Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 2

• 37 307
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • у нас
  bouquet  bouquet През 2012 г детска градина Раковина, колко групи 3 годишни ще приемат?

най-вероятно само една, защото тази година 4-та група, която ще се "уволнява" е само една групичка.

# 61
# 62
Някоя мама да е наясно вече от коя дата се чака тази година за записване в детска градина?  newsm78

# 63
  • у нас
Някоя мама да е наясно вече от коя дата се чака тази година за записване в детска градина?  newsm78

http://www.burgas.bg/bg/info/index/655

# 64
  • Burgas
Една приятелка вчера ходила да пита в градината която иска да й е детето и са й казали,че ще има елактронен прием нещо такова може би след месец,но не била сигурна директорката и й казала след месец пак да отиде да пита.

# 65
Една приятелка вчера ходила да пита в градината която иска да й е детето и са й казали,че ще има елактронен прием нещо такова може би след месец,но не била сигурна директорката и й казала след месец пак да отиде да пита.
Ихааа и в коя градина е това? Стана ми много любопитно за този ел. прием  Thinking
Sinara,    bouquet

# 66
Има още 13 дни до 20-ти и всичко ще разберем,и в нашата градина това се чу за електронно подаване.В М.Рудник сме.

# 67
  • Burgas
В Славейков - Моряче  Peace

# 68
Здравейте момичета,прегледах няколко страници,но не намерих това което търся.От скоро живеем в изгрев и не знам къде има тук ясла.Синът ми в края на февруари става на 2,и искам да го запиша. Вероятно няма да ме огрее да го вземат веднага,но бих искала да отида и да говоря с някого.Ако някой от вас ги знае ще съм благодарна да ми каже. И се извинявам още веднъж ако сте го написали някъде а не съм го намерила  Hug

# 69
  • Бургас
Ето тук http://www.burgas.bg/bg/info/index/186 можеш да видиш в коя градина има яслена група около дома ти. Обединено детско заведение означава че има и ясла.  Peace

# 70
  • Бургас
Здравейте момичета,прегледах няколко страници,но не намерих това което търся.От скоро живеем в изгрев и не знам къде има тук ясла.Синът ми в края на февруари става на 2,и искам да го запиша. Вероятно няма да ме огрее да го вземат веднага,но бих искала да отида и да говоря с някого.Ако някой от вас ги знае ще съм благодарна да ми каже. И се извинявам още веднъж ако сте го написали някъде а не съм го намерила  Hug
В ОДЗ №14 зад Пикадили има яслени групи и в ОДЗ №6"Ран Босилек" до СОУ" Добри Чинтулов"
В коя част на Изгрев си?

# 71
Благодаря ви Simple Smile В 3-ти блок сме.

# 72
Здравейте момичета, аз  имам такъв казус.
Синът ми е на 3 години и миналата година не успяхме да се вредим за детска градина и сега следя навсякъде но не откривам какъв е радът за кандидатстване на деца родени през 2008. Навсякъде пише за прием за деца родени 2009. Значи ли това, че повече нямаме шанс за детска градина и ако не от къде да разбера какъва е процедурата и да не изтърва сроковете? Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете!!!     bouquet

# 73
  • Бургас
Благодаря ви Simple Smile В 3-ти блок сме.
И двете са ти далече..."

# 74
Да далечко са ми,но ще отида тази седмица.Може да отида и до Славейков да питам, има една,която се пада по-близо от тези в Изгрев.Ще видим какво ще кажат.

Общи условия

Активация на акаунт