Температура след ваксина?

• 61 245
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
ми моят брат го познавам да, от бебе си е с такава Т.
bubka:) също познава детето си, както сигурно като казва за мъжа си, сигурно майка му е достатъчно достоверен източник и т.н. Wink
Разбира се,от майка му зная Peace Пък и сега преди малко пак му измерих темп и беше в началото като се прибра 35.7,а след баня се вдигна на 36.3 Laughing Angel_Dust е права,тези хора са си така от малки,с по-ниска Т  Wink
И да,MelindaD,сравнявала съм с живачен и съм се чудила доста защото веднъж дава 4 десети разлика,а след това няколко пъти равен резултат newsm78

# 31
Здравейте момичета. Благодаря на всички, които се включиха. От онази вечер, когато отворих темата бебка не е вдигала повече температурата. Тази вечер отново ще я проследя, за да съм сигурна. Благодаря ви още веднъж  Hug

# 32
  • София
супер Simple Smile

# 33
  • София
Браво  Peace Радвам се - дано повече нямате проблеми с ваксините

# 34
Здравейте момичета. Благодаря на всички, които се включиха. От онази вечер, когато отворих темата бебка не е вдигала повече температурата. Тази вечер отново ще я проследя, за да съм сигурна. Благодаря ви още веднъж  Hug

Hug браво, но ти при др ваксина пак я наблюдавай и не се притеснявай.  Laughing

# 35
Здравейте,момичета! Използвам темата,  че съм много притеснена (надявам  се  авторката да  не се сърди  Embarassed). В четвъртък  бихме последния Пентаским на дъщеря ми и  оттогава е  с Т  (37,5-38,5). Като  се  покачи давам Нурофен и Панадол. Първите  дни вдигаше 3-4 часа  след приема. Днес й дадох в 4 сутринта Нурофен  и в  12  на обяд пак вдигна. Почнах Туя  по препоръка на хомеопата, личната каза и  ако  утре е така да я  водя на Спешен кабинет (егати  късмета, точно на Коледа). Чета,  че  и до 72 часа е  нормално да  вдигне, но незнам нормално  ли е  да я  вдига постоянно?   Cry

# 36
Бият "полезните" ваксини без "странични ефекти" пък после отивайте в соешния е това е пълно безхаберие от страна на лекарите как не ги е срам.Извинете ме едвали ппмага с нещп поста ми,но ми омръзна от безсърдечна и безотговорна чиновническа работа.Защо трябва да водим иначе здравите си деса по лекари за да ги лекуваме от страничните ефекти на ваксините и да тъпчем с един тон температуропоножаващи след това.Не е справедливо.

# 37
Anuca,  така е! Най-малкото да  ми беше предложила тя да я види..... 
Сега видях, че пробиват (на венеца   са точно)  2-та кучешки.  Милото,  кой знае  колко се мъчи. Голямо  посрещане на  Коледа й организирах,  няма  що!  ooooh! Cry

# 38
Дано всичко е ок и да си прекарате срахотно.Дето казват старите хора "така растът децата"(когато нещо ги боли) Hug

# 39
От  следобяд  не е  вдигала, дано се задържи и всичко  вече да е  минало!   Praynig  По  препоръка на  педиатърката  почнах да  давам  Туя, незнам  тя ли оказа влияние ...  дано  това да е бил края! 

Весела  Коледа!   Hug

# 40
Здравейте,момичета! Използвам темата,  че съм много притеснена (надявам  се  авторката да  не се сърди  Embarassed). В четвъртък  бихме последния Пентаским на дъщеря ми и  оттогава е  с Т  (37,5-38,5). Като  се  покачи давам Нурофен и Панадол. Първите  дни вдигаше 3-4 часа  след приема. Днес й дадох в 4 сутринта Нурофен  и в  12  на обяд пак вдигна. Почнах Туя  по препоръка на хомеопата, личната каза и  ако  утре е така да я  водя на Спешен кабинет (егати  късмета, точно на Коледа). Чета,  че  и до 72 часа е  нормално да  вдигне, но незнам нормално  ли е  да я  вдига постоянно?   Cry
Да, възможно е да правите Т. Дано ТУЯТА ви помогне, на нас не ни подейства и хомеопата ни го смени с нещо друго + панадол и нурофен( редувах ги) но вдигнахме над 40

# 41
Незнам дали Туята помогна,  повече не е вдигала. Днес сутрнта видях  и  избит кучешки  зъб. Кофти с тези Т, особено високите  (и при нас  отчасти макар и  не чак до 40, но  39 си я стигна).  

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 02:05 от MaYa___

# 42
Педито всеки път ми казва след ваксина като минат 2 часа да му дам Панадол,дори да няма Т.Така и правя и за сега не ми е вдигал Т

Общи условия

Активация на акаунт