Отговори
# 585
Вени, честит рожден ден!! Бъди здрава,а пък хубавите моменти с любимите мъже е ясно, че ще те радват ежедневно!

Силве, желая ти всичко да мине леко и бързо утре, а пък, че ще имаш незабравим 14-ти февруари, спор няма  Heart Eyes

Изи, тримката сладурковци на снимката ми иде да ги нацелувам  Heart Eyes

Чета ви от дъжд на вятър, ако съм пропуснала честитки, ще ме прощавате, но грам не ми остава време за нищо, като се прибера от работа гледам да прекарам малко време с Крис. Хем ми е криво, че през седмицата 'си играем' за по 3-4 часа, хем ми е кеф да ходя на работа, чувствам се човек  Crazy

# 586
Вени, честит рожден ден!
Силве, чакам с нетърпение новините утре. Много хубав ден сте си избрали. Като се сетя, че и сестра ми по план днес трябваше да ражда, а те бебетата вече са на близо 3 седмици. Някой ме попита как са. Добре са, тя е много щастлива и се справя доста добре сама май, не се е оплакала нито веднъж. Кърми ги, помпи колкото може, мисля че от време на време и дохранва с АМ. Шокиращата новина е, че свекър й и свекърва й не са виждали децата, защото са сърдити, че не са го кръстили на тях. Не са се обадили да кажат честито, не искат да ги виждат, просто са смъртно засегнати. Не знам какъв човек трябва да си, за да направиш нещо такова.

Много ви благодаря за пожеланията и хубавите коментари за къщата. Наистина много си я харесваме, малко по малко я подреждаме и обзавеждаме, и живот и здраве скоро като взема и книжка, за да не съм "залостена" тук по цели дни, ще я обичам още повече. Шофирането върви добре, да чукам на дърво все още не съм потрошила нито нашата кола, нито тази на свеки. Почти се чувствам готова за изпит, само малко паркиране трябва да поупражня, че то ще е по-трудно. И като говорим за къщи, се чудя какво ли става с Бюти. Преместиха ли се, настаниха ли се... Дано се включи скоро.

Датата, на която ще разберем пола на бебчо е 27 февруари. Броя дните вече, чакам с нетърпение. Някак друго е чувството като знаеш вече дали е момиченце или момченце. Да знам как да си го наричам като говоря за него, да казвам и на Джулиан да свиква с мисълта (ако изобщо разбере за какво става дума преди да се роди бебето).

Ели, много ще е хубаво да се видим пак с теб като се прибера. Мисля, че пак улучваме Великден, и вие сигурно ще отидете на гости в нашия край? Има време до тогава, живи и здрави да сме само, ще се договорим Simple Smile

Вчера заредих кухнята с плодове и зеленчуци. Много съм доволна, че Джулиан обича много плодове и повечето зеленчуци. И по месце си пада. За съжаление към сладкото е най-пристрастен, та трябва да се крие постоянно. Вчера купих ягоди, малини, боровинки, манго, портокали, дини и грозде. Накълцах му от повечето по малко в една чинийка и детето си седна и си я изяде. После направих салата от домати, краставици, авокадо, лук и сирене, и от нея си хапна. Много е добро детето, само да няма нездравословни изкушения наоколо. Добре, че и аз избягвам сладкото напоследък, че хич не ми понася. А като сложа чиния пред него, веднага изстрелва "яж!"  Mr. Green Започна все повече думички да повтаря, най-после. Казва си и като храната му е гореща или студена, даже ако случайно попадне на нещо люто. Вчера например купих един микс от оризови кракери и имаше едни по-тъмно оранжеви дето той ги близваше и казваше, че пари, а аз споря с него че нищо не пари, докато не опитах един и ми запали устата. Умно ми е детето Simple Smile

Още веднъж успех на Силвето утре, ще се включвам да провервам за новини!  Hug

# 587
  • София
Краси, къщата наистина е разкошна! Ще чакаме снимки и като е обзаведена Simple Smile Да сте много щастливи там, пак да пожелая. Скоро като станеш и "шофер", всичко ще си дойде на мястото  Peace

Джу е страхотен - освен красиво дете, и умно!!! Нека хапва и да расте страхотен батко!
Ще чакаме инфо за бебенцето, все се надявам да е госпожица. Така и двете със сестра ти ще си ги имате шаренки Simple Smile и дечките ще си имат компания Simple Smile
(когато майка ми е родила сестра ми, братовчед ми, едно момче реално на 3 момичета - сестра му и ние с моята - казал: ее, пак ли момиче? нали казахте, че ще е момче.... много бил разочарован горкият  Mr. Green )

