Отговори
# 315
Добро утро момичета Simple Smile Да споделя и аз за док. Аз до сега ходя само на частно. Имам голямо доверие на моя лекар, не искам да го сменям. До личната още не съм ходила и се чудя, ако така или иначе ще ходя на частно задължително ли е да съм записана на държавна ЖК? документално може ли да има проблем?
Относно сиптомите, аз продължавам с гаденето и леко напрежение в гърдите, от време на време болки в кръста и разбира се единственото, което искам е да си почивам и лежа, но за съжеление трябва да съм на работа, особено следобяд ми е много тежко Simple Smile направо заспивам пред компа.
Пожелавам Ви хубав ден и всички които имат тревоги и притеснения съветвам да се обърнат веднага към лекар по-добре да питаме от колкото да позволим на фантазията ни да се вихри Simple Smile  bouquet

# 316
Здравейте!
Още едно момиче от Варна се присъединява към Вас. Simple Smile
На 26-ти съм на доктор и ще видим как е положението при мен. По изчисления на калкулатора мисля че съм 5-та г.с.

# 317
  • Варна
Добро утро, момичета. Сутринта имам час при доки да видим бебо. За пръв път ще е. Стискайте палци всичко да е ок, после ще пиша Heart Eyes

# 318
radost81, мисля че ходенето на ЖК е задължително, понеже това ти дава възможност да излезеш в отпуск по майчинство (в случай че работиш), както и правото да ползваш обезщетението за майчинство. Иначе държавата не разбира че си бременна. Simple Smile

# 319
Barborani, лекаря при когото ходя има договор със Здравната каса, но когато го попитах дали не трябва да му занеса направление от личната лекарка, не му стана никак приятно Simple Smile Зададох му в-с дали няма да има проблем и не е ли задължително да съм записана някъде, а той ми отговори, че това, което правим било точно следене и водене, и аз да си призная се омотах Sad Не разбрах въобще без такова направление може ли да ме запише. Спомена нещо, че документално можел да ми дава всичко без проблем.... оплетох се Simple Smile май ще го питам пак
на всички, които са на преглед днес стискам палци и  Hug

# 320
Добро утро момичета! Днес след обяд е така чакания от мен преглед. Предния път видяхме сакчето, но беше рано за сърдечна дейност. Сега да се надяваме, че всичко ще е ок и че ще чуем сърчице. Колкото до докторите аз също смятам да се следя на две места. За зацапването съм чела доста, понеже при първата си бременност го имах и аз. В някои случаи наистина е поради липса на хормона, но има и случаи, в които се приемало че е нормално - получавало се когато плода се закрепял (с прости думички). Все пак при всички положения трябва да му се обърне внимание и да се направи консултация с докито. Стискам палци при всички всичко да е нормално. Фейтче днес като мина прегледа ще ти кажа какъв термин ми е определил доки, понеже 04.09 ми е според калкулатора, но все пак при доки ще си е по-реално Simple Smile))

# 321
Охоо днес ще имаме много добри новини , много прегледи .... Успех !  Hug

# 322
  • Варна
Здравейте Simple Smile Аз от снощи имам някакво бяло течение. Не е силно много, но незнам от какво е

# 323
Здравей Barbera! По принцип и на мен ми се появи такова и предния път като бях на преглед и питах. Доки ми каза, че било нормално да се засили вагиналното течение по време на бременноста. Днес като ходя пак ще питам, че много е неприятно, а и с първата бременност нямах подобен проблем Simple Smile

# 324
  • Варна
Здравей Barbera! По принцип и на мен ми се появи такова и предния път като бях на преглед и питах. Доки ми каза, че било нормално да се засили вагиналното течение по време на бременноста. Днес като ходя пак ще питам, че много е неприятно, а и с първата бременност нямах подобен проблем Simple Smile
Поуспокои ме малко, благодаря ти   bouquet Тези дни нямам възможност за преглед за това се притесних.Честно казано не помня с първата бременност как бях  Rolling Eyes

# 325
Добро утро и от мен,стиснати палчета за всички на които им предстои преглед Simple Smile да се върнете с много хубави новини.
Barbera бяло течение и аз имам от време на време не е силно и само понякога ми се появява,не съм питала док но мисля че не е нищо притеснително засега.
Лек и успешен ден на всички Grinning

# 326
Записвам с в клуба с бялото течение  Peace
Успех на всички с преглед днес. Ще чакаме да ни зарадвате с много тупкащи сърчица  Praynig Hug

# 327
  • Варна
Благодаря ви момичета! Успешни прегледи! При положение , че сега съм в 5 г.с., не ми стана ясно защо трябва да ходя на преглед чак след 2-3 седмици Rolling Eyes Така ми каза лекаря. Нали в 6-та се потвърждава бременността?

# 328
Barbera  предполагам че иска направо и сърчице да видите затова. И мен ме викат след една седмица а тогава ще съм в средата на осма седмица.Този понеделник като ходих док не пожела да ме прегледа изписа ми само болничния и каза след две седмици на преглед.

# 329
Аз да ви попитам бъдещи мами вие имате ли предпочитания за пола на бебока? Аз тайничко си се надявам на момиченце този път .....да си имам и от двете  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт