Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря задачи от олимпиади по химия за 2-ри и 3-ти кръг от минали години за ученици в 10-12 клас?
Къде мога да намеря резултатите от състезанието „Знам и Мога“?
Как децата могат да се подготвят за втория кръг на "Знам и Мога"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря задачи от олимпиади по химия за 2-ри и 3-ти кръг от минали години за ученици в 10-12 клас?
-
Къде мога да намеря резултатите от състезанието „Знам и Мога“?
-
Как децата могат да се подготвят за втория кръг на "Знам и Мога"?
-
Къде мога да намеря резултатите от олимпиадата по литература за 6 клас, която се проведе на 23.02.2012 г.?
-
Защо основните олимпиади по математика и български език се провеждат през ваканцията?
В петък звъннах на обявения телефон на сайта на РУО София на експерта по математика, за да попитам за резултатите от Областния кръг на олимпиадата по математика. Отговорът беше, че не са готови. При споменаване от моя страна на 7 дневния срок, служителката съвсем се оплете и каза, че били готови, ама....