Видях снимки на бебетата на сестра ти във ФБ. Много са сладки!!! Пу пу! Пиленца мънички. Много ме досмеша снимката с едното спящо бебе, кучето (роднина ли е на вашето? Simple Smile) до него, а сетра ти с другото бебенце Simple Smile  Heart Eyes

Не мога да разбера обаче, роднините на сестра ти.... какво е това чудо, защо да трябва да се кръщава на някого. Защо очакват такива неща. И в крайна сметка, толкова се трепереше над сестра ти и бременността й, не е ли най-важно, че всички са добре, здрави, в къщи...

Моя близка приятелка имаше такива дразги със свекърва си по този повод. А то стана така, че кръстиха първото случайно!!! с буквата на другата баба (майката на моята приятелка). И за да миряса свеки, второто детенце е с нейната буква, но тя пак не е доволна... сега пък защо не празнува детето имен ден на нейния.. и пак драми. Луда работа.

Вместо да се радват на тези прекрасни малки човеченца, хората се занимават с пълни простотии... Дано скоро се освестят и всички насочат енергията си към по-градивни неща!

Елзи май трябва да са се преместили вече, макар че нали около тях е строителна площадка, та не знам със сигурност...

Изи, прекрасни са ти децата!!! Знаеш го Simple Smile Снимайте ги по-често! Киси е чудна малка кака, Каби е истински млад господин, а сЕмката е ... ще го изям, да знаеш  Heart Eyes
А за Каби и ТВ-то.. доста деликатен момент. Кодирайте каналите, наистина, но може би идеята да поговориш с него не е лоша...

Днес ми почна испанският език, който ще уча по програмата Аз мога повече към Бюрото по труда. Независимо, че съм карала 2 нива, не помня почти нищо и почвам от нулата. Дано този път е по-успешен, макар че.. като си говорихме с Мариелка, май няма много надежда, предвид интензивността на курса....

За излизането - и ние почти всеки ден сме навън. Понякога може да е само докато разчистя колата, но то в някои случаи отнема доста време, та направо се брои за излизане  hahaha
Онзи ден пробвах пеша до кухнята - е отне ни 1 час и направо се разсипах. Носих я през по-голямата част от времето. Но беше немислимо с количка, а майка ми ме разубеди за шейната. 100 пъти съжалих, че я послушах. Както и да е, вече ще знам, че в сняг пеша не става. Габи не е свикнала още да ходи дълги разстояния, а и в снега й е много трудно.

Фол, парите ми дойдоха този месец преди около седмица... дано ти пишат защо ги няма твоите.

Маринка, ние сме със столче Casual Play, от едни приятели, има полегнало положение, като цяло май е комфортно (детенцето, което преди го ползваше, много си го е харесвало). Габи доста често спи в него, та си мисля, че и на нея й е удобно...

Ние днес погостувахме за последно на Силвето 2в1 и Мири с Мариелка и Валерия. Дребните поиграха, къде кротко, къде не толкова, обърнаха подобаващо къщата на долу с главата (кофтито беше, че я оставихме така Tired ), но Силвето изглежда/ше прекрасно  Heart Eyes
Малките погалиха коремче за късмет, бяха много сладки  Heart Eyes и им обяснихме (дали разбраха?!?  Joy ) че следващия път ще има бебе  Heart Eyes

Силвенцеееееееееееееее, стискаме палци и чакаме новината за появата на малка, прекрасна бебка!!!  Hug  Heart Eyes

П.П. Пак изписах ферман  hahaha Лека и сладки. И до утре! Очаквам да има голяма активност Wink

# 588
Добро утро момичета   bouquet
Влизам с една прекрасна новина.
Тази сутрин мама Силвия стана мама за втори път на една малка и прекрасна принцеска - Сиана с размери 2800гр и 48см.И двечките са добре!!!Чакаше да я отпусне упойката за да и я донесът  Peace
Силве,желая ти едно много здраво,послушно,умничко и будно детенце,което заедно с батко Мири да озарява всеки твой ден  Hug На теб бързо възстановяване и много прегръдки и целувки   bouquet

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 08:13 от alex88

# 589
  • София
Да са ни живи и здрави двете прекрасни момичета! Двамата Мировци да се грижат за тях, да ги даряват с безкрайната си любов и всички да се радват взаимно един на друг!

Много целувки за мама Силве и бебе Сиана!

