Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 2

• 37 518
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
А защо не пробвате с клинчета които са като чорапогащници материята им. Купувала съм такива навремето на баткото, обличат се по-лесно, не са стегнати.  Peace
Но най-добре се информирайте от госпожите колко градуса е вътре в помещенията и тогава решете дали да оставите детето с дрешка отдолу. В нашата градина е много топло и слагам възможно най-пролетните блузки, че като го взема и имам чувството че е прегрят.  Peace

# 91
  • Burgas
И аз мисля,че в яслата е много топло и май няма да слагам чорапогащник, аз вкъщи не й слагам,при условие, че 22-23 градуса. Ще питам пак,но мисля с 3/4 чорапки и долница,потник,блузка и някакъв елек или тънка горница пък ще кажа да й я махат ако е топло.

# 92
За тези които още не знаят http://burgas.tv7.bg/news/3566092.html
тази сутрин госпожата ДГ закачаше новите правила за таксите.

# 93
  • Бургас
А защо не пробвате с клинчета които са като чорапогащници материята им. Купувала съм такива навремето на баткото, обличат се по-лесно, не са стегнати.  Peace
Но най-добре се информирайте от госпожите колко градуса е вътре в помещенията и тогава решете дали да оставите детето с дрешка отдолу. В нашата градина е много топло и слагам възможно най-пролетните блузки, че като го взема и имам чувството че е прегрят.  Peace

Никъде не съм виждала да продават такива клинове. Ако някой знае да пише.

# 94
  • Бургас
За тези които още не знаят http://burgas.tv7.bg/news/3566092.html
тази сутрин госпожата ДГ закачаше новите правила за таксите.

Това го гледах и по новините, но нещо не мога да разбера. Нали от миналата година има такава такса и тя е 22 лв. на месец? Rolling Eyes Или поне в нашата градина. Тъй като малкия ми син преди 1 година беше съвсем малко бебе, спирах баткото често и не е ходил през голяма част от годината. Въпреки това си плащахме по 22 лв. месечно, освен ако е бил болен и сме представили мед.бележка. За това не мога да разбера кое му е различното на това, освен че таксата ще бъде 18 лв. Ще питам и в градината, но в момента пак е в къщи голямото ми дете.

# 95
Беше 22 лв.,но ако детето отсъства по мед .причини не се плащаше за градина и ако детето е било цял месец с бележка от лекар не плащаше нищо.А сега ходи не ходи ,болно здраво плаща 18 + съответната за възрастта такса по броя на дните,има три възрасти ясли градина и предучилищна,за другите не знам колко е но за предучилищната на ден се плаща по 1,4 лв.
Ако предположим че детето е било болно и е ходило само два дни на градина
до сега беше 46/22*2=4.2 лв
а сега 18+2*1.4=20.8 лв

# 96
  • Бургас
В такъв случай,колко ще ти излезе пълен месец за предучилищна?

# 97
46 лв плащах до сега ще видим за 20 дни излиза 18+20*1.4= 46,обаче 21 или 22 дни идват 47.4 и 48.8 newsm78 не се бях замислила,ще изчета пак следобед .

# 98
  • Бургас
Изясни ми се, благодаря!  bouquet
А за предучилищната и аз ще питам, ама най-рано следващата седмица.
То ние пълна такса до сега никога не сме плащали, съмнявам се и за напред да ми се случи. Mr. Green

# 99
  • Бургас
46 лв плащах до сега ще видим за 20 дни излиза 18+20*1.4= 46,обаче 21 или 22 дни идват 47.4 и 48.8 newsm78 не се бях замислила,ще изчета пак следобед .
Аз броя дните когато са на градина,напр.46/21 или 46/20.Всеки месец разкладката за ден е различна.До сега винаги моите сметки и тези на градината са били еднакви.Аз за това попитах,защото хич не ми е ясно тези 18лв +тази такса ли ще е..До сега,ако не ходи повече от един месец през учебната година се плащаше 25% от таксата(ако не се лъжа).
Не знам дали ме разбрахте,какво точно не ми е ясно.
Ясното е,че нищо не ми е ясно! Laughing

# 100
да така беше и аз си смятах дните и 46/20 и 46/21 обаче сега всеки ден ще е 1.4 и така излиза че се увеличава таксата за градина,не че е много 3 лв.
А ако не ходи си плаща само 18 лв,така обясняваше госпожата,аз имах други въпроси( предстои ни рожден ден и уточнявах колко момчета и момичета са да знам какво да купувам) и не слушах всичко ,ама цифрите  ги погледнах.

# 101
  • Бургас
Ако е само с толкова-бива.Аз утре ще питам,че днес я вземах на обяд.Правят ремонт в другата група и са смесени -много народ са.Днес щели учителките да ходят на някакво обучение,вероятно това ще им разясняват.
Моята дъщеря не можа да си празнува рождения ден-всички почиват тогава. Simple Smile

# 102
  • Burgas
На мен не ми стана мн ясно, ако детето посещава всеки ден ще плаща 18лв + таксата за деня,която е фиксирана така ли, а ако не е ходило нито един ден ще плаща 18лв, а ако ходи примерно 5дни и другите дни е било болно пак ли ще е 18+?

# 103
  • Бургас
anik79 -Най-вероятно това е идеята.

# 104
  • у нас
Момичета, правилно ли съм разбрала, че вече няма да важат бележките от лекар, ако е болно детето и освен таксата от 18 лв ще се плаща и такса за ден? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт