калкулатора излиза термин 17.09.Това ми е втора бременност - на 32г. от Пловдив
леко бременеене на всички!

И аз съм със същите дати като теб  Simple Smile

# 363
sentex , пий си лекарствата , които ти е изписал док. С миналата бременност пих утрогестан до 16г.с. , реално , докато се образува плацентата. 10 дни са нищо! Няма проблем! Фейт е публикувала много хубава информация!

Една от нас , честит рожденик! Да е жив и здрав и много радост да ви носи!

Според мен първият БХС е важен! При нужда и 2рия , при нужда и амниоцентеза... МИналият път минах само с първи БХС - изследването се състои в измеране на нухалната гънка на ембриона (което е показател ) и взимане на кръв от вената. Изследванията се правят в Майчин дом , но това се прави и на други места ( и в др градове) , като материлаът и снимката се пращат с куриер в МД (това го правят от лабораториийте ).

# 364
cassiopeia_vn Много хубави новини ... почивай си сега  Hug

Предпочитание за пола и аз нямам ... както се казва в един виц "То ще реши какво да бъде като парасне"  Mr. Green

# 365
cassiopeia_vn Много хубави новини ... почивай си сега  Hug

Предпочитание за пола и аз нямам ... както се казва в един виц "То ще реши какво да бъде като парасне"  Mr. Green

Това ме съсипа от смях  Joy Joy Joy Joy

И аз относно пола нямам особени предпочитания, стига да е живо и здраво, каквото таткото е направил - такова  Mr. Green Иначе сестрата на моя приятел смята по някакви номерологии, и каза, че той не може да има момче  Thinking ама ще видим  Whistling

# 366
И аз искам розови гащи , но мисля ,че няма да са ....... Wink

# 367
  • Варна
http://www.moetodete.bg/calculator/baby-gender.html
Ето калкулатор за пола на бебето. Не мога да разбера каква е връзката, но интересното е, че познавал.  Laughing На мен ми излезе момиченце.

# 368
Ето калкулатор за пола на бебето. Не мога да разбера каква е връзката, но интересното е, че познавал.  Laughing На мен ми излезе момиченце.

Хмммм ... интересно .... показа ми момиче  Heart Eyes обаче пробвах и реших да задам и за предишната си бременност данните - показа пак момиче, а те и двечките бяха момиченца. Дали да му се вярва  Whistling зопомнете си ги икато разберем пола ще видим до колко е бил верен този калкулатор  Mr. Green

# 369
cassiopeia_vn, браво за точица, почивай си и не се натоварвай с нищо. Ти пиеш ли прогестерон?

На мен калкулатора ми показа момиче, а дано, ама надали  Laughing

# 370
От калкулатора ми се падна момче, аз също мисля че ще е момче, но тахничко се надявах да е момиче  Embarassed
Каквото и да е - да е живо и здраво! Не мисля да го връщам   Laughing

И днес имаме само добри новини  smile3501

# 371
На мен ми се падна момченцеееее  Simple Smile ако е така, таткото ще е много щастлив  Mr. Green

# 372
Аааа и моят татко много ще се радва ако е момче Simple Smile

# 373

Аз , Тома неверни , първо проверявам първото дете какво ще излезе(нали е факт) ...та оцели го калкулатора ,  а за  бебчо показа момиче - ха дано да е вярно!
Нека и другите мами с 2 дечица ако може да тестват калкулатора ( то е малко очевидно , че е измислица , не може всички дами забременяли през декември , които са на 28г примерно , всичките да имат момиченца  Laughing )

Грешката е моя - падна ми се момче , аз бях на 27 когато заченах...еййй исках момиче  Confused

# 374
cassiopeia_vn, браво за точица, почивай си и не се натоварвай с нищо. Ти пиеш ли прогестерон?

На мен калкулатора ми показа момиче, а дано, ама надали  Laughing

Да Марти приемам утрогестан 3х2 (мисля, че това е максимално допустимата  доза) Като едната табл я пия, а другата я поставям. В началото бях на 2х2, но като получих зацапване док увеличи дозата.

Относно пола - на мен много ми се иска да е момче, но ми бяха предрекли, че ще имам момиче (не че вярвам но ...) Все пак няма значение какво е защото много ще го обичаме с таткото, без значение от пола, че е дългочакано

Успех на всички мамчета  да чуем сърчицата на нашите бебоци скоро!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт