Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 2

• 37 517
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Май наистина е по-близко.Мои познати от вашия район преди години в "Славейков" си водеха децата.

# 76
  • Бургас
Здравейте момичета, аз  имам такъв казус.
Синът ми е на 3 години и миналата година не успяхме да се вредим за детска градина и сега следя навсякъде но не откривам какъв е радът за кандидатстване на деца родени през 2008. Навсякъде пише за прием за деца родени 2009. Значи ли това, че повече нямаме шанс за детска градина и ако не от къде да разбера какъва е процедурата и да не изтърва сроковете? Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете!!!     bouquet

Не би ли тябвало да се интерисуваш за втора група направо а не за първа с бебетата Simple Smile ?!

Аз се нареждам да следя за записването в градините. Ще кандидатстваме за "Звездица" на "Ген. Гурко". Пада ми се пrез два номера от кооперацията, та ще видим що за предимство ще имаме! В момента малката ходи на ясла No1, на "Републиканска"  Peace

# 77
Здравейте момичета, аз  имам такъв казус.
Синът ми е на 3 години и миналата година не успяхме да се вредим за детска градина и сега следя навсякъде но не откривам какъв е радът за кандидатстване на деца родени през 2008. Навсякъде пише за прием за деца родени 2009. Значи ли това, че повече нямаме шанс за детска градина и ако не от къде да разбера какъва е процедурата и да не изтърва сроковете? Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете!!!     bouquet
Най добре е да попиташ в самата градина която ви интересува. Обикновено, когато е приемът за първа група, всяка една градина обявява и свободните места за другите групички.  Peace Тази информация също излиза в сайта на Общината.

# 78
  • Burgas
Най-добре говори с директорката,според мен ще го вземат детето  Peace

# 79
  • Бургас
Вчера майка ми ми почете от вестник "Черноморски фар" статия , в която пишеше, че днес ще излезе инфо. от общината за коя градина колко бройки деца ще се приемат. СЪщо така, че едно дете може да кандидатства в три градини и най-новото , че ще се кандидатства по електронен път.
Ще видим днес...

# 80
  • Бургас
Като си спомня в София какъв батак беше, като въведоха електронното записване не ми се мисли и тука какво чудо ще е. ooooh! Дано успеем да се преборим със системата. Laughing

# 81
# 82
Като си спомня в София какъв батак беше, като въведоха електронното записване не ми се мисли и тука какво чудо ще е. ooooh! Дано успеем да се преборим със системата. Laughing
и аз това си мисля ,минават ми разни  мисли които не смея да изричам гласно да не би да станат факт. Praynig

# 83
  • Бургас
Кажи, кажи. Laughing
Като гледам децата ти са наборчета с моите - 2006 и 2010. Та сме на една вълна. Grinning

# 84
# 85
Кажи, кажи. Laughing
Като гледам децата ти са наборчета с моите - 2006 и 2010. Та сме на една вълна. Grinning
Чакам с нетърпение да видя какви ще са правилата,като знам колко хора ще се борим за малкото места които има ,мислите не са ми от най- добрите .За малките сме на една вълна,ама моя големия септември живот и здраве е първи клас.

# 86
Интерерно, че никъде не пише, че приема ще е само за септември. newsm78

# 87
Здравейте, момичета!
И аз се записвам във вашата темичка. Макар малката да е само на 1г. сега ще подавам документи за ясла. Само чакам да обявят документите и условията на сайта на общината.
Хубава вечер!

# 88
  • Бургас
Момичета, искам да попитам нещо мамите, чиито деца ходят на ясла. Как обличате децата си в това време. Имам предвид следното - моето дете ходи в ОДЗ Райна Княгиня в Славейков. Там всички деца в групата са с чорапогащници под панталоните. Даже преди няколко дни разбрах, че децата ги слагат да си лягат с чорапогащниците. Аз например за тази цел навсякъде търсих да купя някакъв тънък чорапогащник или клин със 100% памук, обаче никъде няма. Всичките, които се продават са изкуствена материя и са много стегнати. Как стоят нещата при вас в тази насока?

# 89
  • Burgas
И аз се чудя за това как да обличам детето, другия месец тръгва на ясла пак в Славейков, но в Моряче, другите майки казаха,че било мн топло в яслата, някой им слагали чорапогащник, други не. Според мен с чорапогащника ще е много по трудно да ги учат да се обличат и събличат сами, а и как ще слагат децата с чорапогащници?

Общи условия

Активация на акаунт