Котки, кучИта, мисирки, свинки, птички-по Коледа от смях ще се олеем всички-12

• 38 376
  • 695
  •   1
Отговори
# 30
Зизу виж ко имало при вас, и не съ фалиш  hahaha http://www.dnes.bg/stranata/2011/12/19/diado-koleda-podkara-grad … -vyv-varna.146823

# 31

Ей ма на и мен в новата тема - с указание за употреба!

А сегЪ отивам да си нарежа дръвца за зимата че ей я на ЧУКА НА ЗВЪНЕЦА  #2gunfire

# 32

Ей ма на и мен в новата тема - с указание за употреба!

То много сложно, аз сЪ Фанах за главата  #Crazy hahaha

Бобчо, ич ни съм го гледала тоз 'втобус   Blush Бях заета с друго  Joy

# 33
И аз автобуса не видях, ма видях тоя надпис Mr. Green Mr. Green

# 34
И аз автобуса не видях, ма видях тоя надпис Mr. Green Mr. Green

Хахаха ... еми там е така  hahaha hahaha hahaha

# 35
Бях навън, ей тъй съ връщам  #Cussing out , пууу нахална тъз зима шъ идва и това е  Crossing Arms
Ся ша съ изпльокам тъй да поизсъхна .... само шефа дан си доди и да ме види, че незнам  33uu 33uu

# 36
Бобо, да не яде т'ва на обяд  newsm78

ИначИ за позицията..и аз съм в подобна  hahaha

# 37
Аз сА чудя днес що не можах да си пусна водата в тоалетната на работа, пък то..

# 38
Ти пъ кога успя да ни скиваш барбекюто  Joy Joy Joy

Оф пък за позицията на тялото, аз направо мечтая за такава  hahaha, ама още колко има до довечера  Rolling Eyes

Спам: А кви играчки има за децата, не е истина  Whistling ....искам да съм лапе на богати родители  Joy Joy

# 39
Бобке, тук няма понятие спам, душа...тук се говори за всичко - играчки, кокошки, антитела, изследвания, работа и кво ли не..Това е идеята, каквото ти е на душата  Mr. Green

Та за играчките, ако като бях малка имаше ето тази, щях да съм неин горд притежател  hahaha hahaha hahaha

Все се каня да покажа днес как дойдох на работа и все не стигам до там  hahaha...по жицата  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

П.П. Не е нужно да се чака до довечера, за да си полегне човек  hahaha hahaha hahaha

# 40
Неро, дет' ни тъ сей човек, там никниш начи  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 41
Зу тез кукли ми взеха очите  Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy

Все се каня да покажа днес как дойдох на работа и все не стигам до там  hahaha...по жицата  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 ам то до вашия офис с кво друго да се стигне

И аз по въздуха днес  hahaha

# 42
Айде на Коледната промоцияяяяя !!!

# 43
А къде изчезна P-i-L-e-T-0 незнам, ама попаднах на нейна ерУтична фотосесия  hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 44
Айде на Коледната промоцияяяяя !!!

Антонел, ай ш тъ помоля за една инструкция за употреба за раз шейба newsm78 Joy Joy Joy

Бобо, пропуснала си hahaha

Общи условия

Активация на акаунт