# 590
  • гр. София
ее,каква по-хубава причина да се разпиша в темата.Тъкмо научих прекрасната новина  Laughing
Силве,честита ти розова радост!Да е жива и здрава малката принцеса,да расте усмихната,весела,къметлива и много, много обичана!А,това ще е със сигурност-родена е в страхотен ден!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 591
Колко е хубаво сутрин с кафето да прочетеш такава прекрасна новина  Grinning

Честита бебка на Силвето ,нека расте здрава и щастлива ,а на мама бързо възстановяване  [/color] Hug  bouquet Hug
Много хубаво име са избрали  Simple Smile

Честит св.Валентин момичета, пожелавам Ви много любов и семейно щастие  Heart Eyes

Кали много ви се радвам като пишеш че всеки ден сте навън. При нас е такава кал и мръсотия че тези дни не съм го вадила и за минута.
Той изперква милия, добре че си имаме приятелче в отсрещния блок та причтичваме до там или те до нас за да си поиграят .

Краси и аз гледах снимки на бебчетата,много са сладки а сестра ти изглежда супер добре. Това за роднините ми е до болка познато и ние минахме през нещо подобно, но честно да си кажа направо немога да повярвам че в техния  случай могат да се държат така. Би трябвало да са най-щастливите баба и дядо, че имат две здрави и прекрасни внучета .

Фол на мен парите ми ги превеждат около 24-то число,за януари си ги получих   Peace Като си вляза с ПИК кода си виждам всичко, и като наближи 24 проверявам да видя на коя дата точно ще ми ги преведат.

Изи  много са ти сладки и тримата , а за Каби ще чакам да разкажеш как си се справила. При нас тези канали са спряни, но вече е голям и в училище кой знае какво си приказват,още не сме разговаряли с него на тази тема и незнам как и кога е моментът за това.

# 592
Ехееее, браво! Не очаквах новината толкова рано сутринта! Добре дошла сред нас на Сиана, да е много здрава, весела и безгрижна, послушна и умна като бате Мирко, красива като мама. На Силвето бързо възстановяване, и чакаме с нетърпение снимки.

# 593
Честито бебче на Силвето! Да са живи и здрави цялото семейство:-)

# 594
Еййй, страхотна новина!
Силве, честита рожба! Да сте живи и здрави и двете! Прекрасно име! Много да ви радва малката Сиана!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 595
Бебе в този ранен час и аз не очаквах.Честито ,честито да ти е живо и здраво розовото щастие.Бързо възтановяване ,а на празнуващите това щастие наздраве и пак наздраве.

# 596
  • София / Сливен
Честит празник на Любовтта и Виното!!!
Честита дъщеричка на Силвето!!!

# 597
Силвенце,
честито мила   bouquet .Така се зарадвах,че се разплаках от щастие.Да ви е здравичка,послушна и да расте щастливо дете.А на теб бързо възстановяване.Целувки и на двечки ви.

Краси,честито и на теб не знаех,че и вие чакате бебче..ама страхотни новини  Hug Къщата е повече от прекрасна.Влюбих се най-вече във верандата и простора  Simple Smile

Честит Празник момичета!Бъдете много обичани и щастливи Heart Eyes

# 598
Силве честито ти бебче и тук ,нека мъничката Сиана да расте много обичана ,безгрижна и щастлива ,имате си най-прекрасния подарък за Деня на любовта
Честито на всички влюбени и пияни от любов  Hug

# 599
Силве, честита ви Сияна! Да е жива и здрава и много обичана! Прекрасна дата сте избрали. Пожелавам любов и щастие на цялото ви семейство  Hug А на теб бързо възтановяване!

И аз влезнах с нетърпение в темата  Crazy
Краси, наистина домът ви е прекрасен! Чудесно е че Джу си хапва толкова много полезни неща, но и при нас се налага криенето на сладкото. Успех със шофирането и паркирането Simple Smile

Изи, страхотен, нежен аватар си имаш  Heart Eyes
Кали, незнам вие как се оправяте с шейната. Аз пробвах един път, но нещо не ми достигат силите и постояно се притеснявам, че ще го изръся някъде по пътя  Mr. Green А той милия така здраво се е хванал и само повтаря "шъ падна". Аз го нося пеша до детската градина, вървим близо км. и понякога ми идва да припадам. Но в този сняг едвам аз ходя, а за него е абсурд. С нетърпение чакам малко да се постопи, за да го пускам да шъка. Държи той на дългите разходки.

И не на псоледно място, Честит празник на всички които празнуват! Ние с мъж ми ще празнуваме след месец и половина... и нямам търпение  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт